obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:26, angst рече Да ли треба да расуђујемо као хришћани, или као муслимани? To treba prvo da pitas ove roditelje... ako dete ima pravo na "slabost", oni imaju jos i vise... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:26, Mrvica ex SANJA рече Uh, jaka stvar! Baš bi me bilo briga šta će neko da priča o mom detetu :rolleyes: Ima ljudi raznih, pa ima i onih koje je briga... Naravno, njih niko i ne uzima u obzir, nije mainstream... kao da nisu ljudi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:27, obi-wan рече Milka Planinc. e pa ako im ona sudi ,zali se ustavnom sudu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Шта бисте ви урадили да ваше дете каже да је хомосексуалац? Ја знам шта бих урадио. Ако сам отац који воли дете урадићу све што је за његово спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:27, Sinergija рече да се оградим, ја не мислим да ико икога може да обрука и дефинитивно није хришћански одгурнути ближњег Kadkad to moze da ima izuzetan terapevticki efekat, verovala ili ne... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:26, Mrvica ex SANJA рече Uh, jaka stvar! Baš bi me bilo briga šta će neko da priča o mom detetu :rolleyes: Дете је брига. Увек. Иако поменути није дете по закону,по годинама јесте, и некако сам сигурна да ће се покајати што је јавно иступио.Не зато што је блам бити геј ( јер није то блам него мука ) већ зато што ће се суочавати са људима који не желе или не могу да га схвате,али зато могу да га повреде својим ставовима. Не треба своју душу отварати сваком већ само ономе ко може да је лечи (рекао је неко паметнији од мене) Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:30, Иван Цветковић рече Шта бисте ви урадили да ваше дете каже да је хомосексуалац? Ја знам шта бих урадио. Ако сам отац који воли дете урадићу све што је за његово спасење. Solomonski, nema sta... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 A i on nasao u Kursumliji da bude homoseksualac :lol: ! Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:33, obi-wan рече Solomonski, nema sta... zivi bili pa videli није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:25, Иван Цветковић рече И нико неће ићи да убија децу без руке у без ноге (сем нациста и умоболних људи)... И NATO-ваца, здравих и напредних по свим белосветским ''природним'' мерилима... И још по неких ...такође ''здравих и напредних''.. On 15. 12. 2011. at 22:25, Иван Цветковић рече Ово јесте болна тема али тема где ми као здрави и разумни људи треба да .. Први признамо да НЕМА ''здравих'', него да смо сви ''болесни'' ... Лекару излечи прво себе... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:30, obi-wan рече Kadkad to moze da ima izuzetan terapevticki efekat, verovala ili ne... Не сумњам Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Спојио сам две "гејевске" теме... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:30, Иван Цветковић рече Шта бисте ви урадили да ваше дете каже да је хомосексуалац? Ја знам шта бих урадио. Ако сам отац који воли дете урадићу све што је за његово спасење. Трудио би се да му помогнем колико могу да прво разуме свој проблем, а онда да се бори са искушењима. Као и сви ми... Александрида and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:27, ljubicica рече Samo mi je ipak nerazumna reakcija roditelja. Ja ne znam sta ti je nerazumno kada se to desilo u zemlji, gde je jedno 3000 hulagana bilo spremno da sutira 300 pedera do krvi, a ovi ostali su ih uspesno podrzavali u tome i pruzali im kvalitetan paravan (nameran ili nenameran ) "porodicnim setnjama za smenu tadica". I posle toga niko ne kaze "de su nestali svi oni huligani? " On 15. 12. 2011. at 22:37, ZvonkoM рече Трудио би се да му помогнем колико могу да прво разуме свој проблем, а онда да се бори са искушењима. Као и сви ми... a sta ako ne zeli, oce covek da bude gej, lepo mu. Hipoteticki me zanima. Takodje mi je zanimljivo sto si krenuo da ti razumes njegov problem i da mu je to problem. Mozda m uto nije problem? Mozda mu je sasvim udobno da bude gej? Ili njoj. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 On 15. 12. 2011. at 22:27, obi-wan рече To treba prvo da pitas ove roditelje... ako dete ima pravo na "slabost", oni imaju jos i vise... a ti jel imas decu ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука