obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Дешава се оно што треба да се деси (не по детерминизму, већ по смислу). А наш однос према ономе што се дешава је оно што нас приводи или удаљава. При том наша слобода остаје неповређена, и то је главни разлог зашто ми концепт Божије казне не пије воду - Бог нас ни на који начин не приморава ни на шта, па ни на оно што је за нас добро... Drugim recima - ako otac lupi samar svom sinu kad dobro zasluzi, on je zapravo povredio njegovu licnu slobodu? Mislim, svasta... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Kijanu ..nije Homoseksualac.. on je jedna od ''ikona" homoseksualaca.. ali nije i sam homoseksualan.. kod nas jedna od vecih ikona homo i biseksualcim je Jelena Karleu$a..verovaliu ili ne..koja o5 nije i sama takva.. kolko da se zna... Ето видиш да ја нисам пуно упозната са проблемима холивудских глумаца. То је поента. Разговарам о оним православцима који ни рођеној мајци не смеју да признају да имају геј склоности,јер се с правом плаше реакције. О томе с ким треба а с ким не да разговарају о томе. какав ми имамо однос према нашим ближњима који имају тај проблем Лично не верујем у могућност преумљења по том питању, али ми је занимљиво да прочитам тврдње оних који верују у тако нешто. А што се тиче белосветских блудника,приметила сам да су неки од њих изузетни музичари, али то је све што знам о њима. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Лично не верујем у концепт кажњавања од стране Бога - по мом мишљењу, то је само наша пројекција наших, међуљудских односа на недокучиве путеве Господње... A Ananija i Sapfira? To nikako da mi kaze neko... I naravno, ne samo oni, mnogo je primera i u Pismu i u Predanju o slicnim slucajevima... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 A Ananija i Sapfira? To nikako da mi kaze neko... I naravno, ne samo oni, mnogo je primera i u Pismu i u Predanju o slicnim slucajevima... Можда су се толико покајали у тренутку да их је стрефио инфаркт :unsure: obi-wan and dusha је реаговао/ла на ово 2 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Можда су се толико покајали у тренутку да их је стрефио инфаркт :unsure: HAHAHHA... ...odlicno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 HAHAHHA... ...odlicno... stadaradim Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Drugim recima - ako otac lupi samar svom sinu kad dobro zasluzi, on je zapravo povredio njegovu licnu slobodu? Mislim, svasta... Nije. Narusio je samo njegovo potencijalno psihicko zdravlje. Zavisi koliko mu i koliko cesto lupa shamarcice "po zasluzi" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Nije. Narusio je samo njegovo potencijalno psihicko zdravlje. Zavisi koliko mu i koliko cesto lupa shamarcice "po zasluzi" Narusio mu je psihicko zdravlje jednim samarom? Ne pricaj... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Drugim recima - ako otac lupi samar svom sinu kad dobro zasluzi, on je zapravo povredio njegovu licnu slobodu? Mislim, svasta... Једно је отац - друго је Бог Отац. У томе и јесте проблем - стално пројектујемо своје међуљудске односе на Бога и на наш однос са Богом. А то би био одговор и на твоје питање о Ананији... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Једно је отац - друго је Бог Отац. У томе и јесте проблем - стално пројектујемо своје међуљудске односе на Бога и на наш однос са Богом. А то би био одговор и на твоје питање о Ананији... Nisam razumeo, pojasni mi odgovor... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Mmm, d dark sajd aj fil in dis... greengrin Ne, ozbiljno, nesto mi ti mnogo to okruglo pa na cose, jel moze jedan kratak textualni odgovor, da ne gledam u teglu sta si `teo da kazes? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 @ Obi Znas sta, ...ni psihicko zdravlje vise nije sto je bilo...sad imamo devetnaestogodisnjake homoseksualce koji ne pomisljaju da se lece jer su toliko duboko ukorenjeni u svoju seksualnu dezorjentaciju(sic!sto rece Walter) daa...nema price.Sta znaju roditelji sta je sex. stupido Roditelji, blagoslovite i radujte se ... .kov. Vazna je ljubav. Blagoslov roditelja? Bzvz, seljacka posla...pa to je prevazidzeno. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Nisam razumeo, pojasni mi odgovor... Можда ће ти у томе боље помоћи овај феноменалан Николин блог... (Постер није био одговор на твоје питање, него онако обашка.) Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Можда ће ти у томе боље помоћи овај феноменалан Николин блог... (Постер није био одговор на твоје питање, него онако обашка.) Znaci, samo kratak textualni odgovor, necu vise, obecavam... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука