Jump to content

Tata, ja sam gej!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дешава се оно што треба да се деси (не по детерминизму, већ по смислу). А наш однос према ономе што се дешава је оно што нас приводи или удаљава.

При том наша слобода остаје неповређена, и то је главни разлог зашто ми концепт Божије казне не пије воду - Бог нас ни на који начин не приморава ни на шта, па ни на оно што је за нас добро...

Drugim recima - ako otac lupi samar svom sinu kad dobro zasluzi, on je zapravo povredio njegovu licnu slobodu?

Mislim, svasta...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 437
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kijanu ..nije Homoseksualac.. on je jedna od ''ikona" homoseksualaca.. ali nije i sam homoseksualan.. kod nas jedna od vecih ikona homo i biseksualcim je Jelena Karleu$a..verovaliu ili ne..koja o5 nije i sama takva..

kolko da se zna... :)

Ето видиш да ја нисам пуно упозната са проблемима холивудских глумаца.

То је поента.

Разговарам о оним православцима који ни рођеној мајци не смеју да признају да имају геј склоности,јер се с правом плаше реакције.

О томе с ким треба а с ким не да разговарају о томе.

какав ми имамо однос према нашим ближњима који имају тај проблем

Лично не верујем у могућност преумљења по том питању, али ми је занимљиво да прочитам тврдње оних који верују у тако нешто.

А што се тиче белосветских блудника,приметила сам да су неки од њих изузетни музичари, али то је све што знам о њима.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Лично не верујем у концепт кажњавања од стране Бога - по мом мишљењу, то је само наша пројекција наших, међуљудских односа на недокучиве путеве Господње...

A Ananija i Sapfira? To nikako da mi kaze neko...

I naravno, ne samo oni, mnogo je primera i u Pismu i u Predanju o slicnim slucajevima...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

A Ananija i Sapfira? To nikako da mi kaze neko...

I naravno, ne samo oni, mnogo je primera i u Pismu i u Predanju o slicnim slucajevima...

Можда су се толико покајали у тренутку да их је стрефио инфаркт :unsure:

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Можда су се толико покајали у тренутку да их је стрефио инфаркт :unsure:

HAHAHHA... laugh1.gif ...odlicno...

Подели на овим сајтовима

HAHAHHA... laugh1.gif ...odlicno...

stadaradim

Подели на овим сајтовима

Drugim recima - ako otac lupi samar svom sinu kad dobro zasluzi, on je zapravo povredio njegovu licnu slobodu? Mislim, svasta...

Nije. Narusio je samo njegovo potencijalno psihicko zdravlje. Zavisi koliko mu i koliko cesto lupa shamarcice "po zasluzi"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nije. Narusio je samo njegovo potencijalno psihicko zdravlje. Zavisi koliko mu i koliko cesto lupa shamarcice "po zasluzi"

Narusio mu je psihicko zdravlje jednim samarom? Ne pricaj... grin.gif

Подели на овим сајтовима

Drugim recima - ako otac lupi samar svom sinu kad dobro zasluzi, on je zapravo povredio njegovu licnu slobodu?

Mislim, svasta...

Једно је отац - друго је Бог Отац. У томе и јесте проблем - стално пројектујемо своје међуљудске односе на Бога и на наш однос са Богом. А то би био одговор и на твоје питање о Ананији...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Једно је отац - друго је Бог Отац. У томе и јесте проблем - стално пројектујемо своје међуљудске односе на Бога и на наш однос са Богом. А то би био одговор и на твоје питање о Ананији...

Nisam razumeo, pojasni mi odgovor...

Подели на овим сајтовима

nishizawa-1324148864.jpg

:)

Mmm, d dark sajd aj fil in dis... greengrin

Ne, ozbiljno, nesto mi ti mnogo to okruglo pa na cose, jel moze jedan kratak textualni odgovor, da ne gledam u teglu sta si `teo da kazes?

Подели на овим сајтовима

@ Obi

Znas sta, ...ni psihicko zdravlje vise nije sto je bilo...sad imamo devetnaestogodisnjake homoseksualce koji ne pomisljaju da se lece jer su toliko duboko ukorenjeni u svoju seksualnu dezorjentaciju(sic!sto rece Walter) daa...nema price.Sta znaju roditelji sta je sex. stupido

Roditelji, blagoslovite i radujte se ... dobar decko .kov. Vazna je ljubav.

Blagoslov roditelja?

Bzvz, seljacka posla...pa to je prevazidzeno. sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Nisam razumeo, pojasni mi odgovor...

Можда ће ти у томе боље помоћи овај феноменалан Николин блог...

(Постер није био одговор на твоје питање, него онако обашка.)

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Можда ће ти у томе боље помоћи овај феноменалан Николин блог...

(Постер није био одговор на твоје питање, него онако обашка.)

Znaci, samo kratak textualni odgovor, necu vise, obecavam... 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...