Oglo Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ima. Homoseksualast je poremecaj iz vise uglova. Ne merem da pricam o tome pricao sam vec. Google it. Cini ti se da nema opsteg stava jer citas slusas one koje opsti stav ne zanima. Opet kada se kaze poremecaj - I levorukost je poremecaj pa levoruke ljude niko ne izbaca izk uce. Je li poenta homoseksualnosti u ljubavi ili u sexu "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Dakle brate geju, i sestro geju, ... imate temu... молим те Лепи Сићо пази на правопис, "сестро гејкињо" је правилно. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Sića je pedere? :lol: Svašta... Pedere? Nope! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Sećam se da se na jednom forumu neko oglasio kao gej, da li je na "verujem"? Možda se Midraš bolje seća gde je to bilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Sića je pedere? :lol: Svašta... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Sećam se da se na jednom forumu neko oglasio kao gej, da li je na "verujem"? Možda se Midraš bolje seća gde je to bilo. Да, био је један корисник и разговарало се цивилизовано о томе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Да, био је један корисник и разговарало се цивилизовано о томе. ne vidim razlog da se civilizovano ne razgovara o tome pa valjda smo ljudi није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 15, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Наравно да може да се јави и да поразговарамо, да видимо како они схватају то што носе у себи. Сећате се да смо имали ону расправу о томе а ли је то природно или не? Дошли смо до закључка да јесте природно или боље рећи палоприродно, јер живимо у палоприродном начину постојања. Ово је дубока тема и оно што ми који знамо шта је Црква и да овде има места за свакога, треба са љубављу да резговарамо са таквим људима. Нико није узео у обзир предиспозиције које је управо дала природа. Нажалост, данас имамо велики проблем да најпре не разумемо термине, па и не знамо шта значи да је "нешто природно". Не могу да нађем ону расправу о томе, било је нешто када је Владика Игнатије о овоме говорио, па су га "правоверни" са борбе за веру (вечеру), напали са некаквим трактатом. Sinergija, Јефимија Крунић, nishizawa and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 ne vidim razlog da se civilizovano ne razgovara o tome pa valjda smo ljudi Ма увек наиђу неки фундаменталци... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Па преведите на енглески : хришћанин је радостан човек 0205_whistling Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ма увек наиђу неки фундаменталци... na zalost није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Хомосексуализам је тежак крст који неки од нас носе. И намерно говорим у првом лицу множине јер не желим да се дистанцирам,ограђујем и слично, Нису у питању они,и такви, већ неки од нас, И не мора нико да се изјашњава по питању сексуалне орјентације, јер сазнање о томе какав секс неко воли може да дође ( а не мора ни тад) тек када постанемо довољно блиски пријатељи, а никако на прву лопту. Oglo and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ima. Homoseksualast je poremecaj iz vise uglova. Ne merem da pricam o tome pricao sam vec. Google it. Cini ti se da nema opsteg stava jer citas slusas one koje opsti stav ne zanima. Opet kada se kaze poremecaj - I levorukost je poremecaj pa levoruke ljude niko ne izbaca izk uce. Не знам одакле ти то да је леворукост поремећај?????????? Шта узрокује леворукост, да ли је човек дисфункционалан због тога (у пуном смислу и физички и психички )....? Мада и то може да се промени, ја сам био леворук, али сам ПРЕБАЧЕН у десне, сила Бога не моли, шта ћеш! :D :P Ако је из више углова, значи ли да је то урођени поремећај? Поремећај услед болести? поремећај избора???? Хомосексуалност је дисфункција личности (нема целости, личност је само у еросу)...... Која је разлика рецимо између хомосексуалца и зоофила или копрофага (сем у објекту општења)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Iz naslova sam mislio da se radi o maloletnom detetu, tako da bi postupak roditelja bio protiv zakonit i da je to tema, ali se radi o punoletnoj, dakle odrasloj osobi. Pa sta ako su ga izbacili, nijedan roditelj nije duzan da izdrzava ili da se brine o punoletnom detetu. Da li je to dobro... ljudski itd, to je druga tema, ali tako je kako je. Roditelji prekidaju odnos sa decom i iz manjih razloga od ovog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Не могу да нађем ону расправу о томе, било је нешто када је Владика Игнатије о овоме говорио, па су га "правоверни" са борбе за веру (вечеру), напали са некаквим трактатом. https://www.pouke.org/forum/topic/8499-%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0/page__hl__%2B%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%BD%D0%BE+%2B%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5__fromsearch__1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука