Jump to content

Sex-koferi za malu djecu

Оцени ову тему

Zayron

Препоручена порука

Naravno. Hriscani roditelji ce najbolje znati da deci objasne sve.

Neistina. Dobar roditelj i otvoren roditelj ce znati sve to da objasni. Njegovo religiozno opredeljenje nece nista da objasni o tome.

Komentarisala sam stvarnost jer zivim na zapadu i poznat mi je sistem skolstva , znaci ne baziram se na informaciju iako je tacna, bez obzira na izvor

Pa sto se onda ne vratis u srbiju kad ti je lose?

O zaverama pishem odavno iako se imenuju drukcije a najcesci pseudonim je "demokratija" :)

Demokratija nije zavera. Demokratija je vid vladavine gde narod daje svoja prava odredjenom izabranom predstavniku. Nema tu nikakve zavere ima samo vase nerazumevanje pojma demokratija.

Vrlo interesantno...

Skoro za posmatranje....

nigde ni pomena o svrsi seksa kroz odgovorno radjanje dece, a na sve strane prshti od orgazama....

tu se zavrshava sva tvoja briga???

Molio bih moderatore. Za ovo crveno.

Dalje ti mesas seksualno obrazovanje i odgoj dece. To su dve odvojene stvari iz prostog razloga sto se ne upustamo u svaki seksualni odnos sa ciljem da pravimo decu. U vecinu se upustamo radi zabave, i ovakvi vidovi obrazovanja postoje da bi se zastitila deca priliko upustanja u iste.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Hriscanstvo je davno odgovorilo na sva tvoja pitanja.

I, za razliku od raznih ''demokratija'' koje normalne ljude siluju ovakvim sex-koferima za decu, ono ne prisiljava nikoga da se hriscanski obrazuje ako to ne zeli.

Zato, mirno spavaj.

Duso, drugom ti to pricaj. Ovi tvoji fanatici bi rado ubacili Hriscansko obrazovanje u seksualno.

Samo, znas sta, ja mislim da ti, proces sopstvenog obrazovanja nisi zavrsio...mozes ti i vise od ovoga sto si pokazao.

Nisam, covek se uci dok je ziv, a ni formalno nisam zavrsio trenutno sam student.

Ako budes upisivao master na pravoslavlju, javi se na zru, brate, da ti damo preporuku... 301

Neka hvala radije bih se bavio nekim ozbiljnijim naukama.

Подели на овим сајтовима

Hoce, sve objasnjava, zato i pisem; neces dobiti ni sidu ni polnu bolest ako si devstven i nadjes devstvenika, pa stupite u brak; otvoreno pricaj sa svestenim licem u duhovnom razgovoru i na ispovesti; hriscanstvo osvescuje svetskim prljavstinama isprane mozgove; ako vodimo sveti zivot nema razloga da se opterecujemo nijednim od tih pitanja koja te "muce", jer nemamo tih briga i problema. Jaram je moj blag i breme je moje lako-Isus Hristos-i Sve mogu u Isusu Hristu koji mi moc daje

Nije objasnilo nista. Izolovati se od vise sexualnih partnera zarad nedobijanja polne bolesti nije resenje. Zato sto je ljudska prirodna potreba i vrlo verovatno nalepse iskustvo koje covek moze da ima jeste seksualno iskustvo. Zarad religije da se izoluju od njega rade samo retki. Mnogi cak i jaci vernici praktikuju menjanje partnera. Kondom je resenje ne izolacija.

;)

Подели на овим сајтовима

tu se zavrshava sva tvoja briga???

Sto se seksualnog obrazovanja tice da. Ne mozete naterati tinejdzere da ne praktikuju seksualne odnose, pa im treba pokazati kako to da se radi najbezbednije da ne dodje do nezeljenih posledica i malo da se nauci o anatomiji organa i biologiji iza toga.

A vi bi ste vidim to ukinuli i zamenili genijalnim tezama - jedan partner pa je sve u redu ili ako zatrudnis nikako abortus nego odgovorno prema svom detetu.

Podsecate me na katolicku crkvu koja se bori protiv side u Africi a idalje brani africkim katolicima da koriste kondom ( sto bi im automatski bilo oruzije protiv side)

Подели на овим сајтовима

joj dete.....naravno, mi smo svi ovde prepodobni, niko nikad nije cuo za sex a decu nam isporucuju DHL-om na adresu.

tvoj stav je za posmatranje, samo pazi, ako se stav ne promeni, prevarice te.

Ako si ovde da nesto naucish, onda bi trebalo vishe da ucis i citash nego sto propovedas, to pod jedan

pod dva, ne bi mi palo na pamet da idem na ateisticki sajt i propovedam Jevandjelje prepametnim i visokoumnim ateistima.

trecu svrhu tvog boravka ovde ne vidim :blink:

Подели на овим сајтовима

joj dete.....naravno, mi smo svi ovde prepodobni, niko nikad nije cuo za sex a decu nam isporucuju DHL-om na adresu.

tvoj stav je za posmatranje, samo pazi, ako se stav ne promeni, prevarice te.

Ako si ovde da nesto naucish, onda bi trebalo vishe da ucis i citash nego sto propovedas, to pod jedan

pod dva, ne bi mi palo na pamet da idem na ateisticki sajt i propovedam Jevandjelje prepametnim i visokoumnim ateistima.

trecu svrhu tvog boravka ovde ne vidim :blink:

Joj, tetka....

Zato sto si sve to cula, onda je jako zabrinjavajuce sto ignorises sve strane seksualnog obrazovanja.

A ja nisam ovde da ucim ko u skolici, ovde sam da ucim kroz diskusiju i sukob misljenja sa kvalitetnim sagovornicima. ( sto ti nisi, menjas teze ne uvazavas argument, egoisticno se postavljas prema sagovorniku, ne pruzas kvalitetnu informaciju proverljivu i opipljiv, skreces sa teme )

I molio bih te da me ne vredjas vise jer ja tebe nigde nicim nisam uvredio niti sam nazvao ijedan tvoj stav ludim ili glupavim.

Подели на овим сајтовима

Apstinencija jeste resenje, jer 100% si siguran, ako hoces potpunu bezbednost apstiniraj, ako ne, ti igraj ruski rulet sa svojim zivotom, zivotom jos jedne osobe ili visem i sto je najgore sa zivotom bespomocnog deteta-fetusa. Iako mnogi ne upraznjavaju zbog radjanja nego "zabave", zadovoljstva.. to jeste jedini nacin kojim se dobijaju deca, i ti organi imaju tu svrhu, a to sto se koriste zbog drugih...-zato imamo posledice koje imamo. To sto zovete nezeljene posledice jesu prirodne posledice (mislim, tako zovemo trudnocu ili potencijalno zacece novog zivota), ta "zastita" od zaceca je sprecavanje prirodnih funkcija organizma, mogli biste malo npr.da zacepite nos, da ne disete, da sprecite i nosu prirodnu funkciju, nemojte ni jesti...to dodje kao tako nesto. Tinejdzere ne mozemo naterati, ali im mozemo otvarati oci koje im propaganda raznih vrsta zamazuje

Подели на овим сајтовима

Apstinencija jeste resenje, jer 100% si siguran, ako hoces potpunu bezbednost apstiniraj, ako ne, ti igraj ruski rulet sa svojim zivotom, zivotom jos jedne osobe ili visem i sto je najgore sa zivotom bespomocnog deteta-fetusa. Iako mnogi ne upraznjavaju zbog radjanja nego "zabave", zadovoljstva.. to jeste jedini nacin kojim se dobijaju deca, i ti organi imaju tu svrhu, a to sto se koriste zbog drugih...-zato imamo posledice koje imamo. To sto zovete nezeljene posledice jesu prirodne posledice (mislim, tako zovemo trudnocu ili potencijalno zacece novog zivota), ta "zastita" od zaceca je sprecavanje prirodnih funkcija organizma, mogli biste malo npr.da zacepite nos, da ne disete, da sprecite i nosu prirodnu funkciju, nemojte ni jesti...to dodje kao tako nesto. Tinejdzere ne mozemo naterati, ali im mozemo otvarati oci koje im propaganda raznih vrsta zamazuje

?
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Јеси,православни је форум,али мени су нејасни твоји ставови.Апстиненција,секс искључиво ради разможавања,"спречавање нежељених последица...Мислим,шта је неправославно у томе да људи упражњавају секс и због задовољства?То му је једна од сврха.зар не?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

mislis odraslih uopste, ili vencanih?

Odraslih, 18+. Pritom, ne mislim na besmisleno bludnicenje, cisto sexa radi, mislim na zblizavanje i zadovoljstvo. Forum jeste pravoslavni, ali su ti stavovi rimokatolicki :D.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...