Jump to content

Sex-koferi za malu djecu

Оцени ову тему

Zayron

Препоручена порука

Видим како се људи саблажњавају тиме како се у Сауди Арабији (или не знам већ где) женама не дозвољава да возе кола, како их могу кривично гонити, ако имају заводљиве очи... И то и јесте саблажњиво и за осуду. Али, зар није бар подједнако за осуду то што на Новом Зеланду не дозвољавају да се гаји поврће у башти? Зар није за осуду порицање оца и мајке (или мајке и оца, како вам драго)?

Ако то није фашизам, онда неки људи имају озбиљних проблема у схватању појма фашизма. А што се тиче овог текста, овог блога... Нека и стоји критика одређених чланова форума (који много воле да су много паметни), да је текст "напумпан" да изгледа као завера. Нека то и јесте тачно. Макар да је и зрнце из текста истина, само једно зрнце, ја кажем да свет који иде у том правцу мени није потребан и док год будем био жив, даћу све од себе да моја земља не буде део тог и таквог света. А ко тамо хоће, да има "здраво сексуално образовање" - нека иде, широко му поље. Ми можда нисмо гласни, можда ћутимо, али нас има више.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Уосталом, док се они договоре да нас приме (кад се појави нешто што ће им од нас требати), или ће да се распадну, или ће да нас окупирати муслимани.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Hvala Bogu sto mi decu seksualno nije vaspitala napredna Evropa, a nadam se da nece ni unuke.

Pa dobro uvek imas izbor. Niko roditeljiam ne brani da oni vaspitavaju svoj udecu. Slobone zemlje mozes sam da biras, niko ti ih ne uzima iz narucja niti ti uzima vreme sa njima. Sam odredis kako ces da utrosis svoje vreme.

Ima zavere, kad kazem ZAVERA zar ne primecujesh odavno da se ide na to bas da se deca odvoje od roditelja, crkve, familije

Svasta...

ne bi li ih napredni zapad vaspitao kao poslushne robove, mashine za pravljenje kapitala, prestrashene i preplasene, naucene od malih nogu da zive na sedativima i drogama ne bi li lakse podneli serviranu demokratiju i kroz propagandu homoseksualizma kao SLOBODE???

Al si ga upakovala jos kad bi imalo veze sa realnoscu.

Pokolenja se vaspitavaju da su robovi greha i svake mentalne zatucanosti.

Robovi zabluda i laznih sloboda.

Bitno da ti znash sta nisu zablude i prave slobode.

Robovi nametnutih vrednosti (porodica je predvidjena da umre, zar nisi primetio/la da porodica postoji samo na papiru, sluzi za donosenje na svet odbacenog od porodice clana jer se ista raspada)

Opet bezveze prica. Porodica je model koji nece i nemoze da umre.

Ono sto te slobode kazu jeste da onaj ko nece da bude porodicni covek ne mora.

Je l ti ne umesh ili neces umeti da vaspitash svoje dete, nego ces ga lagodno prepustiti nekom tamo, mozda prikrivenom pedofilu u skoli koji ce da ga ubedi da je voleti suprotni pol zatucano???

Pa vidis kada bi to sto ti kazes bila istina onda bi bila u pravu. Medjutim problem je sto to sto pricas nije istina.

Da si imas kriticku misao, ti bi dosla i pogledala sta oni zapravo to uce i ubedjuju decu tamo. Pa bi shvatila da niko ne ubedjuje da je voleti suprotni pol zatucano, nego da nije ok mrzeti nekog i gledati ga kao vanzemaljca, ponasati se prema njemu kao otpadniku jer voli isti pol.

A to uce i to je ono sto ti nazivas "homoseksualna propaganda"

Opet da imas kriticku misao malo bi razmislila i potrazila po interenetu pa bi shvatila da takvo ispiranje mozga nije moguce, jer nam je potreba za paranjem i umnozavanjem zivota osnovna bioloska potreba.

A sad razmisli koliko je sve to GLOBALNO, kad je POCELO i KUDA vodi.

Ka vecoj toleranciji prema drugim kulturama, rasama, sexualnim opredeljenjima.

U cijem bi to sve bilo interesu?

Ljudskom. T.j u interesu covecanstva.

Povezi politicke, ekonomske i socijalne dogadjaje i potrese. Ako i dalje ne vidish vezu, onda se ne radi o zaveri nego sasvim slucajnom istovremenom potopu citavih generacija, moze biti i to, nije ni bitno, bitno je kako ostati normalan i spasiti ono sto vredi danas:)

Pa vidis, da si ti iznela neke normalne i iskrne cinjenice i informacije bilo bi ok. Problem je sto iznesete jednu istinitu cinjenicu al je dobro izvrnete i uz to dodate josh 20 laznih kako bi napravili vas argument. T.j ne ti nego ovi koje slusas.

Klasicna prica teoreticara zavere.

eto primera kako to radi Miroljub:

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Али, зар није бар подједнако за осуду то што на Новом Зеланду не дозвољавају да се гаји поврће у башти?

Ko ti kaze da ne moze da se gaji? verovatno ne mozes da gajis i da prodajes tek tako, ali da gajis sigurno mozes.

Зар није за осуду порицање оца и мајке (или мајке и оца, како вам драго)?

Kakvo poricanje majke i oca?

Ако то није фашизам, онда неки људи имају озбиљних проблема у схватању појма фашизма.

Opet ti kazem, ako zabranjeno GAJITI, onda to jeste fasizam. Ako je zabranjeno gajiti za prodaju onda nije, jer da bi zastitila drzava gradjanina kao musteriju ona mora da ga zastiti od tebe kao potencijalnog prevaranta.

...

Нека и стоји критика одређених Макар да је и зрнце из текста истина, само једно зрнце, ја кажем да свет који иде у том правцу мени није потребан и док год будем био жив, даћу све од себе да моја земља не буде део тог и таквог света. А ко тамо хоће, да има "здраво сексуално образовање" - нека иде, широко му поље. Ми можда нисмо гласни, можда ћутимо, али нас има више.

Ama, u kom pravcu ide svet?

Sto konstatno sirite apsolutnu laz da ide svet u pravcu da se unisti porodica i da neko to "propagira"

To su ciste gluposti. U danasnjem svetu niko onom ko zeli da bude porodican ne brani da bude porodica. Ali svet ide ka tome da zastiti nekog ukoliko ne zeli da bude porodican. Koliko neke ljude porodice i familije nepotrebno vezu za neke zivote kojim ne zele da zive. Ako oni nece da budu delovi toga to je njihov izbor.

Neke zene vise vole karijeru - i sta sad, SVETSKA ZAVERA! ma manite me moli vas.

Jel treba da ih silimo da budu domacice i majke ako nece? Njiova bre stvar.

I onda to osudjujete kako to toboze nije "sloboda" i kako je to "lazna sloboda"

ma manite ljudi...

Подели на овим сајтовима

Obzirom da su oni ko pametni a mi ko glupi oni će nama izgleda napraviti peder-kofere i lezbo kofere da nas nauče da imamo široke sex poglede.Manijaci jedni.

• Волим 1

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Iuris tripujes previse, iako to ne pise u tvojim knjigama, ti si upravo antiprotivan, a zmuris tj saosecas sa EU bagrom i zapadnim vrednostima, tako sto kao kriticki propustas kroz tvoje ateisticko reseto, nemas pojma o cemu se radi jos si mali :)

jel treba opet da stavim Kaletov spot matrix da bi shvatio? ti mislis verovatno da je on budala, al dobro videces vec sta je istina...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Iuris tripujes previse, iako to ne pise u tvojim knjigama, ti si upravo antiprotivan, a zmuris tj saosecas sa EU bagrom i zapadnim vrednostima, tako sto kao kriticki propustas kroz tvoje ateisticko reseto, nemas pojma o cemu se radi jos si mali :)

A tebe ubija egoizam u glavu da si veliki i da si dotakao neki ektar spiritualnosti i neke super energije gde si stekao neka vanzemaljska iskustva. Da razuemš geopoliticke i ekonomske odnose kulturna kretanja i za sve imaš savršenu teoriju zavere koja sve to objašnjava.

I ja odna kada ne verujem u te vaše priče i gluposti ja sam za zapadne vrednosti jer nisam poverovao u zle masone koji su iza propagande istih.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

"Opet da imas kriticku misao malo bi razmislila i potrazila po interenetu pa bi shvatila da takvo ispiranje mozga nije moguce, jer nam je potreba za paranjem i umnozavanjem zivota osnovna bioloska potreba."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

oups..

izvinjavam se sto sam se nastavljala na tvoju diskusiju, obzirom da je net tvoj izvor znanja i istine

jer, ja sam se skolovala na nekim drugim skolama:)

Подели на овим сајтовима

oups..

izvinjavam se sto sam se nastavljala na tvoju diskusiju, obzirom da je net tvoj izvor znanja i istine

jer, ja sam se skolovala na nekim drugim skolama:)

Argument ti je krajnje licimeran prvenstveno zato sto ga i sama koristis kao izvor istine, sto si uradila u ovom clanku ovde prihvatajuci nesto sto se pise u nekredibilnom blogu nekog ludaka opsednutog teorijama zavere.

A dalje zato sto je internet vise nego odlichno sredstvo za pribavljanje informacija ako umes da ga koristis.

Подели на овим сајтовима

u zabludi si, dovoljno je hriscansko obrazovanje po tom pitanju, onda bi nam valjda cvetale ruze

Jel ce hriscanstvo da ti objasni kako da se cuvas od side? Jel ce hriscanstvo da ti objasni polno prenosive bolesti kako ih prepoznati i kako se stititi? Jel ce hriscanstvo da ti objasni kome da se obratis jel ce hriscanstvo da te upozna sa nekim sa kim mozes otvoreno da pricas o tome? Jel ce hriscanstvo da ti da savet za prvo sexualno iskustvo? Jel ce hriscanstvo da ti pomogne da pruzish partnerki orgazam?

Oce malo sutra.

Sta ce hriscanstvo da kaze po tim pitanjima? Bolje da ne pocnem o tome...

Ja sam u zabludi... ja sam u strahu od hriscanskog obrazovanja.

Подели на овим сајтовима

Naravno. Hriscani roditelji ce najbolje znati da deci objasne sve.

a ovo:

"Argument ti je krajnje licimeran prvenstveno zato sto ga i sama koristis kao izvor istine, sto si uradila u ovom clanku ovde prihvatajuci nesto sto se pise u nekredibilnom blogu nekog ludaka opsednutog teorijama zavere."

Komentarisala sam stvarnost jer zivim na zapadu i poznat mi je sistem skolstva , znaci ne baziram se na informaciju iako je tacna, bez obzira na izvor

O zaverama pishem odavno iako se imenuju drukcije a najcesci pseudonim je "demokratija" :)

Подели на овим сајтовима

"Jel ce hriscanstvo da ti objasni kako da se cuvas od side? Jel ce hriscanstvo da ti objasni polno prenosive bolesti kako ih prepoznati i kako se stititi? Jel ce hriscanstvo da ti objasni kome da se obratis jel ce hriscanstvo da te upozna sa nekim sa kim mozes otvoreno da pricas o tome? Jel ce hriscanstvo da ti da savet za prvo sexualno iskustvo? Jel ce hriscanstvo da ti pomogne da pruzish partnerki orgazam?"

Vrlo interesantno...

Skoro za posmatranje....

nigde ni pomena o svrsi seksa kroz odgovorno radjanje dece, a na sve strane prshti od orgazama....

tu se zavrshava sva tvoja briga???

Подели на овим сајтовима

Hoce, sve objasnjava, zato i pisem; neces dobiti ni sidu ni polnu bolest ako si devstven i nadjes devstvenika, pa stupite u brak; otvoreno pricaj sa svestenim licem u duhovnom razgovoru i na ispovesti; hriscanstvo osvescuje svetskim prljavstinama isprane mozgove; ako vodimo sveti zivot nema razloga da se opterecujemo nijednim od tih pitanja koja te "muce", jer nemamo tih briga i problema. Jaram je moj blag i breme je moje lako-Isus Hristos-i Sve mogu u Isusu Hristu koji mi moc daje

Подели на овим сајтовима

@Jurisprudencija

Hriscanstvo je davno odgovorilo na sva tvoja pitanja.

I, za razliku od raznih ''demokratija'' koje normalne ljude siluju ovakvim sex-koferima za decu, ono ne prisiljava nikoga da se hriscanski obrazuje ako to ne zeli.

Zato, mirno spavaj.

Samo, znas sta, ja mislim da ti, proces sopstvenog obrazovanja nisi zavrsio...mozes ti i vise od ovoga sto si pokazao.

Ako budes upisivao master na pravoslavlju, javi se na zru, brate, da ti damo preporuku... 301 zru 4869

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...