Ignjatije Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 0110_hahaha Какви бедници... ЕУ је иста као СФРЈ. И завршиће исто. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Meni ovaj snimak nije uopste smesan.To je korupcija na vrlo visokom nivou.Prodas svoju drzavu da bi se ugnjezdio u fotelju i dobijao astronomsku platu.Koliko covek treba da bude bez grama savesti da bi uradeo tako nesto.Strasno! http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 То је природно стање ствари у поквареним системима као што су ЕУ, УН, СССР, СФРЈ и слично. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Nijeni čudo da im se dešava sa EU to što im se dešava.Žalosno! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Zalosno je ono sto se sa nama obicnim gradjanima desava,a za EU me bas briga jer nije zasnovana na osnovama koje su dobre za vecinu gradjana nego za vlasnike velikih kompanija,banaka i korporacija koji zele da nam pokupe sve dobro i vredno sto imamo,pa i nas same. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Jes malo ambus jurnalizam ali lepo su smislili. Doduse bilo bi dobro da se napravi dobra dokumentarna ili istrazivackon novinarstvo na nekom vecem nivou. Mediji su vazan aspekt svakog demokratskog drustva. Sto su mediji ostriji, bolje opremljeni informacija sto bolje odaju izvore svojih informacija da bi mogla da se oceni kredibilnost istih - to ce kriticka moc drustva kao celine da raste pa ce automatski da se smanji mogucnost politicara da kradu. na osnovama koje su dobre za vecinu gradjana nego za vlasnike velikih kompanija,banaka i korporacija koji zele da nam pokupe sve dobro i vredno sto imamo,pa i nas same. Mesas Eu i Americki Cooperatizam. Eu ima mane, ali nisu te o kojima pricas. Cooporacije, banke etc nikako ne mogu da ti pokupe sve dobro sto imas jer da bi oni bili u zivotu trebas im ti koji radis i koji mozes da trosis u suprotnom si beskoristan, poenta je da imsaa tok robe i novca. Te je to negativisticko posmatranje kooporacija pogresno. Doduse za banke to manje vazi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 nikako ne mogu da ti pokupe sve dobro sto imas jer da bi oni bili u zivotu trebas im ti koji radis i koji mozes da trosis u suprotnom si beskoristan, poenta je da imsaa tok robe i novca. Te je to negativisticko posmatranje kooporacija pogresno. . Kada ti neku u drzavi pokupuje banke,obradivo zemljiste,rudnike,telekomunikacionu mrezu,komunalna preduzeca,aerodrome,struju,naftne kompanije..........sta je to ? jer da bi oni bili u zivotu trebas im ti koji radis i koji mozes da trosis u suprotnom si beskoristan, Pa u tome i jeste problem to sto na nas ljude ne gledaju kao na ljude nego kao na potrosace i robu.Ceo zivot nam se vrti oko kompanija i banaka. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Kada ti neku u drzavi pokupuje banke,obradivo zemljiste,rudnike,telekomunikacionu mrezu,komunalna preduzeca,aerodrome,struju,naftne kompanije..........sta je to ? Ne mogu stvarno te price o zlim cooporacijama, ZVONKOM ce to dobro da ti objasni. Pa u tome i jeste problem to sto na nas ljude ne gledaju kao na ljude nego kao na potrosace i robu. Ko te gleda kao na potrosaca i robu? Kompanija? Kompanija te gleda iz mnogo uglova, ako si zaposlen kao ljudski resurs ako kupujes od njih kao musteriju. Ceo zivot nam se vrti oko kompanija i banaka. ceo zivot se uvek i vrti oko ekonomije i resursa. Jos od prvih ljudi oni koji su imali vise resursa su imali vise hrane i bolje su prezivljavali. Dizali su civlizacije stvarali kulture. Svi ratovi su vodjeni oko resursa. Zemlja znaci resurs - plodna zemlja vise hrane, vise nafte etc. Resursi nas odrzavaju u zivotu i verovatno su najvaznija stvar. Ljudi ne bi postali ljudi kakvu danas jesu da nisu razvili agrikulturu t.j razvijanje resursa i trgovinu - razmenu resursa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Ne mogu stvarno te price o zlim cooporacijama, ZVONKOM ce to dobro da ti objasni. Ja brate dobro poznajem ekonomiju jer sam za to i skolovan,a poznajem i onu zaverenicku jer sam je izucavao.Procitaj knjigu Komitet 300 pa razmisli. Ko te gleda kao na potrosaca i robu? Kompanija? Kompanija te gleda iz mnogo uglova, ako si zaposlen kao ljudski resurs ako kupujes od njih kao musteriju. U skoli su me ucili da na ljude gledam kao na potrosace i jos kako da se ulizujem da ga sto bolje iskoristim i uzmem pare,naravno nisu tim recima vec onim strucnim uvijenim u lepe oblande. Mi smo za njih vredni koliko i masine,dok im sluzimo dobri smo cim "zaribamo" CAO vise im ne trebamo. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 10, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 То је природно стање ствари у поквареним системима као што су ЕУ, УН, СССР, СФРЈ и слично. USA.... Ja brate dobro poznajem ekonomiju jer sam za to i skolovan,a poznajem i onu zaverenicku jer sam je izucavao.Procitaj knjigu Komitet 300 pa razmisli. E kolko ja skolovanih kolega imam iz prava o pravo slabo poznaju. Ispite polazu, u glavu udje pa izvetri. U skoli su me ucili da na ljude gledam kao na potrosace i jos kako da se ulizujem da ga sto bolje iskoristim i uzmem pare,naravno nisu tim recima vec onim strucnim uvijenim u lepe oblande. Mi smo za njih vredni koliko i masine,dok im sluzimo dobri smo cim "zaribamo" CAO vise im ne trebamo. Stvarno ne znam u koji su skolu isao, ali ekonomija ne uci tako kako da se ulizujes da bi ih sto bolje iskoristio. Ekonomija je nauka koja se bavi ekonomskim kretanjima tokovima novca sistemima politikom ekonomskim merama etc... Ako te uce u skoli tako onda nije ni cudo sto ne razumes pravi smisao modernog preduzeca kao sto je Akcionarsko drustvo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 prilog je odlican, @iurisprudentia da si ti meni ziv i zdrav kad bi ti znao sta se izucava na ekonomiji shvatio bi da Bog stvarno postoji jer nasa teorija i nasa praksa su dva razlicita sveta, pa i ovo dokle smo stigli (glava nam je jos iznad vode) je pravo malo cudo. nije uvek sve kao sto izgleda.... Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 @iurisprudentia da si ti meni ziv i zdrav kad bi ti znao sta se izucava na ekonomiji shvatio bi da Bog stvarno postoji jer nasa teorija i nasa praksa su dva razlicita sveta, pa i ovo dokle smo stigli (glava nam je jos iznad vode) je pravo malo cudo. Znam sta se izucava na ekonomiji, uce me na fakultetu to jer je vazan predmet za dalje smerove (berzansko pravo, kompanijsko pravo etc) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 mozda ti imas te predmete ali to ne znaci da mozes da kazes da znas sta se (kako i koliko) izucava na ekonomiji. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Kako rece jedan starac-"ekonomija ti je djavolska nauka".Uce te da budes cist materijalista i da sve posmatras kroz brojke i novac.To je naravno uvijenu u neki humanizam i zacinjeno tako da mirise na napredak i boljitak,ali sustina je veoma losa.Crkva je za njih profitna institucija,to nam je profesor Trzisne ekonomije rekao."Ne postojje besplatni proizvodi i usluge nego je to nacin da ljude privucemo da kupe proizvode",to nam je ispricala profesorka koja predaje Marketing itd. da ne nabrajam sve te "lepe" izjave. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука