Jump to content

Čas vjeronauke by Vendi ;-)))

Оцени ову тему

Miki

Препоручена порука

Ma ta zena je prsla :rolleyes: stupido

Bivša učesnica rijatija Farma, opet je napravila skandal na pijaci - prodavačicu, buduću policajku, je gađala jajima i htela sa njom i fizički da se obračuna!

v226406p0.jpg

Vesna Vukelić Vendi bila je u nedelju "zvezda" pijace na Banjci gde se sukobila sa prodavačicom Draganom Blagojević zbog Cece. Vendi je poznata kao veliki antifan Svetlane Ražnatović pa je, navodno, saznavši da Dragana voli Cecu, namerno provocirala i nazivala pogrdnim imenima.

"Odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva 'majmunice'. Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila, a onda je sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa. Uspela sam da ih izbegnem i lupim joj dva šamara. Počele smo da se bijemo i čupamo za kose... Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare", ispričala je prodavačica, a prenosi domaća štampa.

v226406p1.jpg

Međutim, Vendi se posle samo desetak minuta vratila sa novim naočarima, drugom bundom i dvojicom poznanika koji su se, navodno, predstavili kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe.

Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i ubrzo i konačno otišla sa pijace.

"Nije mi žao zbog štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta

više", kaže Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajka u Kamenici.

Vendi je i tokom rijatija Farma imala problem na pijaci sa navodnim fanovima Zorane Pavić.

http://www.youtube.com/watch?v=tRnon5dS1DI&feature=player_embedded

izvor

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ок је ово. То је њено исповедање вере. Она бар има неку веру, бар онако како то верује огромна већина људи и не стиди се тога. У сваком случају, што се мене тиче ово је +

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ок је у смислу да ипак не пориче веру у Бога. Не причам о читавој причи, али не се не стиди вере. У сваком случају нисам поклоник њене музике а ни њеног имиџа :)

Подели на овим сајтовима

Ок је у смислу да ипак не пориче веру у Бога. Не причам о читавој причи, али не се не стиди вере. У сваком случају нисам поклоник њене музике а ни њеног имиџа :)

A ovo sa prokletstvom do devetog kolena :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Мислим да је главна брана код спрских православних верника, не толико нецрквеност, колико неохристовљеност.

Паганско преовлађује (проклетства, клетве, ваља се, не ваља се).. а само једна Господња "љуби ближњем свог" анулира целу њихову теологију.

Примећујем да никад те српске главе које се бусају својим православљем, не говоре о Христосу. Њихова теологија је теологија паганског словена, који се боји да му небо не падне на главу.

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Vendi je super samo "maaalo" da poradi jos na sebi a ne na drugima i super Vendi :D

Wenden na nemackom znaci obrnuti/okrenuti (list na primer)

iako ima veze i sa vandalima hahahaha :lol:

http://de.wikipedia.org/wiki/Wenden

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Licemerje, licemerje... kada nam je Crkva puna raznoraznih paganskih priča i nehrišćanskih, ali tradicionalnih gluposti, to je super i pravoslavno. Kad tako nešto prospe Vendi, to je fuj.

No, Vendi je kod mene dobila ogroman plus kad je očitala svima nama lekciju na FB zbog monaha Stefana šarića koji je izašao u javnost s pričom da ispoveda onu estradnu umetnicu koja je zaštićenija od belog medveda...

Подели на овим сајтовима

kod mene osobe kao ona i slicne njoj nikad nece imati ni + ni -.svi reklamiraju jedni druge na svakakve nacine a posle beru kajmak.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...