Jump to content

NASA otkrila prvu planetu izvan Sunčevog sistema na kojoj je moguć život

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако Господ да времена сигурно ћемо настанити друге планете.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Dobro Mračni,nemoj odma da biješ :D

Е баш си мрацњак... sHa_sarcasticlol

A sto sad samo Mracni? Pa i obi vam je lepo napisao onaj link... Nasli su planetu koja se nalazi na lepom mestu. To je sve sto o njoj znamo... a ono nije stvarnicka fotografija be... samo prikaz... i to vrlo mastovit :)

Ако Господ да времена сигурно ћемо настанити друге планете.

"Pa jes... kad bi svaba (vanzemaljci) sedeo skrstenih ruku i cekao da ga bijemo..." -Kursula, (Mars na Drinu)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

nisu ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A sto sad samo Mracni? Pa i obi vam je lepo napisao onaj link... Nasli su planetu koja se nalazi na lepom mestu. To je sve sto o njoj znamo... a ono nije stvarnicka fotografija be... samo prikaz... i to vrlo mastovit :)

"Pa jes... kad bi svaba (vanzemaljci) sedeo skrstenih ruku i cekao da ga bijemo..." -Kursula, (Mars na Drinu)

Ma Mračni ja to kroz šalu,čisto da nam ne kvariš užitak istinom.Lepo je po nekad uz ovakve stvari da se čovek malo opusti,bar meni,bile one stvarne ili ne. :drugarstvo:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

E kad bi samo znali sta svega ima u vasioni.......KO IMA USI NEKA CUJE.....a kad dodje vreme vazice i KO IMA OCI NEKA VIDI

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

za promenu pocni da citas ovaj forum, na kojem si izgleda samo da bi pisao i ucio ljude ko su a ko nisu hriscani ;)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

aj ako bas moram da objasnjavam iako nema smisla jer i sam znas, samo ko neki klinac inat teras

hriscanin nije onaj ko se (samo)deklamuje tako, nego po veri i delima svojim(jednog bez drugog ne ide)

Подели на овим сајтовима

Ако желите тренутно да видите Марс својим очима, погледајте у правцу Месеца, испод њега са леве стране. Црвенкаста тачка јесте Марс.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

aj ako bas moram da objasnjavam iako nema smisla jer i sam znas, samo ko neki klinac inat teras

hriscanin nije onaj ko se (samo)deklamuje tako, nego po veri i delima svojim(jednog bez drugog ne ide)

Aj ako ti nije frka, objasni ovo adminu Aleksandru... jos ranije dok me meracio za ban punio mi je glavu da u Srbiji zivi 90 i kusur posto hriscana po raznim anketama... a ja kad kazem da su hrisacni valjda po delima a nepo statistici, on kaze da su hriscani hriscani i da niko nema pravo da ih premerava... A on je ipak teolog za razliku od tebe, tako da je ne znam koke da verujem od vas dvojice.

@Milan NIkolic- mnogo mi je krivo kod mene je oblacno ne mogu da vidim sad nista :(

Подели на овим сајтовима

Stephen Hawkins je definirao jednu novu religiju: Nauku. Naime, Hawkins je tvrdio da postoje alternativni svetovi i alternativni univerzumi, iako ne postoje nikakvi naučni osnovi za tu njegovu teoriju. Ali po Hawkins'u to je tako, i tačka! I to više nije nauka, to je religija: Verujem u nešto što ne mogu naučno da dokažem.

Tako i ovi iz NASA...

Nisu oni našli nikakvu planetu, niti su našli ikakve planete van našeg sunčanog sistema, nego na osnovi rotacije svetlosti zvezda i drugih faktora pretpostavljaju da u tim zvezdanim sistemima mogu da postoje planete. Mogu da postoje! Ali ne moraju.. Ali nezavisno od hipoteze da tamo mogu da postoje planete, mi dobijamo informacije o tim planetama, pa čak i kako izgledaju. I ovo je ta velika prevara, ta religija Nauka.

Nije Hawkins nego Hawking...

Drugo, nemas pojma ili tri blage veze o cemu pricas al te to ne sprecava da zloupotrebljavas tastaturu... Eto to je za mene neobjasnjiva zakonitost....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...