Дуња Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Једна од мени омиљених ( уз њу се пењем на сто, или бар лумпујем ) Из репертоара "За екстазу" Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Из репертоара "За екстазу" Баш тако :good2: Дуња је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Opa! Ovde lumperaj!? Дуња, Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Лидија Миленковић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 @@Таша, Ајде Ташке, дај нешто за лумперај Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Opa! Ovde lumperaj!? Искашљи се. Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Лидија Миленковић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Бебек исти моја комшиница Љубица (мислим ликом). Данче* and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Бебек исти моја комшиница Љубица (мислим ликом). Ко има веће бркове? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Бебек исти моја комшиница Љубица (мислим ликом). Ахахахаха Натан and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Дуња and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 21, 2014 Пријави Подели Написано Април 21, 2014 Данче* and Дуња је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука