DYNABLASTER Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 hehe bas zanimljiva opsednutost, nego jednom sam mu na pm rekao da se istripovao da je prorok pa mi je rekao pogodi sta? hahahahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 pa mislim to je bilo retoricko pitanje, naravno da si sve pogodio 0102_laugh Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Мени је и даље нерешива енигма да ли је тај човек озбиљан или се фолира??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ozbiljno se folira Јевсевије and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Мени је и даље нерешива енигма да ли је тај човек озбиљан или се фолира??? Po mome misljenju on je vrlo ozbiljan.Siguran sam da ima prihode od njegovog pisanija ,njegovog centra za studije,prepisivanja kreacionisticke literature predavanja, prodaja CD-a i uopste sve sto je moguce unovciti.Bez prihoda nista od navedenog ne bi mogao da ostvari.Cesta putovanja u Izrael /na sdudiska i istrazivacka putovanja kako on kaze/ poprilicno kostaju.Vrlo ozbiljan poslovni covek. On nije zaposlen sa redovnim prihodima pa da moze sve to da radi.Naisao je na plodno tlo i to maksimalno dobro koristi.On usao u poduhvat prevodjenja Biblije sa njegovim Centrom? Ja sam laik ali za takav poduhvat je potreban ozbiljan tim strucnjaka iz vise disciplina.I sata radi on lepo naivnima prodaje tu prepisanu /kako sam procitao/ Bibliju. Hohstapler i to vrlo ozbiljan. Besan sam, izvinjavam se na duzini posta , imao bih da dodam jos mnogo toga. Podvlacim da sam laik i mogu misliti sta bi mogli misleci da napisu. Izvinite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ajoj, ne jos jedna tema o Miroljubu... kirios1, rahela, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Ajoj, ne jos jedna tema o Miroljubu... :ph34r: Slazem se Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Po mome misljenju on je vrlo ozbiljan.Siguran sam da ima prihode od njegovog pisanija ,njegovog centra za studije,prepisivanja kreacionisticke literature predavanja, prodaja CD-a i uopste sve sto je moguce unovciti.Bez prihoda nista od navedenog ne bi mogao da ostvari.Cesta putovanja u Izrael /na sdudiska i istrazivacka putovanja kako on kaze/ poprilicno kostaju.Vrlo ozbiljan poslovni covek. On nije zaposlen sa redovnim prihodima pa da moze sve to da radi.Naisao je na plodno tlo i to maksimalno dobro koristi.On usao u poduhvat prevodjenja Biblije sa njegovim Centrom? Ja sam laik ali za takav poduhvat je potreban ozbiljan tim strucnjaka iz vise disciplina.I sata radi on lepo naivnima prodaje tu prepisanu /kako sam procitao/ Bibliju. Hohstapler i to vrlo ozbiljan. Besan sam, izvinjavam se na duzini posta , imao bih da dodam jos mnogo toga. Podvlacim da sam laik i mogu misliti sta bi mogli misleci da napisu. Izvinite. То сам и мислио, да се иза "озбиљног познаваоца вере", крије преварант који своје "знање" масно уновчава. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 ja mislim da mu to nije povod, pare su samo usput, ja sam ga gledao na tv na predavanjima jos pre pa ne znam 15 godina?! i tad je bio vec istripovan, to on radi iz psiho razloga, nisu to pare poelbuster је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Да, али су они заиста веровали у оно што причају. Ја, ипак, сумњам да г. Мирољуб верује у ово што прича. Мада, ко зна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 ja sam ubedjen da veruje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Postavio sam mu pitanje u kome jasno pokazujem koliko je dvolican u svojim predavanjima.Sta li ce sad izmisliti da se izvuce.......sigurno ce za mene da kaze da sam demonizovan kad postavljam tako "glupa" pitanja. http://www.creation6...2215#post_32216 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Postavio sam mu pitanje u kome jasno pokazujem koliko je dvolican u svojim predavanjima.Sta li ce sad izmisliti da se izvuce.......sigurno ce za mene da kaze da sam demonizovan kad postavljam tako "glupa" pitanja. http://www.creation6...2215#post_32216 Ili ce samo da ti obrise pitanje, a moze i da te iscera sa foruma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Ili ce samo da ti obrise pitanje, a moze i da te iscera sa foruma. Ako me neko ocinkari mozda ponovo po ko zna koji put dobijem bananu. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Децембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2011 Ako me neko ocinkari mozda ponovo po ko zna koji put dobijem bananu. pa dobro... nisi jedini Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука