Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

hehe bas zanimljiva opsednutost, nego jednom sam mu na pm rekao da se istripovao da je prorok pa mi je rekao pogodi sta? hahahahaha :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pa mislim to je bilo retoricko pitanje, naravno da si sve pogodio 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Мени је и даље нерешива енигма да ли је тај човек озбиљан или се фолира???

Po mome misljenju on je vrlo ozbiljan.Siguran sam da ima prihode od njegovog pisanija ,njegovog centra za studije,prepisivanja kreacionisticke literature predavanja, prodaja CD-a i uopste sve sto je moguce unovciti.Bez prihoda nista od navedenog ne bi mogao da ostvari.Cesta putovanja u Izrael /na sdudiska i istrazivacka putovanja kako on kaze/ poprilicno kostaju.Vrlo ozbiljan poslovni covek. On nije zaposlen sa redovnim prihodima pa da moze sve to da radi.Naisao je na plodno tlo i to maksimalno dobro koristi.On usao u poduhvat prevodjenja Biblije sa njegovim Centrom? Ja sam laik ali za takav poduhvat je potreban ozbiljan tim strucnjaka iz vise disciplina.I sata radi on lepo naivnima prodaje tu prepisanu /kako sam procitao/ Bibliju. Hohstapler i to vrlo ozbiljan. Besan sam, izvinjavam se na duzini posta , imao bih da dodam jos mnogo toga. Podvlacim da sam laik i mogu misliti sta bi mogli misleci da napisu. Izvinite.

Подели на овим сајтовима

Ajoj, ne jos jedna tema o Miroljubu... 7896634

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Po mome misljenju on je vrlo ozbiljan.Siguran sam da ima prihode od njegovog pisanija ,njegovog centra za studije,prepisivanja kreacionisticke literature predavanja, prodaja CD-a i uopste sve sto je moguce unovciti.Bez prihoda nista od navedenog ne bi mogao da ostvari.Cesta putovanja u Izrael /na sdudiska i istrazivacka putovanja kako on kaze/ poprilicno kostaju.Vrlo ozbiljan poslovni covek. On nije zaposlen sa redovnim prihodima pa da moze sve to da radi.Naisao je na plodno tlo i to maksimalno dobro koristi.On usao u poduhvat prevodjenja Biblije sa njegovim Centrom? Ja sam laik ali za takav poduhvat je potreban ozbiljan tim strucnjaka iz vise disciplina.I sata radi on lepo naivnima prodaje tu prepisanu /kako sam procitao/ Bibliju. Hohstapler i to vrlo ozbiljan. Besan sam, izvinjavam se na duzini posta , imao bih da dodam jos mnogo toga. Podvlacim da sam laik i mogu misliti sta bi mogli misleci da napisu. Izvinite.

То сам и мислио, да се иза "озбиљног познаваоца вере", крије преварант који своје "знање" масно уновчава.

Подели на овим сајтовима

ja mislim da mu to nije povod, pare su samo usput, ja sam ga gledao na tv na predavanjima jos pre pa ne znam 15 godina?! i tad je bio vec istripovan, to on radi iz psiho razloga, nisu to pare

Подели на овим сајтовима

Да, али су они заиста веровали у оно што причају. Ја, ипак, сумњам да г. Мирољуб верује у ово што прича. Мада, ко зна...

Подели на овим сајтовима

ja sam ubedjen da veruje

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Postavio sam mu pitanje u kome jasno pokazujem koliko je dvolican u svojim predavanjima.Sta li ce sad izmisliti da se izvuce.......sigurno ce za mene da kaze da sam demonizovan kad postavljam tako "glupa" pitanja.

http://www.creation6...2215#post_32216

Подели на овим сајтовима

Postavio sam mu pitanje u kome jasno pokazujem koliko je dvolican u svojim predavanjima.Sta li ce sad izmisliti da se izvuce.......sigurno ce za mene da kaze da sam demonizovan kad postavljam tako "glupa" pitanja.

http://www.creation6...2215#post_32216

Ili ce samo da ti obrise pitanje, a moze i da te iscera sa foruma.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...