Дејан Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Moj drug ima dobermana i znam da je i do 12 000 din. mesečno davao na njega,sada ne znam koliko daje ,ali kontam da ovi manji kerovi mogu i 6 meseci da se hrane za 30 000 din. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 Vlasnici "opasnih rasa" Beograda UJEDINITE SE! Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 reko aj da vidim sta se pise na 4 strane o psima... kad se nisam slogir'o, pa idioti jedni malo im je sto su na ovu bedu uzeli one dzipove i patrolna kola (mo's misliti za komunalnu policiju) nego ce sad da uvedu jos i Eniml policiju.!!! ...ne... mi smo totalni debili i nama stvarno svako moze da radi sta hoce... naravno za mase ide prica kako opasni psi... jesu opasni.. (majke mi), a sto ce vamo za resenje tog "problema" da ojade budzet za ko zna kolko miliona tooo ....eto... pa opsni su ti psi! mnogo smo bre oguglali na drzavni lopovluk. sramota, stvarno sramota, samo da vidim sta ce reci i kako ce ovo objasniti kad za 2-3 meseca ne budu imali vise ni za isplatu penzija... e Enimal policija... koda zivimo u svajcarskoj Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 @dragisa ma nece drzava da skoluje decu,da smanji nezaposlenost,a ovamo kuka i narice kao udovica(Boze me prosti) kako je sve prslo,i samo brine o eu i ni o cemu drugom. Kao sto pirana eksplodira kad je najede,tako ce biti i sa drzavom,koja za sad pokazuje da nema limita u gluposti. ja u zivotu nisam imala iskustva sa besnim psima iako sam imala sve rase sem pit bulova i haskija i nikada me pas nije napao i sl a da ga ja nehotice nisam isprovocirala. http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 ljubice nije problem u tome da li ima ili nema opasnih pasa (ima ih i te kako) ili da li ima ili nema sive ekonomije (ima je i te kako) ili ima li ili nema nelegalnih prikljucenja raznih izvrdavanja propisa (ima ih i te kako).... problem je sto se ta pitanja resavaju na apsolutno najgori moguci nacin i ujedno najneefokasniji nacin a sve samo zbog JEDNE stvari a to je licni interes! na ime u svim tim bajnim i vajnim resenjima centralna stvar su javne nabavke (dzipovi oprema radna mesta itd) u ciju se nabavku ili oformljenje preko namestenih tendra ugradjuju (finansijski) isti oni ljudi koji su na prvom mestu i doneli odluku o navodnoj potrebi za tako necim.... a sve ....jel... u opstem interesu svih nas. e to je problem. dakle kada zemlja odnosno njena drzavna elita pocne tako da funkcionise, kad je korupcija na samom vrhu i prakticno ne postoji "visi" nivo koji to moze da iskontrolise, onda mozes imati ovakvu trgikomicnu nebulozu (koja ce definitivno kao i mnoge druge "proci") da zemlja koja je na ivici bankrotstva planira da formira eniml policiju. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 btw, na ovu situaciju gde i onako ne postoji dovoljan broj zaposlenih u realnom sektoru koji moze pokriti penzije i ne prizvodni sektor (npr drzavnu administraciju koju navodno teze da smanje) oni zaposljavaju sad jos neke ljude u toj eniml policiji koji sigurno nisu realan sektor a koji ce bar za plate i sredstva koja trose savakog meseca predstavljati novi udar na budzet. znaci logika im je zbogom pameti joooj Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2011 ) oni zaposljavaju sad jos neke ljude u toj eniml policiji koji sigurno nisu realan sektor Jel sam te dobro raszumeo i da li ti komentarises to sto se zaposljava jos policajaca? Policajaca ima manje nego sto treba, sprema se polako ( a i vec je u toku ) masivno penzionisanje. Srbija je u odnosu na potrebu u manjku za oko 4 000 policajaca. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука