Jump to content

Seksualno napastvovanje džinna

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nego kaži ti meni mogu li ti dzini da ostanu u drugom stanju ...pitam ako budem morao da plaćam alimentaciju ?

Ako mogu od danas spavam sa prezervativom...što je sigurno sigurno je :D

Znaš šta, pokojna britanska kraljica majka, Bog da joj dušu prosti, je sa džinima i lijegala i ustajala, od jutra si odmah dala jednog naiskap, a važila je kao velika i dobro poznatvateljka džina, e pa kad ona nije ostala trudna od njih nećeš vala ni ti, to teško, hahahaha,

twooldqueens_narrowweb__300x376,0.jpg

Подели на овим сајтовима

Vi ste mi zaista čudni.I jedni i drugi vjerujemo u postojanje nevidljivog duhovnog svijeta.Postojanje andžela-meleka i vjerovanje u njih je zajedničko i nama i vama.Vjerovanje u sotonu -Iblisa kao i džavole je takođe nam zajedničko samo sa određenim razlikama.

Vi sada nas ko ismijavate a i vi vjerujete u nevidljivi svijet.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

kad pocnes da verujes u te dziine i tripujes onda te i opsedaju o tome se radi, objasnjeno ti je kakav stav hriscanstvo ima o dziinima

i ne vidim ko te ovde ismevao, take stvari i nisu smesne

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Daj, Bosanac, nagledo sam se hodža, zapisa, sihira i svega mogućeg i nemogućeg po Bosni a većinom su to ljudi s psihičkim problemima, niko ne osporava potojanje đavla ni postojanje nečistih sila al njega bi prepozno vrlo brzo, i ne bi baš tako šale prošo ko sa tim sihirama i umišljanjima nekim, to bude mnogo, mnogo zafrkije nešto, nedaj Bože da te tako nešto snađe, smjesta bi shvatio razliku. Ono što mnogi nazivaju sihirama, vradžbinama i ne znam ti čime sve to zajedno je dječiji vrtić za đavla, za šejtana, to sigurno dvoje ne bi ni slučajno popleo, a zapamtio bi tako nešto do sudnjeg dana, ako bi iz tog naravno prvo izvukao živu glavu i istao uopšte normalan.

Подели на овим сајтовима

slicna stvar postoji u "hriscanstvu" oni famozni egzorcizmi, preko 90% tih egzorcizama i posednutosti se desava u nekim zaseocima gde je ustvari taj pop sto isteruje djavola sam demonolog i nabacuje ustvari posednutost na zrtvu, to su opasne frekvencije

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Daj, Bosanac, nagledo sam se hodža, zapisa, sihira i svega mogućeg i nemogućeg po Bosni a većinom su to ljudi s psihičkim problemima, niko ne osporava potojanje đavla ni postojanje nečistih sila al njega bi prepozno vrlo brzo, i ne bi baš tako šale prošo ko sa tim sihirama i umišljanjima nekim, to bude mnogo, mnogo zafrkije nešto, nedaj Bože da te tako nešto snađe, smjesta bi shvatio razliku. Ono što mnogi nazivaju sihirama, vradžbinama i ne znam ti čime sve to zajedno je dječiji vrtić za đavla, za šejtana, to sigurno dvoje ne bi ni slučajno popleo, a zapamtio bi tako nešto do sudnjeg dana, ako bi iz tog naravno prvo izvukao živu glavu i istao uopšte normalan.

Jedno je vjerovanje tj dogme vjere a drugo je komercijalizacija vjere.

Ja sa komercijalistima vjere (svojima) bijem teške bitke i oni od mene nemaju mira.

Oni su štetočine u svakoj vjeri i nastoje da zarade na neznanju ljudi.

Kada je u pitanju opsjednutost osnov je da je svaki čovjek zdrav osim ako se ne dokaže suprotno a kod ovih je osnov da je svaki čovjek bolestan osim ako se ne plati zapis ili hamajliju.Veliki broj krščana dolazi i liječi se kod takvih komercijalista.

Slažem se da velika večina ljudi koji imaju navodne probleme imaju psihičke poremečaje koje nemaju veze sa sihirima odnosno opsjednutošću.

Ali ima i ljudi koji zaista imaju sa tim problema i sam sam se sa takvim slučajevima susretao.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

bolje zdrmat dva, tri džina nego pustit da oni drmaju tebe, poučte se djeco, od kraljice:

The Queen Mum has a reputation for her daily gin and Dubonnet. While on an engagement at which she was supposed to be offered a cup of tea, her host blurted out instead "I hear you like gin". Without hesitation, the Queen Mum said "I hadn't realised I enjoyed that reputation. But as I do, perhaps you could make it a large one."

http://www.rampantsc...melizabeth3.htm

tallon-auction2-a.jpg

A handwritten note in which the Queen Mother says she

"will take two small bottles of Dubonnet and gin with me this morning,

in case it is needed" is just one of the remarkable pieces from the collection.

This weekend's sale has sparked interest around the world

image_dubonnet_new.jpg

queen_mother.jpg

Подели на овим сајтовима

Jedno je vjerovanje tj dogme vjere a drugo je komercijalizacija vjere.

Ja sa komercijalistima vjere (svojima) bijem teške bitke i oni od mene nemaju mira.

Oni su štetočine u svakoj vjeri i nastoje da zarade na neznanju ljudi.

Kada je u pitanju opsjednutost osnov je da je svaki čovjek zdrav osim ako se ne dokaže suprotno a kod ovih je osnov da je svaki čovjek bolestan osim ako se ne plati zapis ili hamajliju.Veliki broj krščana dolazi i liječi se kod takvih komercijalista.

Slažem se da velika večina ljudi koji imaju navodne probleme imaju psihičke poremečaje koje nemaju veze sa sihirima odnosno opsjednutošću.

Ali ima i ljudi koji zaista imaju sa tim problema i sam sam se sa takvim slučajevima susretao.

E tu se slažemo, no, čitav taj džinski koncept je preuzet iz predislamske kulture što nikako ne znači da nije tačan u krajnjoj konsekvenci u odnosu na taj dio nematerijalne stvarnosti koje je simbolom i trudi se da je opiše ali mi živimo u evropskoj kulturi u kojoj su đavli odgovorni za sve drugo, uglavnom mnogo ozbiljnije stvari ali ne i za polucije i slične erotske snove. prosto ta metafora nije dijelom evropske kulture nikada bila a ni ne bude, mnoga ta predanja su inkompatibilna s evropskom ili drugim kulturama, kineskom, japanskom, indijskom, indijanskom a njena pripovjedna i poučna vrijednost ima svoj smisao samo u arapskoj kulturi i neprenosna je u druge kulture. što se tiče tih ljudi, oni su zaista opsjednuti najviše u par slučajeva od nekoliko hiljada njih takvih kojih po hodžama hodaju, nažalost, ili bolje reći na sreću po sve nas da ih je samo toliko. Inače se evropska kultura vrlo malo ili bolje reći skoro nikako ne bavi tjelesnim tečnostima i sekretima, polucijama, spermama, vaginalnim istocima, obrezavanjima i muškim i ženskim i ne znam čim sve dalje. za razliku od arapske koja je njom iz ritualno-predislamskih šamanističko-animističkih razloga, tabuiziranja itd. potom potpuno opsjednuta i dan danas.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...