dragisa Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Реакција православних хришћана овде на форуму је довољан показатељ који је "став Цркве". mislis na Grisine "nestasluke" ? 0205_whistling Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Мислим на већину осталих коментара... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 To sam saznao posto je ona imala raspravu na fejsu sa PDLJom, kada je on pitao zasto napada Mitropolita kada je dobila blagoslov za knjigu. све што издаје Светигора аутоматски има благослов митрополитов, а како постоји уредништво коме је владика дао поверење, то онда значи да су јој они благословили издање књиге а не +Амфилохије. ко зна, можда ни не зна да су је издали нити да постоји та жена, ипак се он бави сасвим другим стварима. гришо, мораш да почнеш да расуђујеш о стварима, не по аутоматизму да слажеш коцкице ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Мислим на већину осталих коментара... znam, samo sam malo hteo ironijom da naglasim ove kvazi predanjske teorije a ustvari ciste falsifikate Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 А, ок. Слабо капирам данас... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Pa dobro da li vi hocete da ja sad ovde postavim snimak i da je cujete uzivo kako prica o svojoj knjizi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Jel to ona knjiga povratak Bogu i prirodi, tako nesto? Jeste Petre bas ta knjiga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Jeste Petre bas ta knjiga. Prodaje se kod mene u crkvi al nikad nisam obratio paznju. Moram da vidim sta ima u njoj. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Pa dobro da li vi hocete da ja sad ovde postavim snimak i da je cujete uzivo kako prica o svojoj knjizi? Нема потребе да се још даје реклама, о таквим случајевима смо већ говорили. https://www.pouke.org/forum/topic/5804-%d0%b4%d0%b0-%d0%bb%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-facebook-u-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%b4%d1%83%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%be%d0%b1%d0%bc%d0%b0%d1%9a%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d1%87%d0%b0/page__view__findpost__p__482464 Оно што се надам јесте да се смирила. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Нема потребе да се још даје реклама, о таквим случајевима смо већ говорили. https://www.pouke.org...post__p__482464 Оно што се надам јесте да се смирила. Ne znam jednom je samo rekla koga uhvatimo da ima nesto sa ovima sa ZRUa leti odma sa nase liste prijatelja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Ne znam jednom je samo rekla koga uhvatimo da ima nesto sa ovima sa ZRUa leti odma sa nase liste prijatelja. I je l si odleprsao Griso ? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 I je l si odleprsao Griso ? Nisam zato sto ona ne zna koje Grisa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Драго ми је због тога ако је то рекла. Нема потребе да људи који воле своју Цркву слушају лупетања набеђене докторке која на сва уста пљује Патријарха и истог тог Митрополита који јој је дао благослов за књигу. Ма нека она ради шта хоће, људи са нашег форума су још једном показали да су ту када и на интернету треба да се одбрани став Цркве. Мени је то што је она рекла само потврда да идемо правим путем. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Ja bih se momentalno "pokupila" i otisla sa njene liste tako nesto da napise. Mani se te lujke Griso, neka se ona moli Bogu u prirodi 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2011 Ja bih se momentalno "pokupila" i otisla sa njene liste tako nesto da napise. Mani se te lujke Griso, neka se ona moli Bogu u prirodi 0205_whistling 0205_whistling 0205_whistling To je bilo prosle godine tada jos nisam bio dosao na zru. Od kako sam dosao ovde nema vise kontakt sa njom, prokomentarisem ponesto. Ranije je postojala jedna grupa koju je osnovala i na kojoj sam bio aktivan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука