Grizzly Adams Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Једна страница сваке теме жртвује се на олтар чешких видео клипова. То му дође ко неки порез... Човек Жоја, Милан Ракић, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 toplo preporucujem Zavestanja Stefana Nemanje Којег аутор заправо није Стефан Немања, но књижевник Миле Медић... https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5_%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%9B http://www.danas.rs/dodaci/vikend/nije_nemanjin_ali_je_nemanjicki.26.html?news_id=144760 Човек Жоја, feeble, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Ja sam se za trenutak istripovo dal nisam slučajno omašio temu, leba mi.. Човек Жоја and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Сад га забибери... Па и ми Срби смо ти у неком смислу били предуго изоловани од света, сад се полако упознајемо и мора да прележимо "дечје болести". Штета што народ не може више да путује и сретне друге људе, културе, неизмерна штета. С друге стране, Амери и Холанђани могу, ал ретки то и чине. Амери бар усвајају културе које дођу до њих, а ови овде скоро ништа. Живе у паралелном универзуму. Grizzly Adams and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Холанђани... Живе у паралелном универзуму. И не живели брате поред толико женских... пупољака... Мсм једне биљке Juanito је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 e nek si me ispravio sad ti je sujeta zadovoljena, jos samo da izbacis psovanje iz svog recnika i sve ce biti u redu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 То "Софија" ти је страна реч иначе... Juanito, feeble and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 znam i trudim se da ga koristim u svoju korist i ne na stetu drugih Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 И не живели брате поред толико женских... пупољака... Мсм једне биљке Ма ни то не конзумирају. То је за остатак света и за суседне Немце који скокну викендом да се мало опусте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Ма ни то не конзумирају. То је за остатак света и за суседне Немце који скокну викендом да се мало опусте. Pa normalno kad se ustondiraju od vutre. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 i da postujem tudje, ali NAAAAJVISE da volim i cuvam svoje Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 i da postujem tudje, ali NAAAAJVISE da volim i cuvam svoje Na koji način tvoju veru i njeno očuvanje ugrožava tamo neki ameri koji slave dan zahvalnosti?Na koji način pokazuješ poštovanje prema njihovoj tradiciji? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 e nek si me ispravio sad ti je sujeta zadovoljena, jos samo da izbacis psovanje iz svog recnika i sve ce biti u redu Дал` је моја задовољена ил` твоја систер повређена-упитно је саде... Ал` - "Платон ми је мио, ал` истина ми је милија..." Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 Ма да си нам жива и здрава. Ми би те волели и да се зовеш Хуанита. Милан Ракић, Човек Жоја and Juanito је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2015 hvala Bogu sujeta mi je strana, uvek prihvatam kritiku od ljudi koji mogu biti za primer drugima, a to se ovde od moderatora i ocekuje, stoga brate moderatore izbaci psovke iz recnika, barem za vreme posta barem se izvini, no ti ni to neces uciniti.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука