Jump to content

Оцени ову тему

Dionisije

Препоручена порука

Једна страница сваке теме жртвује се на олтар чешких видео клипова. То му дође ко неки порез... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

toplo preporucujem Zavestanja Stefana Nemanje :)

Којег аутор заправо није Стефан Немања, но књижевник Миле Медић...

https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B5_%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%9B

http://www.danas.rs/dodaci/vikend/nije_nemanjin_ali_je_nemanjicki.26.html?news_id=144760

Подели на овим сајтовима

Ja sam se za trenutak istripovo dal nisam slučajno omašio temu, leba mi.. 

12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  

Подели на овим сајтовима

Сад га забибери... :)

Па и ми Срби смо ти у неком смислу били предуго изоловани од света, сад се полако упознајемо и мора да прележимо "дечје болести". Штета што народ не може више да путује и сретне друге људе, културе, неизмерна штета.

С друге стране, Амери и Холанђани могу, ал ретки то и чине. Амери бар усвајају културе које дођу до њих, а ови овде скоро ништа. Живе у паралелном универзуму. :)

Подели на овим сајтовима

Холанђани...

Живе у паралелном универзуму.

И не живели брате поред толико женских... пупољака... Мсм једне биљке :)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

И не живели брате поред толико женских... пупољака... Мсм једне биљке :)))

Ма ни то не конзумирају. То је за остатак света и за суседне Немце који скокну викендом да се мало опусте. :)

Подели на овим сајтовима

Ма ни то не конзумирају. То је за остатак света и за суседне Немце који скокну викендом да се мало опусте. :)

Pa normalno kad se ustondiraju od vutre.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

i da postujem tudje, ali NAAAAJVISE da volim i cuvam svoje :)

Na koji način tvoju veru i njeno očuvanje ugrožava tamo neki ameri koji slave dan zahvalnosti?Na koji način pokazuješ poštovanje prema njihovoj tradiciji?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

e nek si me ispravio :) sad ti je sujeta zadovoljena, jos samo da izbacis psovanje iz svog recnika i sve ce biti u redu :)

Дал` је моја задовољена ил` твоја систер повређена-упитно је саде...

Ал` - "Платон ми је мио, ал` истина ми је милија..."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...