Jump to content

Упечатљиве сцене из филмова

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Blade Runner, remek-delo u svakom pogledu... Scena (Tears in Rain) gde covek-masina, neizmerno zavolevsi zivot, spasava pravog coveka, koji je pre toga imao zadatak da njega unisti...

Ko nije gledao, ova scena nece da mu znaci nista, zato neka obavezno pogleda, izuzetno hriscanki i ljudski film antologijske vrednosti... muziku pisao Vangelis...

Vrhunski, bez izuzetka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

иначе, ово је парафраза Џингис канове изјаве ...

1000 година присуства, није мала ствар ...

Највеће задовољство је савладати своје непријатеље и терати их испред себе, опљачкати их и гледати њихове драге окупане у сузама, јахати њихове коње и стегнути на груди њихове жене и ћерке.

иначе сам мишљења да је изјава била далеко бруталнија, али је историја била пристојна да пренесе смисао, не и буквалне речи ...

Conan, what is best in life?

Подели на овим сајтовима

Јаооооо Оби Кенобиииии....ала сам уживала! Повадих сад своје дискове и крећем да гледам све делове Ратова. Док се не растопе боје!  0110_hahaha

А ти погледај клип ове мале слаткице како она доживљава целу причу у Ратовима Звезда

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

кад смо већ код СФ филмова ... THX 1138 последња сцена ...

треба погледати цео филм, да схватите колико је ова сцена мучна и растерећујућа ...

Подели на овим сајтовима

Odlican film, pomerio je u svoje vreme granicu 7.umetnosti, pored Elephant Man, najbolji Linchov film !  ;)

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Јаооооо Оби Кенобиииии....ала сам уживала! Повадих сад своје дискове и крећем да гледам све делове Ратова. Док се не растопе боје!  slavabogu

А ти погледај клип ове мале слаткице како она доживљава целу причу у Ратовима Звезда

Vec sam je gledao i pre, odlicna je... zna dete sta valja... 0442_feel

Inace, sto se warsa tice, ja sam na njima prakticno odrastao, izmedju ostalog, to je bila moja glavna bajka...

Pravedna i istinoljubiva prica o Dobru koje uvek pobedjuje bez izuzetka... 29dz8zk

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Hit Ledžer je u ulozi Džokera u "Dark Knight-u" (dobio posthumno Oskara za tu ulogu) imao nekoliko sjajnih momenata: (specifične gestikulacije: mljackanje, pljesak Džokera, kretanje) monolozi poput onog: "Ja sam kao pas koji trči za automobilom, i stvarno nemam pojma šta bih radio taman i da ga stignem?!") koji se lako urezuju u podsvest. Iako nisam ljubitelj stripova ni scince fictionea, "Dark Knight" mi je definitivno film sa dve, tri najupečatljivije scene kada je Holivud (zadnje dve, tri godine) u pitanju slavabogu

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Јаооооо Оби Кенобиииии....ала сам уживала! Повадих сад своје дискове и крећем да гледам све делове Ратова. Док се не растопе боје!  0442_feel

Vec sam je gledao i pre, odlicna je... zna dete sta valja... 29dz8zk

Inace, sto se warsa tice, ja sam na njima prakticno odrastao, izmedju ostalog, to je bila moja glavna bajka...

Pravedna i istinoljubiva prica o Dobru koje uvek pobedjuje bez izuzetka... 0442_feel

Управо тако! Морам да ти признам да још увек имам плави "light up sword"  slavabogu

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Цитат

Blade Runner, remek-delo u svakom pogledu... Scena (Tears in Rain) gde covek-masina, neizmerno zavolevsi zivot, spasava pravog coveka, koji je pre toga imao zadatak da njega unisti...

Ko nije gledao, ova scena nece da mu znaci nista, zato neka obavezno pogleda, izuzetno hriscanki i ljudski film antologijske vrednosti... muziku pisao Vangelis...

Vrhunski, bez izuzetka...

Moram priznati, jedna od meni najomiljenijih scena uopste.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in the rain. Time to die.

Kazu da je Rutger Hauer dodao sam ovo : "like tears in the rain", nije ga bilo u scenariju.

I jedna od najboljih kvota ikada. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Цитат

Odlican film, pomerio je u svoje vreme granicu 7.umetnosti, pored Elephant Man, najbolji Linchov film !  :drugarstvo:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gmsrO8xpe-w&feature=related

Upravo tako: Elephant Man, pa Blue Velvet. :cheesy2:

Sto ne stavi onu scenu sa plavom "krpicom", kad ona peva? :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...