Млађони Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Najtuznije je to sto ljudi sve to dozvoljavaju zbog njihove verske svesti. Oni koji bi se pobunili protiv toga bili bi ucutkani dok god postoje vernici koji podrzavaju takve price. ( pri verskom svescu ne smatram samo religijsko veci i ideolosko versk usvest ) mozda najbolja stvar kod ateizma je sto te uci u sve da sumnjas po defaultu. To mu je u srzi. Na zvako "tako" postavi "zasto tako?" Jos uvek nisam upoznao nijednog aktivnog ateistu koji ne postavlja to pitanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Mislim da bi mene tamo kamenovali, i to bih shvatila kao olaksanje :blink: онда схваташ зашто је радост хришћанину да страда за нормалност Речи Божје. Анастасија and Александрида је реаговао/ла на ово 2 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 а што у исламу не постоји и за мушкарце правило хиџаба и бурке? код нас постоји правило реципроцитета за монахе и монахиње, покривају тело на тај начин да не долази физиономија до изражаја, али то није правило и за лаике. ми смо раздвојили морал од искушења, а мислим да ислам стално пада на тој основној степеници духовности. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Da, izgledat će kao tvoj profil.Eti ti si feređu već stavila.Da nisi islam primila? A, ja se nadala, da tvoj odgovor neće biti potvrdan gringrin .Što se tiče tvog pitanja,ne primjereno je,jer i sam znaŠ da su moji preci bili daleko ugroženiji pa su izdržali ...(za razliku od tvojih.... 0205_whistling ) "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ако желимо да поштујемо туђа верска уверења треба макар да покушамо да их разумемо,пре него осудимо. По својој слабости људи одређују правила па сакривају све што их саблажњава. Ја чух од једног брата православца овакав прекор -Ишла си на море за време поста!? И сад сам ја за њега велика грешница. :-[ А има још пуно православаца који сматрају да жена мора да носи мараму и сукњу до земље,па чак и таква,ако се којим случајем нашминка сигурни су да је хтела баш њих да саблажњава. Хвала Богу не живимо под шеријатом,али има и међу православнима неких којима је мозак "подешен" прилично шеријатски. Неки се људи једноставно не труде да надиђу људску природу,већ јој повлађују,или иду линијом мањег отпора...углавном бране се како знају и умеју. Не осуђујем их,јер све је то по слабости, ваљда свако има своје разлоге,али сам дефинитивно против тога да се законом одређује ко ће се како обући. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1321946415' post='531174] а што у исламу не постоји и за мушкарце правило хиџаба и бурке? код нас постоји правило реципроцитета за монахе и монахиње, покривају тело на тај начин да не долази физиономија до изражаја, али то није правило и за лаике. ми смо раздвојили морал од искушења, а мислим да ислам стално пада на тој основној степеници духовности. Ево хиџаб за мушкарце То није само правило одевања него и понашања.Да се спусти поглед а не као код нас да те фиксира погледом :291291291: Или још горе sHa_sarcasticlol гле ставила мараму,гле нема мараму,гле ова у сукњи,гле ова се утегла у фармерке gringrin пола цркве стилисти dusha је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ја чух од једног брата православца овакав прекор -Ишла си на море за време поста!? И сад сам ја за њега велика грешница. NEMOJ DA ZEZAS :229229229: !!! Ja bih mu odgovorila: Sta te boli...kad cu ja na more 0120_angryy !!! Sto volim taj Powerslavni serijat fmqmtx ! Inace, ovi emotikoni su taaakooo fenomenalni . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ево хиџаб за мушкарце То није само правило одевања него и понашања.Да се спусти поглед а не као код нас да те фиксира погледом :291291291: Или још горе sHa_sarcasticlol гле ставила мараму,гле нема мараму,гле ова у сукњи,гле ова се утегла у фармерке gringrin пола цркве стилисти 301 greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 NEMOJ DA ZEZAS :229229229: !!! Ja bih mu odgovorila: Sta te boli...kad cu ja na more 0120_angryy !!! Sto volim taj Powerslavni serijat fmqmtx ! Inace, ovi emotikoni su taaakooo fenomenalni . 29dz8zk Ма шта да му одговорим,ја сам за њега & co саблазан "која је морала доћи у свет". Кад би барем било неке духовне користи од тих њихових "подвига" па да их човек и узме у обзир,али ја видим само гомилу фрустрираних ликова који осуђују сваког ко признаје да је људско биће. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Cista gordost, klasika. Zaobici u sirokom luku, bar dok ne shvate da su i oni ziva bica, gresna da gresnija ne mogu biti, kao i svi mi. Taj bi i bludnicu kamenovao, iako joj je Isus licno oprostio gringrin. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 301 greengrin greengrin greengrin Најаопаснији су ти они за певницом,они то схватају као свету дужност 0205_whistling Него удаљисмо се од теме. . . Хоћу да кажем да и код нас постоји "казна за лепе очи",само што није законски регулисана,јер ако погледаш неког брата православца на неки њему саблажњавајући начин лако се можеш наћи на листи саблазни. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Zato ih i ne gledam gringrin gringrin gringrin! Sinergija and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Ti zakoni nemaju veze sa islamom, to je arapska kultura ili boje reci beduinska poreklom. Feredja ili burka su dodane stavke u Kuranu, mada muslimani imaju problema da priznaju da ima 7 verzija kurana ( jer neki odbacuju misljenje Imama Malik's Al-Muwatta), i ima odredjenih stvaki iz kojih se vidi da je u pojedinim Kuranima ubaceno arapsko shvatanje morala i etike a ne teolosko iskonsko Islamsko. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Хоћу да кажем да и код нас постоји "казна за лепе очи",само што није законски регулисана,јер ако погледаш неког брата православца на неки њему саблажњавајући начин лако се можеш наћи на листи саблазни. Ha, ha ma sve su to foliranti, u sustini oni zude za pogledima ali nece da priznaju Sinergija and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Новембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2011 Поређења ради запитајмо се зашто жене немају приступ Светој Гори. Саудијци им покрију и очи а православци им забране приступ. :- Све су то нека правила која некоме одговарају у његовој ситуацији. То поштујем. Ипак,ван памети је да се у целој држави законом намеће такво правило под претњом строге казне. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука