Jump to content

Казна за лепе очи

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Bosanac, "Svaki treci testirani ....", trebas znati da ako neko vec ide na tu vrstu testa ima nekakvu sumnju , i po ovim rezultatima jedna trecina sumnjicavih je imala osnovan razlog za sumnju. Isto vazi i za ostale zemlje. Ali se ne odnosi na celu populaciju vec samo na one "nagrizene crvom sumnje".

Nisam ja ni mislio na svakog Srbina.Ko zna možda bi tada rezultat bio iznenađujuči.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

A šta da kaže više? Ne postoji ni jedan valjan argument za ovako nešto.

Nemam ja vremena da sjedim cjelu noć sa vama, iaoko jemoram priznati interesantno meni to vaše razmišljanje.Ja sam rekao da niko nema prava prisiliti na nešto što nije strogo naređeno.Ti imaju pravo da takvo nešto primjenjuju na sebi a ne na drugima.

Međutim ja sam za razliku od vas iako se ne slažem sa tim pokušao da tražim razlog za takvo nešto.I naveo sam.Dok vi naravno kod kojih sve cvijeta u društvu u porodici itd smijete se drugima a bilo bi preče da se pozabavite sami sobom.

Подели на овим сајтовима

Мени је ово показивање силе над слабима. Женама још само да ставе ланац око врата и шетају их као кучиће.

Не знам која вера ово може да оправда?

Принуда свакако не.

Подели на овим сајтовима

Ма једном речју јадно, болесно и кукавички.

Apsolutno se neslažem sa vama po tom pitanju.

Nije mi bolesno niti kukavički.Te žene uživaju tamo ko kraljice, fizički nerade, uživaju u sviom povlasticama.

Međutim ja bih više volio pošto se ne radi o strogom propisu ko hoće da se drži neka drži a ko neće nemora.

Подели на овим сајтовима

Знате шта.

Уживам и ја код свог мужа као краљица, па не носим чадор око себе, нити морам да вежем очи.

Али исто тако знам да се пристојно облачим и понашам.

А пре свега да поштујем свачију веру и интегритет. То сам васпитањем и поштењем из породице понела.

Ми ипак морамо да праве ствари назовемо правим именом.

Не називам ја муслимане јаднима, болеснима, нити кукавицама.

Већ овај чин.

Лично мислим да ће овај пропис да би ''прошао'', неко време ''да не буде строг'', а онда ће на мала врата да постане

строги пропис.

Подели на овим сајтовима

Preskočio si sva naša pitanja,ja se sad ponavljam,pa ti ajd ponovo pročitaj šta sam napisala da se ne ponavljam bespotrebno.Al okreni strane unazad,biće ti jasno o čemu pričam.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

bosske jesi li to brojcano nadjacan?! jel treba pomoc? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

bosske jesi li to brojcano nadjacan?! jel treba pomoc? :lol:

Grozan si gringrin.

Ovo je zaista uzasno :o !

Mislim da bi mene tamo kamenovali, i to bih shvatila kao olaksanje :blink:

Подели на овим сајтовима

ako vec moraju da kamenuju, iako je steta, onda bolje ovako- gnjilim rajcicama :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...