Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 а ко је дотични господин? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 ? ?? ?? ??????? ????????? poznati gey aktivista 0110_hahaha Predrag Azdejkovi?: Dobacivali su mi i u Berlinu - Moram priznati da sam najviše problema zbog moje orijentacije imao u Beogradu. Da sam možda putovao u Iran, Irak ili Avganistan, možda bih tamo imao više problema. Mada, moram da priznam da su mi ?ak i u Belinu koji važi za gej Meku, dok sam se šetao s de?kom, drže?i se s njim za ruku, dobacivali i zviždali. Bio sam veoma iznena?en da mi se to dešava u Berlinu. Izgleda da maksimalna tolerancija ne postoji nigde na svetu. Pojedini gej Srbi odlaze u Berlin, gde vikendom pose?uju gej žurke na koje se može u?i za 70 evra. http://www.gayecho.com/putovanja.aspx?id=5468 (nije za mla?e od 18) 0442_feel Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 која будалаштина, какав самопромотер ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука