коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Прилично моћна прича у сликама. Шта се једе у недељу дана, широм света? Веома занимљив асортиман. Приметићете велике количине пића на неким сликама. Обрати пажњу на величину породице и исхрану сваке земље, и доступност и цена онога што се једе у једној недељи. Италија: породица Манзо из Сицилије Храна издаци за једну недељу: 214,36 евра или $ 260,11 Немачка: породица Меландер iz Баргтехеиде (Bargteheide) Храна издаци за једну недељу: 375,39 евра или $ 500,07 Сједињене Државе: породица Ревис у Северној Каролини (Надам се да је већина америчких породица једу више свежег воћа и поврћа, а мање брзе хране од ове породице.) Храна издаци за недељу дана $ 341,98 Мексико: породица Цасалес из Куернавака (Cuernavaca) Храна издаци за једну недељу: 1,862.78 мексички пезоса или $ 189.09 Пољска: породица Собцзинсци из Констанцин-Језиорна (Konstancin-Jeziorna) Храна издаци за једну недељу: 582,48 пољских злота или $ 151.27 Египат: породица Ахмед из Каира Храна издаци за једну недељу: 387,85 египатских фунти или $ 68.53 Еквадор: породица Ејми из Тинга (Tingo) Трошкови за храну за једну недељу: $ 31,55 Бутан: породица Намгаи из Схингкхеи Села (Shingkhey Village) Храна издаци за једну недељу: 224,93 нгултрум или $ 5,03 Чад: породица Абоубакар из Бреидјинг кампа (Breidjing Camp) Трошкови за храну за недељу дана: 685 ЦФА франака или $ 1,23 мирођија, Александрида, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Сад мислите о хришћанској скромности obi-wan, Boba, Nikadel and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Pogledajte kako su Nemci složili hranu DYNABLASTER, коЖељ њацИ and Nikadel је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ко је ово организовао? pravoslavna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikadel Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ^ стандард Vise volim da me mrze zbog onog sto jesam,nego da me vole zbog necega sto nisam. Kurt Cobain Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Americka trpeza izgleda kao da je proizvedena u "Zorki" Sabac. Prolece је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Pogledajte kako su Nemci složili hranu То и мени прво паде на ум Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Pogledajte kako su Nemci složili hranu коЖељ њацИ and Marjanovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Americka trpeza izgleda kao da je proizvedena u "Zorki" Sabac. 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Nego, `de bismo ovde bili mi, koliki je ovaj sedmicni trosak kod nas, jel zna neko? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ко је ово организовао? http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1626519,00.html http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1645016,00.html A sve je to odavde: http://www.amazon.com/Hungry-Planet-What-World-Eats/dp/0984074422/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1321649395&sr=1-1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 .hvala. испуцо сам амине Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 18, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Nego, `de bismo ovde bili mi, koliki je ovaj sedmicni trosak kod nas, jel zna neko? 2000 дин просек ти је Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 2000 дин просек ти је коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Znaci $ 20-tak do 25... jos ispade kod nas jeftino... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука