Jump to content

18-25.novembar, nedelja borbe protiv krzna i kože!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svuda u svetu, pa eto ove godine i kod nas, u pretposlednjoj nedelji u novembru se organizuju (MIRNI) protesti protiv ubijanja, zlostavljanja i mučenja životinja radi krzna i kože. Ja neću postavljati snimke kojih ima na youtube- u o tome kako se to radi, jer je meni, prvoj, jako teško da to odgledam, i nikad to i nisam radila. Kinezi i Japanci, koji se time najviše bave, misle da su koža i krzno mekši ako životinja duže pati, i da krzno nije dobro ako se skida sa mrtve životinje. Pa se, jelte, životinja dere živa. širom sveta se, ustvari, na načine koji su nepojmljivi normalnom ljudskom biću, životinje muče i maltretiraju da bi njihovo krzno bilo mekše...

KRZNO JE MODA KAMENOG DOBA! KRZNO NOSE LEPE ŽIVOTINJE I RUŽNI LJUDI! NE NOSI TUDJU KOŽU NA VLASTITOJ! I PSI I MAČKE NA KAPUTIMA! STOP MUČENJU ŽIVOTINJA ZBOG PROFITA! 200 UBIJENIH ČINČILA ZA JEDNU BUNDU!

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

nije, ljudi su imali hulahopke, helanke, bodi majice, samo sve u boji kože :) fenomenalno je bilo odrađeno, i da nisam znala da će oni biti dooobro obučeni, mislila bih da su goli...

gledao sam sad na pinku,lepo je izgledalo ,al treba se skinuti i u to na ovom minusu :)
Подели на овим сајтовима

што рече неко малочас на статусима "моралисти су људи који се чешу гдје друге сврби"

ај да видим колико вас не једе месо "мучених" животиња ил не пије мљеко је се на тај начин а без писмене сагласности телета отуђује лични продкут његовје мајке краве??.. зна се и јако лијепо је речено ко је за шта створен и коме је шта дато на употребу и од кога... исте те чинчиле се узгајају тако да... данашња индустрија коже не истребљује животиње и не  брише их са лице земље да би нека госпо`ја имала бунду, све је јако лиујепо орзанизовано... не кажем да у прошлости људи нису чинили глупости игрешке које се не могу данас исправити али то су друга времена била данас је све  уређно ЗАКОНОМ

Подели на овим сајтовима

наравно ограђујем се од примитивиних и некаквом "мистиком" протканих начина узимања коже... против тога сам дефинитивно и пуна подршка за сузбијање истог..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...