Zayron Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Vuk Draskovic, OKO, RTS1 14.11.2011 Vuk Draskovic gost emisije "Oko" na RTS1. 14. novembar 2011. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Збогом Вуче... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Иди боље Дани придржавај штрик док мота плетиво у клупко. Мани се политике. Ниси ти за то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Ветар дува а Вук прича ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Читао сам ја у новинама чини ми се да је политика писаније које један другом новинама шиљаше двојица један беше Вуче Драшковићу други беше Тасо Јевтићу што му рече Тасо ономаде ништа вала не погреши Тасо Вук је крено једним преокретом окрену се неколико пута па се врну одакле је пошо лепо му је Тасо беседио али Вуче гради се умнијим од овога нашег калуђера некада је Дражу изиграво са сад мислим да је Милан Недић јадни Вуче јадна ли ти судба у Хаг нећеш јербо ниси Дража ти ћеш Вуче своје одрадити што ти кажу ти ћеш нама касти само да те не воде у Хага није таки био Милан Недић а камоли ли јунак чича Дража Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука