Grizzly Adams Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=430ykbW1zqA obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 Сад, ако кажм да је Земља прелепа, величанствена...неко ће ме оптужити да сам субјективан иа да то што се мени чини да је Земља таква није објактивна реалност. Ипак, ја бих се сагласио са Псалмистом који у одушевљењу пева: "Небеса казују славу Божију и дела руку његових гласи свод небески! ....Како су величанствена дела твоја Господе, све си премудрошћу створио....." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 ^-^ prst ka gore "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 14, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2011 "U stvaranju nebesa i Zemlje, smjeni noći i dana, u lađi koja morem plovi s korisnim tovarom za ljude i kiši koju Allah pušta s neba, pa tako u život vraća zemlju nakon njenog mrtvila - po kojoj je rasijao svakojaka živa bića, u promjeni vjetrova i oblacima koji između neba i Zemlje lebde - ima doista znakova za one koji razumiju." (El-Bekare, 164 Gospodaru moj, uistinu ti ovo nisi bez razloga stvorio.Uzvišen si i Silan si. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука