мирођија Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Drage moje, evo da se ukljucim u raygovor. Moram dakazem da sam svasta naucila od vas. :)Farbam se Lorealovom bojom bey amonijaka mahagoni crvenom i uvek bude ista, postojana, traje dva meseca, sjajna, neguje kosu,,,zato ne moram da brinem duze vreme o farbanju itd. Pre otprilike dva meseca kupila sam Pallet i pokajala sam se sto sam se ofarbala njom. Boja je mahagoni ali naravno uopste ne lici na Loreal. Isprala se posle 15 dana, i totalno osusila kosu toliko da sam je drasticno skratila. Eto. Moj savet ne koristite Palllet. да, то је заиста јака фарба која исушује косу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 e ovo je lepa zenskasta tema i slatka ,,koja treba da se izdvaja ! Dzabe nama sve ostalo ako medju nama ne caruje zenska lepota ! nije BOG zenu sazdao da kuva nego da muskarac uzdise i juri zensku lepotu Види, види, опет је ту наш Женскобар...Добродошао јуначе... zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Da li ste koristile Syoss farbe za kosu i kakva su vam iskustva? Hoću da probam tu farbu, nemam sede, ali mi je kosa na nekim mestima svetlija, izgleda kao da imam pramenove, mnogima se to sviđa, ali ja ne volim. Uglavnom, gledala sam Syoss katalog i našla lepe boje, ali ne znam nikog ko je koristio tu farbu, pa se bojim da ne istadne totalno drugačija boja. Tamo lepo stoji kako će ispasti u odnosu na moju boju kose, ali opet ne znam koliko tome mogu da verujem. Mama je uzela Palette farbu i ispala je hiljadita boja od te koja bi trebala da bude. draga malina sve je to diskutabilno ,nekima je dobar syoss,nekima loreal,a nekima palette ja sam koristila palette i bila prezadovoljna ,nisam morala da se farbam po 2 meseca a kosa mi je sijala kao da sam se ofarbala pre 5 minuta i ne smatram da je palette nesto mnogo jaca od loreala ,ali loreal ima pakovanje koje ti daje mekocu i sjaj ,a kad potrosis to pakovanje iz farbe onda to vise nije to koja farba ti odgovara zavisi od puno stvari npr kvalitet kose ,pigmenta koji imas ( da li je vise crven ili sivi ) za prvo farbanje cele kose najbolje je otici kod frizera ,oni su ljudi koji su ucili te skole i mogu da procene sta je dobro za tvoju kosu tako je i u kozmetici ne prija svakom licu ista krema ,ten ,puder ,maskara sve je to individualno ja ne mislim da su stevan stil dobre boje za kosu ,ali vidim da je katarina prezadovoljna,to znaci da njoj odgovaraju tako je i meni bilo sa palette farbom ,ali to ne znaci da drugima odgovara moj najiskreniji svavet je idi kod frizera није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Неколико година сам се фарбала са мађарском ''Игором''. То је била одлична фарба. Онда се појавила ваљда турска, и престала сам, није била као претходна. Ова мађарска је била нешто скупља, па су престали да је набављају, наступи криза. Онда сам слушала како жене саме праве неке фарбе од пепела цигарета и ко зна каквих још хемикалија... А сећам се и некадашње словеначке ''Хелентон'' фарбе. Непревазиђена, али било је у време Брозове Југославије. Данашње фарбе су пет пута лошије од некадашњих. Хе,хе,хе...јесам и ја додуше старија, ... Али је зато моја фризерка млада,паметна,вредна...мајка двоје дечице...Кад одем код ње, ма то је празник за мене...Са њеном ћеркицом док чекам са офарбаном главом, радим првачке задатке из математике или српског... Пошто дете из школе долази право код маме у салон...Ту уради домаћи, једе...игра се мало...Као да смо у кинеском бутику, јер мајка мора да ради по 12 сати, кад све даме желе да буду сређене око неких празника,... Мени буде жао кад то све видим...кад могу од куће увек понесем неку гибаницу (из мог краја четничку...мљац,мљац,...) и неки брзи колачић са кексом и јабукама збиглам, и кафицу и кока колу понесем...да се и мама и њена ћеркица Јана мало почасте... Е сад, ако питате где је ту фризеркин муж, и Јанин тата...Па он ради као таксиста...знате оне што журећи због муштерије мора да претиче и вози мало брже по градским улицама, док ми негодујемо...возачи мислим...кад возим и видим таксисту у близину добијам условни рефлекс да се померим ... иначе ... Е тако је и Јанин тата пре неких годину дана имао чуку са таксијем...слупао се...али хвала Богу није се повредио... И онда је скупио пинкле и преко неких грађевинаца отишао у Сибир да заради хлеба... Вратио се за Божић, и пошто данас идем да се фарбам, једва чекам да причамо о том времену које је тамо провео...међу амурским тигровима...у тајги... Што сам вам све ово написала? Наравно због фарбања, али пошто смо на православном форуму, и знамо да живот није само разбибрига, помолимо се и за наше фризерке, кројачице, шминкерке, масерке, педикирке, које раде у тешким условима, све на руке и на снагу, и да не гледамо само то да оне нешто зарађују више него остале, али свакако и пуно и тешко раде...Нека Бог њиховим породицам и њима подари пуно здравља и успеха. Па и онима које вас понекад мало више ошишају, или вам мало прегоре косу, па и то се дешава, да не будемо баш велика закерала...хахахахахахахах... Natasa., Pantera and anajrim је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Неколико година сам се фарбала са мађарском ''Игором''. То је била одлична фарба. Онда се појавила ваљда турска, и престала сам, није била као претходна. Ова мађарска је била нешто скупља, па су престали да је набављају, наступи криза. Онда сам слушала како жене саме праве неке фарбе од пепела цигарета и ко зна каквих још хемикалија... А сећам се и некадашње словеначке ''Хелентон'' фарбе. Непревазиђена, али било је у време Брозове Југославије. Данашње фарбе су пет пута лошије од некадашњих. Хе,хе,хе...јесам и ја додуше старија, ... Али је зато моја фризерка млада,паметна,вредна...мајка двоје дечице...Кад одем код ње, ма то је празник за мене...Са њеном ћеркицом док чекам са офарбаном главом, радим првачке задатке из математике или српског... Пошто дете из школе долази право код маме у салон...Ту уради домаћи, једе...игра се мало...Као да смо у кинеском бутику, јер мајка мора да ради по 12 сати, кад све даме желе да буду сређене око неких празника,... Мени буде жао кад то све видим...кад могу од куће увек понесем неку гибаницу (из мог краја четничку...мљац,мљац,...) и неки брзи колачић са кексом и јабукама збиглам, и кафицу и кока колу понесем...да се и мама и њена ћеркица Јана мало почасте... Е сад, ако питате где је ту фризеркин муж, и Јанин тата...Па он ради као таксиста...знате оне што журећи због муштерије мора да претиче и вози мало брже по градским улицама, док ми негодујемо...возачи мислим...кад возим и видим таксисту у близину добијам условни рефлекс да се померим ... иначе ... Е тако је и Јанин тата пре неких годину дана имао чуку са таксијем...слупао се...али хвала Богу није се повредио... И онда је скупио пинкле и преко неких грађевинаца отишао у Сибир да заради хлеба... Вратио се за Божић, и пошто данас идем да се фарбам, једва чекам да причамо о том времену које је тамо провео...међу амурским тигровима...у тајги... Што сам вам све ово написала? Наравно због фарбања, али пошто смо на православном форуму, и знамо да живот није само разбибрига, помолимо се и за наше фризерке, кројачице, шминкерке, масерке, педикирке, које раде у тешким условима, све на руке и на снагу, и да не гледамо само то да оне нешто зарађују више него остале, али свакако и пуно и тешко раде...Нека Бог њиховим породицам и њима подари пуно здравља и успеха. Па и онима које вас понекад мало више ошишају, или вам мало прегоре косу, па и то се дешава, да не будемо баш велика закерала...хахахахахахахах... Kako smo veseli danas!! :) bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Неколико година сам се фарбала са мађарском ''Игором''. То је била одлична фарба. Онда се појавила ваљда турска, и престала сам, није била као претходна. Ова мађарска је била нешто скупља, па су престали да је набављају, наступи криза. Онда сам слушала како жене саме праве неке фарбе од пепела цигарета и ко зна каквих још хемикалија... А сећам се и некадашње словеначке ''Хелентон'' фарбе. Непревазиђена, али било је у време Брозове Југославије. Данашње фарбе су пет пута лошије од некадашњих. Хе,хе,хе...јесам и ја додуше старија, ... Али је зато моја фризерка млада,паметна,вредна...мајка двоје дечице...Кад одем код ње, ма то је празник за мене...Са њеном ћеркицом док чекам са офарбаном главом, радим првачке задатке из математике или српског... Пошто дете из школе долази право код маме у салон...Ту уради домаћи, једе...игра се мало...Као да смо у кинеском бутику, јер мајка мора да ради по 12 сати, кад све даме желе да буду сређене око неких празника,... Мени буде жао кад то све видим...кад могу од куће увек понесем неку гибаницу (из мог краја четничку...мљац,мљац,...) и неки брзи колачић са кексом и јабукама збиглам, и кафицу и кока колу понесем...да се и мама и њена ћеркица Јана мало почасте... Е сад, ако питате где је ту фризеркин муж, и Јанин тата...Па он ради као таксиста...знате оне што журећи због муштерије мора да претиче и вози мало брже по градским улицама, док ми негодујемо...возачи мислим...кад возим и видим таксисту у близину добијам условни рефлекс да се померим ... иначе ... Е тако је и Јанин тата пре неких годину дана имао чуку са таксијем...слупао се...али хвала Богу није се повредио... И онда је скупио пинкле и преко неких грађевинаца отишао у Сибир да заради хлеба... Вратио се за Божић, и пошто данас идем да се фарбам, једва чекам да причамо о том времену које је тамо провео...међу амурским тигровима...у тајги... Што сам вам све ово написала? Наравно због фарбања, али пошто смо на православном форуму, и знамо да живот није само разбибрига, помолимо се и за наше фризерке, кројачице, шминкерке, масерке, педикирке, које раде у тешким условима, све на руке и на снагу, и да не гледамо само то да оне нешто зарађују више него остале, али свакако и пуно и тешко раде...Нека Бог њиховим породицам и њима подари пуно здравља и успеха. Па и онима које вас понекад мало више ошишају, или вам мало прегоре косу, па и то се дешава, да не будемо баш велика закерала...хахахахахахахах... hehehe....super :cheesy2: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Izvolite u kolo sestara zru 1307_womens anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 nije to katy nikakva mudrost al ako je ona zivotonosnica koja treba da radja onda cemu sve ostalo ?? muska sreca se ogleda jedino u zenskom osmehu sve ostalo je filizofiranje i pravoslaviranje ma sigurno. 0110_hahaha Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јануар 14, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2012 Igora je bila fenomenalna farba, slazem se. Tacno je i to da svakoj zeni odgovara nesto drugo. 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јануар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2012 Ja sam uspevala do prošle godine kevi da nabavim Igoru. A meni npr.samo jedna farba odgovara- keune. Palette mi je tako oštricao kosu, nakon farbanja mi je koža glave još dva dana bila napeta, a sa ostalim farbama sam kao žuto pile. Doduše, još nisam probala syos farbu, imam šampon i regenerator, ni l'oreal, preskupa mi je... a ostale su mi za bacanje :S Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука