Anette Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Nista, ona se ispire vremenom. Nije crno-crno, nego nekako cudno. Uzela sam kanu zato sto sam se do sada njome farbala i bila je super, preporodila mi je kosu, ojacala je i dala joj bas lepi sjaj. Gde li sam sada pogresila nije mi jasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Nista, ona se ispire vremenom. Nije crno-crno, nego nekako cudno. Uzela sam kanu zato sto sam se do sada njome farbala i bila je super, preporodila mi je kosu, ojacala je i dala joj bas lepi sjaj. Gde li sam sada pogresila nije mi jasno... Е па добро је онда. Паметно је што још не користиш фарбу. Најлепша је добро негована коса, боја и није битна.Посебице за младе девојке. Набавила сам неку колекцију за ревитализацију косе, јер се већ дуго фарбам. Део је и код моје фризерке, тако да у задње време стално користим... Ко ме терао да се фарбам, док нисам имала седих... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Kana je bila najbolji izbor, jer sam silno zelela da se ofarbam, ali ne i da unistim kosu. Kakva je ta kolekcija? Ко ме терао да се фарбам, док нисам имала седих... -Recenica koju cujem od mame svaki put kad se farba neka od nas Margareta and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Ко ме терао да се фарбам, док нисам имала седих..., a da se nisu farbale pre sedih, onda bi bilo - joj sto nisam vise experimentisala u mladosti :D , covek nikad zadovoljan :D ! Anette је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Истина. Али и свако време носи своје бреме. Знала сам ја то и пре фарбања.Да имам лепу косу којој фарба није потребна. Да када почнем да се фарбам, морам то често да радим ако желим да будем уредна, јер ме највише од свега нервира подрасла коса. Рецимо да сам од оних који уче на својим грешкама. Иако сам имала ко да ме посаветује. Зато сада вама овде звучим као метузалем... :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Nama je svaki savet dragocen. algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Da li ste koristile Syoss farbe za kosu i kakva su vam iskustva? Hoću da probam tu farbu, nemam sede, ali mi je kosa na nekim mestima svetlija, izgleda kao da imam pramenove, mnogima se to sviđa, ali ja ne volim. Uglavnom, gledala sam Syoss katalog i našla lepe boje, ali ne znam nikog ko je koristio tu farbu, pa se bojim da ne istadne totalno drugačija boja. Tamo lepo stoji kako će ispasti u odnosu na moju boju kose, ali opet ne znam koliko tome mogu da verujem. Mama je uzela Palette farbu i ispala je hiljadita boja od te koja bi trebala da bude. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Za Sayoss farbe sam cula samo pozitivne komentare (od drugarica koje se njome farbaju) :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Za Sayoss farbe sam cula samo pozitivne komentare (od drugarica koje se njome farbaju) :cheesy2: E, super, hvala ti mnogo na odgovoru. Kad dođem malo do para, kupiću, pa ću javiti kako je prošlo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 One su i skupe bas,koliko sam primetila Javljaj!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pantera Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Drage moje, evo da se ukljucim u raygovor. Moram dakazem da sam svasta naucila od vas. :)Farbam se Lorealovom bojom bey amonijaka mahagoni crvenom i uvek bude ista, postojana, traje dva meseca, sjajna, neguje kosu,,,zato ne moram da brinem duze vreme o farbanju itd. Pre otprilike dva meseca kupila sam Pallet i pokajala sam se sto sam se ofarbala njom. Boja je mahagoni ali naravno uopste ne lici na Loreal. Isprala se posle 15 dana, i totalno osusila kosu toliko da sam je drasticno skratila. Eto. Moj savet ne koristite Palllet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 Da...Pallet je jaka farba. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eskobar Cuprija Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 e ovo je lepa zenskasta tema i slatka ,,koja treba da se izdvaja ! Dzabe nama sve ostalo ako medju nama ne caruje zenska lepota ! nije BOG zenu sazdao da kuva nego da muskarac uzdise i juri zensku lepotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 e ovo je lepa zenskasta tema i slatka ,,koja treba da se izdvaja ! Dzabe nama sve ostalo ako medju nama ne caruje zenska lepota ! nije BOG zenu sazdao da kuva nego da muskarac uzdise i juri zensku lepotu http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eskobar Cuprija Написано Јануар 13, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2012 nije to katy nikakva mudrost al ako je ona zivotonosnica koja treba da radja onda cemu sve ostalo ?? muska sreca se ogleda jedino u zenskom osmehu sve ostalo je filizofiranje i pravoslaviranje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука