Margareta Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Pošto vidim da ima tema poput make up-a, garderobe, i tako toga, ne mogu da verujem da ni jedna žena/ devojka nije postavila temu vezano za farbe, farbanje... Ako neko jeste, opomenite me... Koje farbe koristite? u koju se boju farbate? Da li ste radile neke ,,smelije poduhvate'' (iz plave u crnu, iz crne u plavu, neke nagle promene...) Ja lično sam se farbala u crno par godina, posle u plavo, pa sam imala pramenove raznih boja i upravo držim Keune 1517 i čekam šta će da ispadne Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
регистрована Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Koko, svim damama, narocito onima koje se farbaju u tamnije tonove preporucujem kolor sampon marke Still, domaca proizvodnja, neverovatan sjaj kose, odlicno pokriva sede, sporo se ispira, a cena je vise nego prihvatljiva, tj.najjeftinije farbe na trzistu! Sve moje drugarice koje sam ubedila da probaju su odusevljene! Jos jedna preporuka svim zenama-nikako se ne satirati niti nijansirati, probala par puta, izgorela kosu i morala da se sisam ubrzo nakon tih tretmana. Nadam se da sam nekom pomogla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 daj sliku pre i posle Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Postaviću sutra, sad sam rekla - ko je izmislio Keune, svaka mu dala! Imala sam smeđe - plavu kosu sa pink pramenovima i pink krajevima, ofarbala se keune- ovom pepeljasto plavom (1517) i SVE pink je prekriveno, čak su i krajevi, koji su uvek bili jako tamniji od ostatka kose (od kad se farbam u plavo) drastično posvetleli! Samo sam, nakon farbanja i ispiranja farbe, stavila syoss regenerator da bih malo oporavila kosu, i prezadovoljna sam! Nije jednolično, nii belo, više je kao prirodna plava, ima i sivkastih pramenova, i belih i nešto kao na žuto- ali toga jako malo... baš sam zadovoljna! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 11, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 ја сам се из природне браон, прво нијансирала, па префарбала у нешто типа мед плаво. и то сам користила syoss фарбу. а нијансирање искључиво код фризера и он је користио ревлонову фарбу. никад ми није изгорео косу нити упропастио. што се мед плаво боје тиче, мом мужу се свиђало (да ли је истина да сви мушкарци заиста више воле плавуше!?!), а мени је било тааако сељачки жуто, да ми је мрак падао на очи. као "Хромкиња" у покушају да буде плава. сад се лепо префарбах у чоколаду, опет syoss, и суперишка. мада, како хвалиш кене, већ се размишљам да мењам тим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 11, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2011 Znaš šta, keune je farba koju bi trebalo da koriste samo frizeri... znači, kupiš, odeš kod frizera i izvoli... Trebalo bi, ali ja sam kao majmunče, pa sam je sama isprobala u svom kupatilu... extra je ispalo, mada sam se zeznula što sam se farbala u kupatilu u kom su bila zatvorena vrata i prozori - kad se nisam ugušila :S...a ko ima novca, čula sam, sad samo sam čula da su i ostali njihovi proizvodi fantastični, prvenstveno za negu farbane kose. Skupi su, podosta, mada su kvalitetni. Samo, ako neka od vas zna- kako krajeve da izvučem? Čak i sad, iako su mi krajevi podosta posvetleli, vidi se razlika... mada, kod mene je posledica što sam se ja farbala u cno, pustila da mi kosa izrasta pa sam krajeve tretirala skidačem, ali je još ostalo posledica... da je to prirodna boja, odavno bih ja bila bela Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Ja sam probala kanu skoro i taaaaaako je dobra. Predjoh iz svetlo smedje u taaamno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 E, i tim sam se farbala, kana je fenomenalna! Tako lepo oporavlja kosu, i nikako se ne ispira.. mada, sada se farbam u plavo a plava kana ne postoji xD Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Da, bas je super! brokoli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 meni se kana ispirala. mada je kosa bila ekstra sjajna i lepa, ali uvek mi je peškir bio crvenkast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Meni se uopste ne ispire, niti imam tragove na peskiru bliss jeeee A kosa je stvarno sjajna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Hahaha, mene ti tragovi podsetiše na dane kad sam imala neke crvene pramenove... I,kad sam jednom oprala kosu, moja majka je bila tu kada sam je brisala peškirom... ja nisam mogla ženu pola sata da ubedim da ja nisam udarila glavu i da to nije krv Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 I ja koristim Keune 1517 - ranije i drugu nijansu. Izvanredna farba. Preporučujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Луковина - No.1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2011 Јелте сестре,имате ли неки добар рецепт за паковање , ја користим онај класични,жуманце,мед, уље,лимун...? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука