Ignjatije Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 http://www.google.rs...BE5bVplxXE0nPag Iz clanka se moze procitati da je antiteizam uticao na velike revolucije koje su kao sto znamo bile krvave i uzasne. Primer coveka koji je antiteista je Fridrih Nice.Iako je bio inteligentnan,odlican pisac,veliki mislilac i filozof zavrsio je u bolnici kao psihicki bolesnik. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 odlicna razmisljanja Ignjate!!! http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 odlicna razmisljanja Ignjate!!! To je neko moje zapazanje.Bilo bi dobro da neko ko je skolovan iz psihologije ili ima velikog iskustva u radu sa ljudima kaze sta misli o ovome. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Новембар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Шта је ово, нека јефтина провокација? Своју крајњу намеру овом темом нећу да откријем, али могу да кажем само да је наслов теме део пројекта.Овим темпом мислим да ће бити потребни месеци да се накупи одговора.Психоанализа је флексибилна, и упркос постмодерни, Фројд није мртав, барем не међу атеистима, и то на двострук начин: они су његови ученици-настављачи, али и потенцијални пацијенти. Статистички је врло мало података за сада.Ово би требало на крају да буде озбиљан пројекат.Ко у свему тражи теорију завере рећићу му отворено:Пројекат за крајњи циљ има победу радничке класе и увођење глобалне диктатуре пролетеријата.Светска доминација и терор. Све финансира Ватикан, ЦИА, масони, Сорош и колумбијски картел. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Ne čitaš pažljivo, nije rekao samo da si provokator, već da si jeftini provokator "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Новембар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Bilo bi dobro da neko ko je skolovan iz psihologije ili ima velikog iskustva u radu sa ljudima kaze sta misli o ovome. Може се размотрити из аспекта верских ратова али такође са аспекта обичног антитеизма. Нико разуман и психички нормалан не ратује против Бога јер не можеш ратовати против нечега што не видиш или је можда тек обична фикција. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Ja bih radije na ovom mjestu da porazgovaramo o tvome stilu,šta misliš? Zašto je uvrežena misao da gayevi nose roze ili ljubičasto? Jesu li to neka pravila u svijetu nekovencionalnog? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Своју крајњу намеру овом темом нећу да откријем, али могу да кажем само да је наслов теме део пројекта.Овим темпом мислим да ће бити потребни месеци да се накупи одговора.Психоанализа је флексибилна, и упркос постмодерни, Фројд није мртав, барем не међу атеистима, и то на двострук начин: они су његови ученици-настављачи, али и потенцијални пацијенти. Статистички је врло мало података за сада.Ово би требало на крају да буде озбиљан пројекат.Ко у свему тражи теорију завере рећићу му отворено:Пројекат за крајњи циљ има победу радничке класе и увођење глобалне диктатуре пролетеријата.Светска доминација и терор. Све финансира Ватикан, ЦИА, масони, Сорош и колумбијски картел. Ово је тотално депласирано, видиш да се нико не ложи на ове твоје провокације. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Може се размотрити из аспекта верских ратова али такође са аспекта обичног антитеизма. Нико разуман и психички нормалан не ратује против Бога јер не можеш ратовати против нечега што не видиш или је можда тек обична фикција. oooooo mozes itekako,obuces se u rozo i obojis usnice,izmedju ostalog ...dobio si i jedan amincic,za provalu 4869 Александрида је реаговао/ла на ово 1 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Може се размотрити из аспекта верских ратова али такође са аспекта обичног антитеизма. Нико разуман и психички нормалан не ратује против Бога јер не можеш ратовати против нечега што не видиш или је можда тек обична фикција. kako li tek onda nazivas one koje vjeruju u Nesto sto ne vide toliko o tome da nisi donio zakljucak ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Pffff kakva *tema*...a tek naslov iste Bravo Mikoriste Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Postoje i oni koji se izjasnjavaju da su vernici,a koji su bolesni i opasni.Govorio sam sta se desilo sa vernicima i ostalima kada su militantni antiteisti kao sto su Hitler,Lenjin i Staljin,dosli na vlast.Slicno bi se mozda dogodilo i kada bi neki militantni "vernik" dosao na vlast.Zamisli Miroljuba Petrovica kao predsednika drzave.Procitaj sta je sve pisao o tome kako bi se obracunao sa neistomisljenicima.Upotrebio bi giljotinu i ubijanje svih onih za koje smatra da su satanisti i demonizovani,a to je barem 99,8 % ljudi. Napisao sam ovo da ne ispadne da samo nevernici mogu biti opasni i bolesni.Naravno,onaj ko zeli da ubija i mrzi sve koji se ne slazu sa njim nije ni pravi vernik,kao ni pravi ateista,nego e zaista bolestan i potrebna mu je pomoc. Jezivo, Miroljub na vlasti :o , mislim da bih vise volela Pedju Stojadinovica da vidim na tom mestu :lol: , mislim da bi to bilo manje zlo 0102_laugh . Mada, ne razlikuju se njih dvojica toliko, lice i nalicje iste medalje bandit Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Jezivo, Miroljub na vlasti :o , mislim da bih vise volela Pedju Stojadinovica da vidim na tom mestu :lol: , mislim da bi to bilo manje zlo 0102_laugh . Mada, ne razlikuju se njih dvojica toliko, lice i nalicje iste medalje bandit Pedja bi barem dozvolio brzu hranu dok bi kod Miroljuba jeli samo zelje poljsko Natasa. and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Pedja ne bi nista zabranio, ali Miroljub...jezivo, bio bi gori od Sadama . I jedan i drugi su opsednuti religijom, samo jedan zeli da je skloni od ociju javnosti, drugi da je na silu nametne. Generalno, imaju problem obojica :o . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Pedja bi barem dozvolio brzu hranu dok bi kod Miroljuba jeli samo zelje poljsko Sve sam izbuljio oci i ne mogu da vidim sta ovo jede. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука