Jump to content

Да ли је атеизам болест ?

Okomi

Препоручена порука

http://www.google.rs...BE5bVplxXE0nPag

Iz clanka se moze procitati da je antiteizam uticao na velike revolucije koje su kao sto znamo bile krvave i uzasne.

Primer coveka koji je antiteista je Fridrih Nice.Iako je bio inteligentnan,odlican pisac,veliki mislilac i filozof zavrsio je u bolnici kao psihicki bolesnik.

Подели на овим сајтовима

Шта је ово, нека јефтина провокација?

Своју крајњу намеру овом темом нећу да откријем, али могу да кажем само да је наслов теме део пројекта.Овим темпом мислим да ће бити потребни месеци да се накупи одговора.Психоанализа је флексибилна, и упркос постмодерни, Фројд није мртав, барем не међу атеистима, и то на двострук начин: они су његови ученици-настављачи, али и потенцијални пацијенти. Статистички је врло мало података за сада.Ово би требало на крају да буде озбиљан пројекат.Ко у свему тражи теорију завере рећићу му отворено:Пројекат за крајњи циљ има победу радничке класе и увођење глобалне диктатуре пролетеријата.Светска доминација и терор. Све финансира Ватикан, ЦИА, масони, Сорош и колумбијски картел.
Подели на овим сајтовима

Bilo bi dobro da neko ko je skolovan iz psihologije ili ima velikog iskustva u radu sa ljudima kaze sta misli o ovome.

Може се размотрити из аспекта верских ратова али такође са аспекта обичног антитеизма.

Нико разуман и психички нормалан не ратује против Бога јер не можеш ратовати против нечега што не видиш или је можда тек обична фикција.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Своју крајњу намеру овом темом нећу да откријем, али могу да кажем само да је наслов теме део пројекта.Овим темпом мислим да ће бити потребни месеци да се накупи одговора.Психоанализа је флексибилна, и упркос постмодерни, Фројд није мртав, барем не међу атеистима, и то на двострук начин: они су његови ученици-настављачи, али и потенцијални пацијенти. Статистички је врло мало података за сада.Ово би требало на крају да буде озбиљан пројекат.Ко у свему тражи теорију завере рећићу му отворено:Пројекат за крајњи циљ има победу радничке класе и увођење глобалне диктатуре пролетеријата.Светска доминација и терор. Све финансира Ватикан, ЦИА, масони, Сорош и колумбијски картел.

Ово је тотално депласирано, видиш да се нико не ложи на ове твоје провокације.

Подели на овим сајтовима

Може се размотрити из аспекта верских ратова али такође са аспекта обичног антитеизма.

Нико разуман и психички нормалан не ратује против Бога јер не можеш ратовати против нечега што не видиш или је можда тек обична фикција.

oooooo mozes itekako,obuces se u rozo i obojis usnice,izmedju ostalog :)...dobio si i jedan amincic,za provalu 4869

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

kako li tek onda nazivas one koje vjeruju u Nesto sto ne vide :)

toliko o tome da nisi donio zakljucak ;)

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Postoje i oni koji se izjasnjavaju da su vernici,a koji su bolesni i opasni.Govorio sam sta se desilo sa vernicima i ostalima kada su militantni antiteisti kao sto su Hitler,Lenjin i Staljin,dosli na vlast.Slicno bi se mozda dogodilo i kada bi neki militantni "vernik" dosao na vlast.Zamisli Miroljuba Petrovica kao predsednika drzave.Procitaj sta je sve pisao o tome kako bi se obracunao sa neistomisljenicima.Upotrebio bi giljotinu i ubijanje svih onih za koje smatra da su satanisti i demonizovani,a to je barem 99,8 % ljudi.

Napisao sam ovo da ne ispadne da samo nevernici mogu biti opasni i bolesni.Naravno,onaj ko zeli da ubija i mrzi sve koji se ne slazu sa njim nije ni pravi vernik,kao ni pravi ateista,nego e zaista bolestan i potrebna mu je pomoc.

Jezivo, Miroljub na vlasti :o , mislim da bih vise volela Pedju Stojadinovica da vidim na tom mestu :lol: , mislim da bi to bilo manje zlo 0102_laugh . Mada, ne razlikuju se njih dvojica toliko, lice i nalicje iste medalje bandit

Подели на овим сајтовима

Jezivo, Miroljub na vlasti :o , mislim da bih vise volela Pedju Stojadinovica da vidim na tom mestu :lol: , mislim da bi to bilo manje zlo 0102_laugh . Mada, ne razlikuju se njih dvojica toliko, lice i nalicje iste medalje bandit

Pedja bi barem dozvolio brzu hranu dok bi kod Miroljuba jeli samo zelje poljsko :)

375181_10100585753886368_5732709_57940574_463297669_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Pedja ne bi nista zabranio, ali Miroljub...jezivo, bio bi gori od Sadama sFun_bat . I jedan i drugi su opsednuti religijom, samo jedan zeli da je skloni od ociju javnosti, drugi da je na silu nametne. Generalno, imaju problem obojica :o .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...