Лазар Нешић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 μαρὰν ἀθά and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 12, 2013 Пријави Подели Написано Јул 12, 2013 μαρὰν ἀθά је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Човек лепо објаснио...кад те жена изнервира, дохватиш гитару а не жену Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Јул 19, 2013 Пријави Подели Написано Јул 19, 2013 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Možda sam već postavljao, ali ovaj čovek je pokidao! Ovako uzgred... http://youtu.be/UTkBLy3RFUM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Једна од најснажнијих песама на свету: Милан М. and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 Silence and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xbYKYyRIA1o Oglo and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Лазар Нешић and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Jakovljevic Написано Август 23, 2013 Пријави Подели Написано Август 23, 2013 Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука