Јелина Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Evo jedan klasik - "A kiss to build a dream on" Louisa Armstronga. Срђан Ранђеловић, Јелина and Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Solomon Burke - None of us a free Снежана, Срђан Ранђеловић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Снежана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Снежана, Срђан Ранђеловић and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 15, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2015 Odusevila me na ovogodisnjem dzez festivalu u Nisu Срђан Ранђеловић and CecaV је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 ne znam da li je neko postavljao "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Malo domaćinskog elektro-bluza iz Mladenovca! Срђан Ранђеловић, Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Poznata slovačka jazz-folk grupa Pacora Trio svira na BalconyTv u Pragu Pacora Trio (BalconyTV) - slovački jazz-folk Sviraju cimbalova muzika Sľuk i jazz ansambl Pacora Trio SĽUK - Pacora Trio - Marek Pastírik - Po Hrochotsky, slovački jazz-folk Јелина је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 4, 2015 Пријави Подели Написано Март 4, 2015 Снежана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Blue Radio - Sky Is Grey https://www.youtube.com/watch?v=wK1xfnMZT4s "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zj9uzh_hPaE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 verum est in beer, Плутон, ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Март 20, 2015 Пријави Подели Написано Март 20, 2015 https://youtu.be/aO0-Z72JQK0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 muž pustio sinoć ovo Bud Powell Down with it slušali smo 3-4 puta. maestralno. Плутон, Лазар Нешић, ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука