Jump to content

Ko je ovaj covek ?

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

после топлог брата дошао нам и bandit комуниста

не знам које овај лик,личи на оног масовног убицу из Осла

Подели на овим сајтовима

Odličan je.

Sad sam mu poslao poruku sa pitanjem jel pravoslavac...

Видиш му на авантару стоји да је "хришћански анархист"

http://sr.wikipedia....ански_анархизам

Подели на овим сајтовима

Ne piše nigde.

Ovo je sve što piše na njegovom kanalu:

antiNSP's Channel

Profile

Channel Views:

482

Total Upload Views:

2,217

31

Jul 20, 2011

Latest Activity:

6 days ago

Subscribers:

3

Country:

Serbia

antiNSP znači anti Novi Svetski Poredak...

We few, we happy few, we band of brothers

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

ako su UFO stvarno demoni razočaran sam do besvesti... prosto sam besan na njih... imaju mogućnost da se materijalizuju i oni ni 5 ni 6 nego izaberu da uzmu oblik UFO letećeg tanjira,lonca,kutlače ili čega već... kakav nedostatak mašte

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ako su UFO stvarno demoni razočaran sam do besvesti... prosto sam besan na njih... imaju mogućnost da se materijalizuju i oni ni 5 ni 6 nego izaberu da uzmu oblik UFO letećeg tanjira,lonca,kutlače ili čega već... kakav nedostatak mašte

Na takav nacin deluju ubedljivije.Mnogi ljudi pa i naucnici predpostavljaju da postoji zivot u svemiru.Demoni mozda biraju savremene metode za obmanu koje ce delovati ubedljivije.Zaista,vecina onih koji tvrde da su imali kontakt sa vanzemaljcima prenose njihove poruke koje su krajnje new age-erske.Ko zna sta se sve moze desiti.U Bibliji pise da ce ciniti velika cudesa i znake i da ce cak i sveti biti prevareni.Buducnost ce nam dati odgovore samo ako uspemo da ih prepoznamo.

Подели на овим сајтовима

Na takav nacin deluju ubedljivije.Mnogi ljudi pa i naucnici predpostavljaju da postoji zivot u svemiru.Demoni mozda biraju savremene metode za obmanu koje ce delovati ubedljivije.Zaista,vecina onih koji tvrde da su imali kontakt sa vanzemaljcima prenose njihove poruke koje su krajnje new age-erske.Ko zna sta se sve moze desiti.U Bibliji pise da ce ciniti velika cudesa i znake i da ce cak i sveti biti prevareni.Buducnost ce nam dati odgovore samo ako uspemo da ih prepoznamo.

знаш како, да им дам ја један бруталан савет, боље мушкарцима да се приказују као голе женске са пивом, а женскињама као златне кредитне картице па ће им лакше ићи тај фамозни њу ејџ greengrin greengrin greengrin

то је бар лако препознатљиво, а не мож бити савременије ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...