Jump to content

Ko je ovaj covek ?

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Баш је интересантно .hvala.

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

zavisi kakvi vanzemaljci, ako su zli onda je demonska pojava, ako nisu onda je normalna pojava :P

uostalom...koji vanzemaljci?! :huh: :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

zamisli sledeci scenario:

izasao si iz zgrade na ulicu i na nebu vidis tri ogromne plamene lopte kako lete prema tebi, do impacta ostraje samo 5 sekundi, 2-3 sekunde pre impacta se materijalizuju letelice na nebu da bi te spasile... i sta cemo sad?! :lol:

i kakve su ono letece kocije iz Starog Zaveta?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

zamisli sledeci scenario:

izasao si iz zgrade na ulicu i na nebu vidis tri ogromne plamene lopte kako lete prema tebi, do impacta ostraje samo 5 sekundi, 2-3 sekunde pre impacta se materijalizuju letelice na nebu da bi te spasile... i sta cemo sad?! :lol:

i kakve su ono letece kocije iz Starog Zaveta?

Dok sam pisao post o demonima nestala mi je struja.Tako da.......... <_<

Подели на овим сајтовима

Meni ovaj lici na protestanta.

Ne spominje svoje versko opredeljenje i slabo govori o teoloskim pitanjima koja se ne slazu sa pravoslavljem.Ipak,mislim da je pravoslavac mada nisam siguran zato sam i postavio temu jer mozda neko zna za njega,a i interesante stvari prica.

Grisho mozda postane sestodnevac :) Kontaktiraj ga.

Подели на овим сајтовима

Ne spominje svoje versko opredeljenje i slabo govori o teoloskim pitanjima koja se ne slazu sa pravoslavljem.Ipak,mislim da je pravoslavac mada nisam siguran zato sam i postavio temu jer mozda neko zna za njega,a i interesante stvari prica.

Grisho mozda postane sestodnevac :) Kontaktiraj ga.

Ne znam koji mu je broj telefona.
Подели на овим сајтовима

Dok sam pisao post o demonima nestala mi je struja.Tako da.......... <_<

0110_hahaha

2dbowes.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...