grigorije22 Написано Новембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 A sta bi se desilo da je Srbija odbila da potpise Kumanovski sporazum? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 A sta bi se desilo da je Srbija odbila da potpise Kumanovski sporazum? Verovatno bih bio u nekom rovu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 A sta bi se desilo da je Srbija odbila da potpise Kumanovski sporazum? Kopnena invazija na Kosovo. Klinton je već imao spreman dokument kojim se odobrava angažovanje kopnenih trupa u slučaju da Srbija ne prihvati sporazum. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Radikali tvrde da su objavljene knjige od strane Nato generala u kojima se kaze da Nato nije imao konzensus za kopneni napad i da je to bio samo blef. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Зар 1999. године Србија није победила НАТО? "Када је кнез Милош Обреновић послао проту Матеју Ненадовића у Турску да моли за интересе Србије. „Милош му је рекао: 'Прото, знаш колико су силни, знаш колико смо слаби, али када дођеш тамо а ти се ипак 'укурчи''. Прота му одговори да је то лако, али шта да ради ако то исто ураде и Турци. А Милош му рече: 'Ако се и Турци 'укурче', а ти прото, онда, 'откурчи'“" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Draškoviću su 1999-e pretili sa sudom u Haag, od tad nema više svoje mišljenje. Najbolje bi bilo kad bi se povukao, ovako blamira sebe i svoju stranku. Mislim da je ovo kljucno, ovako nesto prica samo ucenjen covek. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 A sta bi se desilo da je Srbija odbila da potpise Kumanovski sporazum? Бар би били људи од речи. Ако нисмо хтели да се бијемо нисмо требали ни да почињемо. Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Бар би били људи од речи. Ако нисмо хтели да се бијемо нисмо требали ни да почињемо. Mislio sam da li bi stvarno bilo tepih bombardovanja kao u Vijetnamu, i da li bi nas gadjali nuklearnim projektilima kao se pricalo tada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Нуклераним пројектилима не би, то су глупости. Било би гадно, али не само за нас него и за њих. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Јеремић је нашао да поентира на Драшковићу , то је тако бизарно као када би ја сад довео на форум неког ретардираног атеисту да поентирам на њему... Па људи Вук има озбиљну дијагнозу. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Јеремић је нашао да поентира на Драшковићу , то је тако бизарно као када би ја сад довео на форум неког ретардираног атеисту да поентирам на њему... Па људи Вук има озбиљну дијагнозу. Xaxaxaxax... Toliko ozbiljno zvuchi da moram da se nasmejem... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Овде је ударио Вук на Vuka. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Evo sad sam odgledao snimak emisije od sinoc.....prosto ne mogu da verujem da Draskovic ovoliko odlepio...mada se bojim da ce i ovog puta kao dosada da se obistine njegove prognoze!? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Xaxaxaxaxax Gej parada na Ravnoj Gori... hhhaha Vuk Jeremic ce jo$ i simpatican da ispadne... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Vuk D. je prolupao nacisto a i vestacke zube je stavio na teret drzave, pa samo skljoca! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука