nishizawa Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ti imas dar vidjenja? respect! Не, имам очи. Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ipak mislim da samo dobro baratas sa pasuljem :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ако отвориш очи, и ти ћеш видети суверену, у војном смислу снажну и међународно признату државу са изузтно јаким дипломатским везама иза које стоји НАТО пакт с једне, и државу која је изгубила четири рата, која је на рубу економске пропасти, и која буквално нема ни војску, ни било какву дипломатску или војну подршку споља с друге стране... А за то је вероватно неопходно да се прво опасуљиш... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Мислим да Србији највише одговара овај тренутни status quo i одуговлачење овог питања,и то на што дуже стазе. Дакле узалудно преговарати,мрцварити,ту и тамо понека барикада,Јеремић и даље да се као буни у УН,Руси понеку вербалну подршку ала Конузин, и тако,има ту још могућности за пресипање из шупљег у празно,и тако у недоглед... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ако отвориш очи, и ти ћеш видети суверену, у војном смислу снажну и међународно признату државу са изузтно јаким дипломатским везама иза које стоји НАТО пакт с једне, и државу која је изгубила четири рата, која је на рубу економске пропасти, и која буквално нема ни војску, ни било какву дипломатску или војну подршку споља с друге стране... А за то је вероватно неопходно да се прво опасуљиш... meni ovo vise lici na pesimizam nego na realizam daj deder malo duha i pozitivnog razmisljanja (jel se to zajedno zove vera?), ako ne onda eto apokaliptus je blizu uostalom pre cu da verujem starcu Tadeju nego tebi, tako da nema potrebe da se trudis u "otvaranju" mojih ociju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 @Iurisprdentia hahaha, vidis upotrebio si bas onu rec koja tebe nervira a dal lupetam- vreme ce pokasti Ne, ja sam rekao da me nervira kada nekom kazes da prica gluposti. Ti nisi glup po meni te ne mozes da kazes glupost, ali mozes da lupetas i pricas onako bzwz bezi kakvih racionalnih osnova za to misljenje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ма шта има ту да се прича ! Да је паметна ова власт или нека будућа , што се искрено надам да ће бити " Двери " , паметном политиком да се врати у састав Србије и онда погледати у њихово држављанство и њихових очева и мајки и деда када су стекли то држављанство ако су добили држављанство после 1940 године укинути исти и наложити да у року од годину дана напусте косовске просторе и србске и решити проблем Pitam koja je ta pametna politika, posto imamo jak medjunarodni ugovor po kojim nemam suverenitet na kosovu. To mi je tema, zanima me konkretan plan makar neki nacrt. . Мада ја "млатим празну сламу" пошто су Срби са Косова сами криви за то јел су продавали шиптарима уџерице за силне хиљаде марака и одлазили са Косова . Сада је то мач са две оштрице правно , мада вероватно никада није направљен купопродајни уговор то су шиптари " поштено " платили а опет са друге стране немају држављанство пре 1940 године и то је "гордијев" чвор . Ипак нека је будућој власти , па ма ко то био Бог на помоћи ! Sa ovim se delimichno slazem ali to je samo JEDAN od razloga. Na kosovu sigurno vecina Albanaca ima drzavljanstvo Srbije od 1940 godine. nije bitan politicki program(ne misli se naravno na extreme), jer politicki program bilo koje stranke je samo na papiru, tj lazh, sebicno sredstvo samo da se dobije moc Ovo je neistina, ono sto nije bitno to su predizborna obecanja - na njih mislis ona su laz. Sve stranke se visemanje poprilicno strogo drze svog politickog programa . oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Без обзира колико их је, не би остали када би се Срби вратили у сваком случају. Срби су бежали од могуће одмазде, као што ће и Шиптари бежати. Ne bih voleo drzavu u kojoj je vladavina prava toliko slaba da se ne stite prava pojedinaca da misle drugacije. Ako bi neki Siptari bezali bilo bi uredno samo ukoliko su to nasilni teroristi tipa KLA. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Не, имам очи. I analiticku misao koju aktivno koristis, za razliku od nekih koji je ignorisu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 uostalom pre cu da verujem starcu Tadeju nego tebi, tako da nema potrebe da se trudis u "otvaranju" mojih ociju ??? Нисам баш сигуран да сам разумео шта си овиме хтео да кажеш... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 "Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али да то није толико важно, колко је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе српске грехе које и сада понављамо." izvora ima vise, evo jedan http://atlantidaforu...oca-tadeja.html Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 Ne, ja sam rekao da me nervira kada nekom kazes da prica gluposti. Ti nisi glup po meni te ne mozes da kazes glupost, ali mozes da lupetas i pricas onako bzwz bezi kakvih racionalnih osnova za to misljenje. ti si se stvarno uvatio za to racionalno i "ateisticko" analiticko udzbenicko pravno shvatanje, pa ja mogu da pricam kako ja ocu, po meni je onda tvoj racionalni stav isto lupetanje pa ti to ne govorim nego citam kilometarske, uvek jedne te iste vrtim u krug, racionalne stavove Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 "Тако је говорио и да ће Косово постати противправно независно, али да то није толико важно, колко је важно да ми никада не потпишемо ту независност и да се покајемо за неке старе српске грехе које и сада понављамо." izvora ima vise, evo jedan http://atlantidaforu...oca-tadeja.html И шта је од тога у супротности са оним што сам ја рекао? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ti si se stvarno uvatio za to racionalno i "ateisticko" analiticko udzbenicko pravno shvatanje, pa ja mogu da pricam kako ja ocu, po meni je onda tvoj racionalni stav isto lupetanje pa ti to ne govorim nego citam kilometarske, uvek jedne te iste vrtim u krug, racionalne stavove Dynoblaster, verovati slepo ocu Tadeju zato sto je Hriscanin nema nikakvog logicki gledano osnova. Evo ti kako ja na to gledam, da li bi verovao milanu taroti da je hriscanin? Ili Vidovitoj Zorki? Jedina razlika izmedju Oca Tadeja i Vidovite zorke jeste sto zorka nije hriscanski monah. Btw onaj sajt mi gubi svaku kredibilnost kada vidim ovo: http://atlantidaforu...u-planet-x.html Da nibiru za godinu dana treba da dodje bilo gde BLIZU neptuna ili plutona a da je velicine zemlje videli bi je astronomi bez problema. Eto to ti je racionalno, da mozes logick ida odredis sta je lupetanje a sta je nije. Svako ko veruje u dolazak Nibiru taj ima ogromnu gresku i nekoriscenje sopstvenog logickog aprata kojim ga je ( po tvom ubedjenju ) Bog obdario. Pa ne vidim zasto bi nam bog dao logicku inteligenciju ako odbijamo da je koristimo? Kada bi video koliko stvari moze da se pogodi cistom sansom ili dobrim poznavanjem gradiva teme gde vrsish "predikiciju" iznenadio bi se koliko svi ti proroci nemaju skor preciznosti i tachnosti nista vise od ciste sanse. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2011 ma nisi se ni udostojio da procitas, kao i sto nekad imas pokusaja rasprave u temama koje se ticu hriscanstva, znaci dajes racionalne komentare a ne znas ni o cemu se radi, nema smisla to kolko god tvoji komentari racionalno zvucali, a sta je logika to isto treba prvo da se definise uostalom znam da ne postoji sansa da ti ista objasnim na temu vidjenja i prorocanstava(jer tema stvarno i nije prosta) tako da nemam nista protiv da mislis o mom stavu i misljenju to sto mislis, tvoja stvar @nishizawa shvatio sam tvoju izjavu kao da si rekao da je Kosovo zauvek izgubljeno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука