Jump to content

***Уради сам***

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 87
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

ова торбица ме је подсетила на часове ''домаћинства'' из основне  crvenilo

на разбоју сам направио једну овакву торбицу за једну девојчицу, а себи сам направио перницу  joooj

остали дечаци се смејали, ја се поносио, на крају водио девојчицу на малу матуру, па су престали да се смеју crvenilo crvenilo

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

За први рођендан!!   1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif

Постављена слика

directions:

1. You will need: tape, adhesive of your choice, sucker stick, ribbon, and any paper shapes that you want to use. I used a scalloped punch, a smaller circle punch, and a number “1″ punch.

2. Using adhesive, I stuck the “1″ onto the small circle and then I stuck those onto the scalloped circle.

3. With a small piece of tape I taped the sucker stick to the back of the scalloped circle.

4. Then I tied a ribbon on the bottom. Easy Peasy. Now go find a cupcake.

Постављена слика

линк : http://onecharmingparty.com/2009/07/tuesday-tutorial-cupcake-toppers/

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ej ljudovi, imam negde one stare časopise "Uradi sam" u pdf-u, pa ako hoćete da nađem to i postavim vam ovde da možete da skinete....

Samo, men'se čini da nisu ovakvi neki sofisticirani poslovi u pitanju u tim knjižicama, nego ono poslovi vezani za stanove, kuće, okućnice i tako to  0442_feel .....

Подели на овим сајтовима

Ajde Jakove postavi, meni bi to baš trebalo, ako ti nije napor.  bighugbighug

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...