Тавита Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Hocu malo da vas zabavim 0104_cheesy hajde pokusajte ovo 0102_laugh замислимо... Јесу ли горе исписана слова (liar) или је нацртана слика? Ако нисте сигурни, или сте пресигурни, хајде да на још једном конкретнијем примеру испитамо колико ми сами себи можемо да верујемо. 1. Отворите празан notepad file 2. Откуцајте: Bush hid the facts 3. Сачувајте фајл где год..... 4. Затворите фајл, па поново отворите! Зар није блесаво? Има још: Цитирај: Subject: Did Bill Gates know? Покушај ово: 1. Отвори microsoft word 2. У новом документу великим словима откуцај NYC 3. Превуци слова да потамне и промени величину фонта у 72 4. Промени фонт у 'webdings' - занимљиво? 5. Сад промени фонт у 'wingdings' - још занимљивије? Па онда ово: Цитирај: Subject: FW: Scary One of the planes that hit the trade centre towers was flight number : Q33NY 1) Open a new Word document and type in capital letters Q33NY 2) highlight it 3) enlarge the font to 48 4) click on Font Style and select "Wingdings" meni se dopalo 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ахил Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 Тавита, сјајна си 0205_whistling http://www.youtube.com/watch?v=gcvtoBIPA0s ''Учење о непромењивости канона због свог формализма не представља израз богочовечанске, него човечанске воље!''-Н. Афанасјев Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 ??????, ?????? ?? 0102_laugh ?? ?? ????????? 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2009 extra 0102_laugh ali neću da pokušavam, spretna sam kao slon u staklarskoj radnji 0205_whistling Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 нешто сам пронашла за вас 0104_cheesy да се мало одморите и уживате скроооз уврнути квиз :smiley: уживајте 0203_cool http://www.go-mrav.com/bedastoce/uvrnutikviz.shtml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 http://www.go-mrav.com/bedastoce/gradovi.shtml и та је мнооого добра а поред тога има још.. још..још Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 http://www.go-mrav.com/bedastoce/gradovi.shtml ? ?? ?? ??????? ????? ? ????? ???? ??? ???.. ???..??? TAVITA ;ima nekih koji bi isli na pricesce ispovest mozda a radoznali nepropustise ovaj link tavita tavita Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ?? mozes li biti malo jasnija? sta si htjela reci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Ма виђела је да пише го мрав па је мислила можда да ово има неке везе са еротиком 0104_cheesy pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 Шут болан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 26, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 u chat usla i tako da vidim sta im ana tome linku nije za nesvadjalice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 ?? ?????? ?? ?? ???? ?? ???? ?? ?? ??????? ????? ?? ??? ??? ???? ???? ?? ???????? 0104_cheesy mrav i erotika ?? e sad kad ti dodjem karadjordje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 26, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2009 u chat usla i tako da vidim sta im ana tome linku nije za nesvadjalice e ja sam dala igrica da se igra.. ne cackajte okolo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука