Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 0104_cheesy Мато, уради сам украсе за јелку Пати FOLD значи пресавити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Мато, Мато 0110_hahaha smej.gif smej.gif Ајде!!!!! Добра идеја Настасија За Хогара нашег дјечака! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Децембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Да, ја немам маказе 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 ??, ?? ????? ?????? 0104_cheesy ????? ??? ??? ???? 0104_cheesy ?? ?? ??????? ?? ?? ????? ?? ?????? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 http://www.etsy.com/shop/royalbuffet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ова торбица ме је подсетила на часове ''домаћинства'' из основне crvenilo на разбоју сам направио једну овакву торбицу за једну девојчицу, а себи сам направио перницу остали дечаци се смејали, ја се поносио, на крају водио девојчицу на малу матуру, па су престали да се смеју crvenilo crvenilo клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2010 За први рођендан!! 1317_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif directions: 1. You will need: tape, adhesive of your choice, sucker stick, ribbon, and any paper shapes that you want to use. I used a scalloped punch, a smaller circle punch, and a number “1″ punch. 2. Using adhesive, I stuck the “1″ onto the small circle and then I stuck those onto the scalloped circle. 3. With a small piece of tape I taped the sucker stick to the back of the scalloped circle. 4. Then I tied a ribbon on the bottom. Easy Peasy. Now go find a cupcake. линк : http://onecharmingparty.com/2009/07/tuesday-tutorial-cupcake-toppers/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ej ljudovi, imam negde one stare časopise "Uradi sam" u pdf-u, pa ako hoćete da nađem to i postavim vam ovde da možete da skinete.... Samo, men'se čini da nisu ovakvi neki sofisticirani poslovi u pitanju u tim knjižicama, nego ono poslovi vezani za stanove, kuće, okućnice i tako to 0442_feel ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ajde Jakove postavi, meni bi to baš trebalo, ako ti nije napor. bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Nije nikakav napor... samo da ih nađem i postavljam .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука