Zayron Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Pogledajte samo ovu fotografiju sa protesta u Kanadi. Stavite kursor na bilo koga u mnoštvu i kliknite dva puta. Ponavljajte više puta i vidjećete šta će se desiti. Približavajući se sve više i više... otkrićete kako policija uspjeva da perfektno identificira jednu sićušnu osobu u mnoštvu, jednu između nekoliko tisuća drugih... To nas natjera da se duboko zamislimo! Više nema tajni... prepoznaje se jedno lice u mnoštvu. Ovo je veliko oruđe koje garantira primjenu čuvenog zakona. Možete odlično vidjeti lica svih osoba, svake ponaosob, a ima ih na tisuće! Zato uvijek pomislite samo na tehnološke mogućnosti koje policija i vojska imaju na raspolaganju. http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 моћно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 31, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Kakav protest, piše da je u pitanju The Vancouver Canucks Fan Zone,NHL "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Hahahaha, pogledajte koga sam tamo u toj gomili našao, fakt, dobra stvar, ta policijska digi-foto tehnika, hahahaha! Niko ni ništa se sakrit ne može! Hej, oko sokolovo policijsko, ahahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Kakav protest, piše da je u pitanju The Vancouver Canucks Fan Zone,NHL Ah, ja nemam pojma, neko mi to poslao emailom, hahahaha! Nisam dobro ni gledao šta je to, tako to bilo pisalo u tom emailu, ja samo iskopirao to kako sam dobio, sad to naš0ao u pošti prije par minuta, ko da sam ja studirao šta je to, hahahaha. Imam preča posla. Al ova foto tehnika je stvarno zabavna. Tako kad sveštenici i monasi protestuju protiv Gay Pride zajedno i s vjernicima onda je jsad sasvim jasno kako policija tačno zna ko je tamo bio a ko nije, eto vam odmah praktične primjene. Svejedno, fanovi, protest, bitno da je masa ljudi, to se valjda tim htjelo reći. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 моћно Da, obično tamo ni ne biva samo jedna kamera, policija to tako radi da ih po okolnim zgradama razmjesti najmanje 4, često 6 ili 8. Pa ako nisi vidjet na pet kamera, tamo s leđa, tamo ovako, tamo onako, onamo se neko prepriječio onda te šesta, sedma ili osma sigurno uhvate. Niko ne stoji tamo ko voštana figura, svi se miču i stalno su u pokretu a sa 8 ovakvih kamera raspoređenih okolo možeš praktično snimiti svakog, ne postoji način da se sakriješ, jedino da staviš maramu i crne naočale preko lica. Ali i to je recimo u Češkoj već zabranjeno, svako ko se nalazi na protestu a ima zakriveno lice maramom ko oni pljačkaši iz kaubojskih filmova, dakle preko usta i donjeg dijela lica a još k tomu i sunčane, crne naočale, tog policija automatski odmah odvodi na saslušanje i kad nije uradio još ništa. Kod nasu Češkoj je maskiranje na protestima krivično djelo. To su prije radili anarhisti i neonacisti na protestima kod nas u Češkoj ali po novom zakonu to je zabranjeno, ne smiju to tako ni oni više. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Đorđe Maksimović Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 slika je masakrirana photoshop-om u krajnjem lijevom uglu, gdje stoji policija, i ispred njih, nekih 10-15 metara. vidi se, recimo, lik sa štakama, sa rukom umjesto glave. neko se igrao malo s fotografijom ali svejedno, moćan alat. britanci u ovim stvarima definitvno vode, već dugi niz godina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
presretach Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Nije to policiska tehnika evo zasto se javljaju greske Svakako da policija koristi svoje kamere i kamere drugih prodavnica, primarna stvar za pracenje im je mobilni telefon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Zato su nasi navijaci mnogo ispred savremene tehnologije,iako se sluze starim forama,fantomka i sal!Pa ih ti prepoznaj Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 невероватно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука