cloudking Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 ne zesti se... to sto obi pise se (kad pise obican clan) zove ad hominem, a kad pise mod ili admin, onda se to zove argumentacija пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Potpisujem. Da se ne slozi sa ovakvom izjavom moze samo neko ko se zalaze da Srbija bude ruska kolonija i ko ne zna znacenje reci Suverenitet sto ukljucuje nezavisnost od spolja. Ambasador rusije itekako pravi direktan i bestidan spoljni uticaj. Ekstremna sramota. Bas se pitam kako bi prosao srpski ambasador u rusiji koji bi tako dosao da podrzi neku stranku. A to spolja je kao gore nego ovo sto se sa zemljom radi iznutra? Lepo ja kazem isti Rodja, samo u ogledalu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Voleo bih da vidim da jednom u zivotu argumentujes ono sto tvrdis. Po cemu su canak i ceda unistitelji zemlje? Znas odlichno da ih ne volim ali pricas bezveze, dajes im epitete koji im ne pristaju. Za pocetak zato sto nikad znacajno u vlasti nisu bili. Unistitelji zemlje, svasta... lupetanja na sve strane. Tako ti je to kad te virus po imenu "etnicki srbin protiv sveta kog kina hrani a rusija brani" udari u glavu. Oces da kazes da covek koji se zalaze za otcepljenje Vojvodine nije unistitelj drzave? Name је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Чанак је изглада, по обичају, попио коју више па изашао мало муд(р)ује. Тако је то кад се цео претвориш у један велики чварак. Али, ко њега и оног излапелог Вука Драшковића више слуша, а камоли схвата озбиљно? То су вам политичке дворске луде. http://www.youtube.com/watch?v=ZBhVfefEs3c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Српске дворске луде: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Ове вуцибатине би мени биле у затвору и свако од њих би ми био осуђен на по три доживотне робије...а поготово Вук Драшковић. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Kakav bezobrazluk i nevaspitanje od ovog aleksandra... a recnik na nivou kamiondzije... Trebalo je i ja da stavim sliku par vladika sa aleksandrovim komentarom... mnogo vise bi se komentar slozio uz sliku i bolja bi fora bila... al ja nisam admin pa ne smem takve stvari da radim... ne semem nikoga da nazivam dvorskom ludom ili cvarkom... to je ipak rezervisano za forumsku elitu i prosvetne radnike pri SPC... Cudesno je da covek inteligentan kao ti ne razlikuje spoljasnju politicku korektnost od sustinskog dobrotoljublja... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Ове вуцибатине би мени биле у затвору на три доживотне робије...а поготово Вук Драшковић. Невероватно колико је тај човек пута мењао "политичку оцију". Што рече неко, једини "вук" који мења ћуд а длака му остаје иста. И сад, јелте, он помиње Чичу и Равногорски покрет, држи говоре на Равној Гори. Па исти тај Чича би га скратио за главу због последњих издајничких бљувотина око Косова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Ја сам родом из Војводине. Знам како тамо српски народ размишља. И онда се питам: кога уопште Чанак представља? Србе у Војводини сигурно не. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Ја сам родом из Војводине. Знам како тамо српски народ размишља. И онда се питам: кога уопште Чанак представља? Србе у Војводини сигурно не. Njegove glasace. Debela je ovde ovstavstina komunizma vidim ja glasacki sistem se ICh ne kapira. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Oces da kazes da covek koji se zalaze za otcepljenje Vojvodine nije unistitelj drzave? Otkud ti ta ideja da se on zalaze za odcepljivanje vojvodine? lol... sta sve necete da utuvite u glave da se uklopi u vase gledanje sveta. http://www.lsv.org.rs/index.php?p=190 Gde ti ovde vidis ocepljenje vojvodine? Ajd sad mi kazi "autonomnost vojvodine" pa da se upisam od smeha. Ове вуцибатине би мени биле у затвору и свако од њих би ми био осуђен на по три доживотне робије...а поготово Вук Драшковић. Jel bi i da ih streljas, ko ostale autokrate svoje politicke nesaglasnike? Tako je solomone tako treba sa stranim placenicima i domacim izdajnicima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Iako sam protiv toga što Konuzin radi (pogotovu juče u Nišu), mislim da je Čankova inicijativa teška glupost, jer bi nas to dovelu u zavadu sa svima, i na istoku i na zapadu. Zemlje ranga Srbije ne smeju da dozvole sebi luksuz proterivanja ambasadora Rusije. Bolje internim diplomatskim kanalima rešiti stvar sa Moskvom. A mislim da je ovo ipak mnogo više bombastična politička propaganda nego što je realna inicijativa. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Njegove glasace. Debela je ovde ovstavstina komunizma vidim ja glasacki sistem se ICh ne kapira. Сувише је бучан с обзиром на бројку. Али то изгледа код нас иде тако. Слабо упориште у народу надокнађује се буком, како би се остало на сцени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 @iuris Samo ti nastavi da se igras autizma, necu da ti smetam... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Zamoran si... nemam vremena i snage da gubim na ovakve gluposti. Naravno da nemas ni snage ni vremena kad oces da radis sizifov poso da dokazujes jasnu neistinu svakom normalnom coveku. Da ti priznam Obi i meni bi to bilo zamorno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука