Jump to content

Canak trazi proterivanje Konuzina

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

Ма могу они и да га убију, ако буду хтели. Али, мени није јасно због чега му суде, за које кривично дело и зашто процес траје целу деценију? Иначе, у Хашки трибунал немам ни мало поверења. То је обична фарса, креација која треба да служи НАТО силеџијама.

Подели на овим сајтовима

Ма могу они и да га убију, ако буду хтели. Али, мени није јасно због чега му суде, за које кривично дело и зашто процес траје целу деценију?

Zbog cega mu sude? Sto je propagirao rat, versku i nacionalnu mrznju. Sto je govedo od coveka.

Иначе, у Хашки трибунал немам ни мало поверења. То је обична фарса, креација која треба да служи НАТО силеџијама.

To je jako popularno misljenje u Srbiji koja je pravno poprilichno edukovana i potkovana. Kad pitam nego sto nema poverenja kaze "pa oslobodili sve ostale sem nas srba! " I onda pitam koje ostle i onda zna onog jednog albanca i to je sve.

Srbi pricaju haski sud Anti-Srpski Hrvati pricaju Anti-Hrvatski tako to ide.

Bitno da u BRACU ruse imate poverenja i da nas Konuzin voli!

btw haski sud je internacionalni sud pravde i nema veze sa Nato. :) Njega odboravaju cak i RUSIJA I KINA ali shhh o tome! :))

(pomesali ste malo andleznosti )

Kada je nato gadjao srbiju, znate, sa tim su nasa braca rusi morali da se sloze. I slozili su se. Kada su nam dali ugovor po kom kosovo de facto nije vise u nadleznosti nasoj i rusi su se slozili. Samo sto to niko ne prica. :)

Eh ta nasa braca rusi ne stopiras ne gadjanje bombama ni ugovor kojim nam oduzese svaku pravnu i politicku nadleznost na kosovu. :D A da su mogli - mogli su.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zbog cega mu sude? Sto je propagirao rat, versku i nacionalnu mrznju. Sto je govedo od coveka.

0110_hahaha у јееееееееееееее!!!! какав злочин! Нисам знао да пропагирање рата у ратним временима, верска и национална лапрдања и "говедо од човека" представљају ратни злочин. Јер, Хаг је "суд" за ратне злочине, ако се не варам. Или ипак суди говдима? :rolleyes:

To je jako popularno misljenje u Srbiji koja je pravno poprilichno edukovana i potkovana. Kad pitam nego sto nema poverenja kaze "pa oslobodili sve ostale sem nas srba! " I onda pitam koje ostle i onda zna onog jednog albanca i to je sve.

Хаг нема везе са правдом. Његова је дужност само да увије у "право" зна се добро чије интересе - оних који су и инспирисали рат у бившој Југославији. То, изгледа, само још теби није јасно. Сети се само како су судили оном зликовцу Орићу. "невин" човек, испаде да су се хиљаде Срба само од себе поубијали, а да су им се куће самозапалиле. Хаг је брука права и брука европске цивилизације. Што пре га треба затворити са жељом да се таква гнусоба више никада не појави.

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha у јееееееееееееее!!!! какав злочин! Нисам знао да пропагирање рата у ратним временима, верска и национална лапрдања и "говедо од човека" представљају ратни злочин. Јер, Хаг је "суд" за ратне злочине, ако се не варам. Или ипак суди говдима? :rolleyes:

Ne to govedo sam ja dodao.

Propagiranje rata verske i nacionalne mrznje huskanje na rat gradjana republike na cijoj se teritoriji rat nije vodio jeste porpilichno strasan zlocin protiv ljudi i covecnosti. Naravno pri propagiranju na rat se mislim na propagiranje etnickog ciscenja, goveda od muslimana, male slovenije, josh manje hrvatske i protivpravno proterivanje hrvata.

Хаг нема везе са правдом. Његова је дужност само да увије у "право" зна се добро чије интересе - оних који су и инспирисали рат у бившој Југославији. То, изгледа, само још теби није јасно.

Hagu su mandat dale Ujedinjene nacija.

Dakle 192 svetske drzave su se slozile o pravu u Hagu. U hagu sude vrhunske sudije.

Сети се само како су судили оном зликовцу Орићу. "невин" човек, испаде да су се хиљаде Срба само од себе поубијали, а да су им се куће самозапалиле.

Kao i u svakom sudu usled nedostatka dokaza neki zlikovci ce proci nekaznjeno. Nazalost.

Oric je jedan od tih. I hrvati su osudjivani ne brini se nista.

Хаг је брука права и брука европске цивилизације. Што пре га треба затворити са жељом да се таква гнусоба више никада не појави.

Lepo mi kaze drugar, ne pricaj o pravu i pravnim istutcijama i organizacijama sa pravnim laicima. Zato sto su tvoji argumenti za njih nejasni i besmisleni.

Ali ajd da ti dam sansu po kom osnovu pricas o hagu to sto pricas? Jel neko ko je procesuiran u hagu posten covek? Da li je tamo bila ijedna osoba koja vrlo verovatno nije ratni zlocinac?

Jel shvatas ti da je mandat hagu dala svetska organizacija po imenu : Ujedinjene Nacije

Da li shvatas moc, znacaj i odgovornost te organizacije?

Подели на овим сајтовима

Hrvati osudjeni, nesto se ne secam da je Tudjman bio osudjen.

Ti si Gligo bar pravnik, znas da sud sudi po kolicini dokaza koju ima.

Druga stvar kao pravnik mozes da uzmes da proveris da je i Tudjam posmrtno osudjen, pre nego sto lupis. (eto da te podsetim posto se ne secas )

evo vam i citat:

It is true that Mr. Tuđman was not charged because he is dead, but alive, he would be here on the accused bench. General Bobetko, that he was alive, he would be accused of the bench. It should be borne in mind when talking about a joint criminal enterprise.[59]

—Judge Jean-Claude Antonetti

+

Ante gotovina je takodje osudjen.Eeee drugari moji....

Подели на овим сајтовима

Jel shvatas ti da je mandat hagu dala svetska organizacija po imenu : Ujedinjene Nacije

Da li shvatas moc, znacaj i odgovornost te organizacije?

Организациј која је потпуно дискредитована и која више нема никаквог значаја. Амерички хегемонизам је учино своје. Извини, али ја у те међународне институције више немам поверења - НИ НАЈМАЊЕ. Немам поверења ни у њихове судове, ни у њихове војне мисије. Како да верујем, када су мисију УН на КиМ претворили у инсталирање шиптарске државе? Како да им верујем када не поштују резолуцију истих УН?....а, ето, био сам некада ватрени поборник "интеграција", свих могућих. Али, потпуно су ме убили у појам својим понашањем и ја сам од еурофанатика постао еуроскептик, а бојим се, ако овако наставе, и еуропротивник. Бојим се да је и већина грађана Србије пошла и полази мојим стопама. Много су нам неправде учинили. Иживљавају се са нама, Јурис. То нико нормалан не би мога да поднесе.

Подели на овим сајтовима

Много су нам неправде учинили. Иживљавају се са нама, Јурис. То нико нормалан не би мога да поднесе.

Jel se Kurcimo? Kurcimo se. Jel imamo cime da se kurcimo? nemamo. E sad ima da trpimo izivljavanje koju godinu ili ce da crkvamo od gladi opet. Al bar ce to iziljavanje da trpimo stojeci - ako mene pitas, a necemo na kvarno da pokushavamo da sutiramo u jaja.

Moramo da naucimo da smo jedna mala nebitna tacka na polju svetske politicke scene koju mogu mnogo mocnije drzave da zgaze kao bubu. I u skladu sa time da se ponasamo. Nikom ne treba Srbija, nikom ne znaci Srbija ni ekonomski, ni politicki ni Resursno.

I treba da budemo pametni i da zaboravimo na ova ruska proseravanja koja nam serviraju nego da idemo ka tome da drzavu ojacamo EKONOMSKi i POLITICKI pa onda da radimo nesto.

Ne, mi ce da idemo dobroovljci da se tepamo sa hrvatima, mi ce da slushamo idiote kao seselj a ljude kao Djindjic ce da prozivamo za strane placenike. Mi ce da pljujemo ljude koji nam predstavljaju realnu sliku i da ih nazivamo izdajnicima dok ce da slushamo idiote koji nas vode u propast.

Moramo da shvatimo da ako hoce mogu da pisaju po nama i da niko nikom nece da odgovara za bilo koje zlodelo ucinjeno nad nama da nece da nam pomognu ni rusija ni kina.

Организациј која је потпуно дискредитована и која више нема никаквог значаја

To je organizacija uz pomoc koje uz malo vece politicke i ekonomske snage i znacaja kada ih steknemo mozemo i da povratimo kosovo, i da ucutkamo siptare i da josh vise ojacamo drzavu.

Sa druge strane moze da nastavimo da se majmunisemo i da najebavamo. Na nama je izbor. Ja bogami biram da smanjimo mangupiranje i da progutamo neku knedlu. Nije da se trazi nesto puno.

Подели на овим сајтовима

Ti si Gligo bar pravnik, znas da sud sudi po kolicini dokaza koju ima.

Druga stvar kao pravnik mozes da uzmes da proveris da je i Tudjam posmrtno osudjen, pre nego sto lupis. (eto da te podsetim posto se ne secas )

evo vam i citat:

It is true that Mr. Tuđman was not charged because he is dead, but alive, he would be here on the accused bench. General Bobetko, that he was alive, he would be accused of the bench. It should be borne in mind when talking about a joint criminal enterprise.[59]

—Judge Jean-Claude Antonetti

+

Ante gotovina je takodje osudjen.Eeee drugari moji....

Posmrtno osudjen kada gde kako? Tekst koji si dao kaze da bi on bio optuzen sto je samo dokaz velikog cinizma.

Подели на овим сајтовима

Posmrtno osudjen kada gde kako? Tekst koji si dao kaze da bi on bio optuzen sto je samo dokaz velikog cinizma.

Kakvog bre cinizma kako da ga procesuiraju kad je muerto. Nisu mogli da ga hapse ni mi pre 2000-te nismo slali ratne zlocince tamo.

http://www.nytimes.com/2011/04/16/world/europe/16hague.html?_r=1

Evo ti zabavi se.

Подели на овим сајтовима

Ма да. Ако преко УН не вратимо Косово....мало сутра.... Косово ћемо вратити зна се када - кад светске силеџије изгубе интерес на тим просторима.

Подели на овим сајтовима

Plus kolike kazne dobijaju hrvati, muslimani, siptari a kolike srbi. Ako nekom zviznu 15 godina kao generalu Lazarevicu moze da se smatra da je odlicno prosao.

A da ne govorim o tome na osnovu cega je dobio 15 godina.

Gligorije, daj mi konkretno kolicinu dokaza i snagu zlocina koji je ko od njih sproveo, pa da vidimo o tome dal je presuda pravichna ili ne. Naravno sve to u pozivu na interancionalno kriminalno pravo. Onda komentarisi nemoj molim te to ovde znash odlichno kako sve to ide.

Подели на овим сајтовима

Kakvog bre cinizma kako da ga procesuiraju kad je muerto. Nisu mogli da ga hapse ni mi pre 2000-te nismo slali ratne zlocince tamo.

http://www.nytimes.c...hague.html?_r=1

Evo ti zabavi se.

Mogli su da ga optuze dok je bio ziv kao i Milosevica, a ne da cekaju da umre pa da onda kazu znate mi smo planirali da ga optuzimo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...