Grizzly Adams Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Best friends forever... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Ко у ропство води, биће у ропство одведен; ко ножем убије ваља да он ножем буде убијен. Овдје је трпљење и вјера светијех. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Best friends forever... E, a zamislite samo kako su ga ogovarali iza ledja? Gori su od vidovite Bube .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Да бре, рукујеш се са неким и мислиш се "како ћу сутра да те прикољем"... Какви су то људи... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Bilo bi dobro ko ima da malo postavi konkretne podatke o dosadasnjem ivotu u Libiji, ali ako moze i u Egiptu i Siriji. Zanimljivo bi bilo da se tako nesto procita... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Заборављате једну врло важну чињеницу: - Управо су Сирија, Египат и Либија биле оне земље које су веома мудро одржавале баланс вјерско-световно, односно свега је било на мјеру и без екстремизма, нити су се одрекли традиције, нити су постали други Авганистан. Власти ових држава су биле фактор који је деценијама спречавао како вјековне локалне ратове између номадских племена, тако и покушаје Ал Каиде (која се у либијском сукобу отворено показала као оно што реално јесте - јединица цие за субверзивно дјеловање на простору арапских нација. Обратите пажњу на униформе "револуционара", сви имају углавном стару нато опрему (ето прилике да се очисте складишта са застарјелом опремом), а састав "револуционара" обухвата двије трећине страних плаћеника, криминалаца и војних нато инструктора. Оно што је најважније у читавој причи и што је изазвало почетак напада на Либију јесу двије ствари: - одлука Гадафија да престане да Италији и Француској продаје нафту по повлаштеним цијенама (буре у Либији кошта колико литар горива у Италији) - одлука Гадафија да му залихе новца нису везане за хиперинфлаторни долар, него је ријешио да издаје златни новац (дакле инфлација нула) Коме нешто није јасно, нек погледа старе новинске извјештаје од прије само пар година гдје се Белорускони, Саркози и остатак екипе клањају Гадафију, љубе и праве заједничке журке, па нек ми онда објасни како то неко преко ноћи од најближег пријатеља постане "злочинац". E moj brale, veruj mi da ima ljudi koji i pored ovako ociglednih stvari, koje samo sto ne izbiju oci nekom, i dalje mogu da zazmure i da kazu kako je i ovde NATO bio u pravu... Jedino sto me tesi je da je broj takvih u naglom opadanju, bar ako gledamo po izrazitoj promeni smera komentara mnogih citalaca na raznim novinskim sajtovima u poslednjih nekoliko meseci, a glede upravo situacije u Libiji... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Jel mozemo malo da se vratimo na temu? Ok. Lybia ima poprilichno razvijenu industriju, skoro 50 % ekonomije. Mislim da ce ove "revolucije" da povecaju bogatstvo pojedinca ali ujedno ce povecati i nezaposlenost kao i inflaciju. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Ја се потпуно слажем са Јурисом и сматрам да ће револуција утицати и на род салате у Либији идућег прољећа. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Ја се потпуно слажем са Јурисом и сматрам да ће револуција утицати и на род салате у Либији идућег прољећа. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Inace, tema je podeljena zbog preglednosti, evo nas ovde sa ekonomijom uopste: https://www.pouke.org...st/page__st__48 a na ovoj se bavimo Libijom i arapskim svetom... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jz8rkZncM_8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Ne bavim se mnogo politikom ,al ovo me neverovatno podseca na ono kad su Ana i Kajafa poslali svoje huskace u narodnu masu ,pa su svi povikali da Hrista treba razapeti na krst...mislim da u ovom kontekstu tzv teorija zavere pije vodu...citam bas da Amerika ima jako veliki dug za naftu, a plus toga se istrosila na rat u Avganistanu i Iraku, pa mora neko platiti ceh. Ziveli su oni u Libiji super za vreme Gadafija, licno sam upoznao dva studenta iz Libije u Beogradu ,ni malo se ne zale...doduse,to je bilo pre 2 godine. Vec kroz par meseci ,pravice ga od blata,u to sam siguran. Amerika nekog osudjuje za krsenje ljudskih prava i teror, a do pre manje od 100 godina su prodavali crnce na pijaci...bizarno. I na kraju krajeva, ko su oni da zavode red po svetu? Kako god okrenes, u prici o ljudskim pravima i toj nazovi demokratiji,krije se diktatura i zakon jaceg. Amerikanci su i nama 1999 pokazali koliko su demokrate. Nisam nacionalista, niti neki provokator, sto se do sad dalo videti u mojim postovima, trudim se da realno rasudjujem sta se desava kod nas i u svetu Andjelka Milenkovic and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Потпис. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 ... Sviđa mi se avatar. Alastor Moody aka Mad Eye. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Sviđa mi se avatar. Alastor Moody aka Mad Eye. I meni:) Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука