Пг Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Не знам како бих насловио ову тему, па нека буде за сада овако. Официр Ал Каиде Али Хамад, држављанин Бахреина, који је ове недеље затражио азил у Србији после одлежане 12-годишње затворске казне у Босни, признаје да је и лично за време рата у БиХ учествовао у стравичним злочинима одреда „Ел Муџахедин" над Србима и Хрватима! Убица покајник... Али Хамад Али Хамад каже да сада све признаје због „гриже савести", и да за себе не тражи никакве привилегије. Српско Тужилаштво за ратне злочине предложило је Влади Србије да Али Хамаду омогући долазак у Србију и сведочење. Преносимо делове његових ранијих сведочења о злочинима: - Највећи број убистава извршио је Египћанин Абу Мина, официр задужен за безбедност и специјалне задатке у одреду „Ел Муџахедин". Мина је људе убијао моторном тестером и великим ножем. Он је убијао заробљене Србе у Завидовићима. Пред постројеним муџахединима он је Србима секао главе секиром и великим ножем... Секао је живе људе моторном тестером, наређивао нам да набијамо заробљенике на колац и да их остављамо да умру у најгорим мукама... - Абу Мина је убио четрнаестогодишњег дечака на подручју Орашца, где се изводила обука припадника одреда „Ел Муџахедин". Дечаковог оца су присилили да гледа како му убијају сина... - У околини Орашца лично сам видео убиство једног Србина. Пре убиства заробљена су четири католичка фратра, а требало је да буду размењени за наше војнике. Абу Маиз из Саудијске Арабије је тада фратрима рекао: „Сада ћете видети како муџахедини убијају". Онда је позвао Сабахудина. Дао му је нож и рекао: „Ми ћемо ти омогућити да убијеш једног Србина". Тај Сабахудин је, иначе, био инвалид, није био способан за борбу... Тада је Асим Рамуљу ударио жртву и оборио је на земљу. Држао му је ноге, а Сабахудин му је сео на леђа и заклао га. Затим је Абу Маиз одвојио главу од тела и однео је до заробљених фратара, терао их је љубе одрубљену главу... - Абу Маиз је причао да је он заједно са Имадом Ел Мисријом, Абу Мином, Абу Меалијом, Абдул Баром и Абу Хамазом убио двојицу Британаца, новинара Би-Би-Сија. слика Тужилац Вукчевић: Сведочење Хамада нам је веома корисно БЕОГРАД - Тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић каже да би Али Хамад могао да буде врло користан сведок. - Ми имамо предмет о злочинима над Србима у Завидовићима од јула до септембра 1995. године. Имамо и изјаве деветоро сведока... Заинтересовани смо за Хамадово сведочење јер је он у то време био припадник одреда муџахедина, који је деловао под командом Армије БиХ. Међутим, видећемо шта ће нам он још понудити преко свог адвоката, с којим би ускоро требало да се сретнемо - каже Вукчевић. У Тужилаштву напомињу да се случај Завидовић убраја у најстрашније масакре. Припадници одреда Ел Муџахид, састављеног од фанатичних добровољаца из арапских земаља, једном приликом су заробили 60 српских војника. Заробљени Срби су у кампу у селу Гостовићи код Завидовића прошли кроз невиђене муке и тортуру, а на крају су им Алахови ратници одсекли главе. Заробљене српске војнике муџахедини су терали да једни друге убадају ножевима, закивали су их живе за ограду, кроз полне органе им забијали ексере... Сва зверства су снимали видео-камером. Једно време такве видео-касете су могле да се изнајме у Дому културе у Завидовићима. Душко Томић, адвокат Али Хамада, каже да је његов клијент проговорио јер се „дубоко каје". - Он не тражи трајни азил, већ само статус привремено исељеног лица на три месеца, како би се проверили његови наводи. После тога би се вратио у родни Бахреин. Он мисли да Србија има интерес да се сазна истина о свим злочинима које су над српским народом починили муџахедини у БиХ - прича Томић. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Imam njegovu knjigu "U mrezi zla".Covek je bio ulicar koga su teroristi pratili i kasnije ga polako uvukli u terorizam.Jedva je uspeo da se izvuce i pobegne,jednostavno nije uzivao u svemu tome.Sto se tice azila stvarno ne znam.Govori kako se kaje zbog svega sto je ucinio,ali ko ce ga znati. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Da, ko će ga znati. Nismo baš navikli na to da se neko kaje za svoja nedela. Neka mu je Gospod u pomoći, ako se zaista kaje, jer onda mu nije lako da živi sa tim teretom, a dobro bi bilo da se čuje njegovo svedočenje o tim strahotama. pravoslavna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 mislim bolje da si stavio thumbove obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Slike će biti postavljene u obliku linkova sa upozorenjem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 On 26. 10. 2011. at 18:05, Дејан рече Slike će biti postavljene u obliku linkova sa upozorenjem... kada? On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фарисеј Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Да, гледао сам интервју на ТВу са овим бившим муџахедином (можда има на Тјубу ). И заиста се човек каје (слава Господу!), одлично прича српски ... Поуке.орг разбија концепцију атеиста Србије, артемита и осталих секташа. "МАМЛАЗИ И КРИПТОМАРКСИСТИ" у псеудоморфози анархо-левичара и ауто-деструктивних либерала (-често гејева, мазохиста, шмркача итд). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 26, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Evo klipa : http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 27, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Цитат Imam njegovu knjigu "U mrezi zla".Covek je bio ulicar koga su teroristi pratili i kasnije ga polako uvukli u terorizam.Jedva je uspeo da se izvuce i pobegne,jednostavno nije uzivao u svemu tome.Sto se tice azila stvarno ne znam.Govori kako se kaje zbog svega sto je ucinio,ali ko ce ga znati. Ја сам сличног размишљања. Вјерујем да мало ко сумња да се он покајао, мада, добро ти рече, ко ће то знати, али овдје некако избија у први план тражење азила. Не знам, али баш не знам шта да мислим, нисам ни знао како да насловим тему баш због тога. Ја бих лично питао фамилије оних који су побијени какво је њихово мишљење по том питању. Ако се они слажу, што не би и ми. Ал` опет кажем не знам шта да мислим. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Ja uopšte ne mogu da shvatim pred kim i zašto a koga se on boji pa traži azil čak od Srbije? U BiH je odsjedio zatvor, pustili ga i šta se sad ima bojati njih, kad ga tamo niko nije stigao ubiti za tih 12 godina teško da će baš sada. Eto taj zatvor je prežiivio, niko ga tamo nije ukokao, boji se možda da ga vrate tj. izruče Bahreinu poslije odležane kazne? Boji se ekstradikcije? Ni to ne razumijem, onda je valjda bio kriminalcem tamo kod njih prije nego što je došao u Bosnu. A to velikim, zato je valjda i pobjegao u Bosnu da se skrije, ko fol da brani islam po Bosni. Što bi se nekakav taj ko se borio za islam kao mudžahedin bojao vratiti u nekakvu islamsku zemlju? Za njihov pojam on je heroj. Taj nešto nadebelo muti. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 On 27. 10. 2011. at 8:58, Josip Bibić рече Ja uopšte ne mogu da shvatim pred kim i zašto a koga se on boji pa traži azil čak od Srbije? U BiH je odsjedio zatvor, pustili ga i šta se sad ima bojati njih, kad ga tamo niko nije stigao ubiti za tih 12 godina teško da će baš sada. Eto taj zatvor je prežiivio, niko ga tamo nije ukokao, boji se možda da ga vrate tj. izruče Bahreinu poslije odležane kazne? Ni to ne razumijem, onda je valjda bio kriminalcem tamo kod njih prije nego što je došao u Bosnu. Što bi se nekakav taj ko se borio za islam kao mudžahedin bojao vratiti u nekakvu islamsku zemlju? Za njihov pojam on je heroj. Taj nešto nadebelo muti. Mislim da se boji onih mudzahedina koji nisu napustili Bosnu da mu se ne osvete zbog toga sto je ih je izdao na Allahovom dz.sh. putu.I da dobje azil u nasoj drzavi mislim da ce ga i tu naci i izvrsiti nad njim osvetu.Ti mudzahidi ne postuju Islam,secam se iz njegove knjige da je govorio da su ga terali da pije ljudsku krv i ostale gadosti koje su strogo zabranjene u Islamu.Neka ga Bog cuva. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 On 27. 10. 2011. at 9:04, ignjat рече Mislim da se boji onih mudzahedina koji nisu napustili Bosnu da mu se ne osvete zbog toga sto je ih je izdao na Allahovom dz.sh. putu.I da dobje azil u nasoj drzavi mislim da ce ga i tu naci i izvrsiti nad njim osvetu.Ti mudzahidi ne postuju Islam,secam se iz njegove knjige da je govorio da su ga terali da pije ljudsku krv i ostale gadosti koje su strogo zabranjene u Islamu.Neka ga Bog cuva. Ko s đavlom tikve sadi o glavu mu se obijaju. Došao đavo naplatit račun. I s kamatama za tih 12 godina. Full service. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Октобар 29, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 "...Borimo se na Alahovom putu, ubijamo i bivamo ubijeni...džihad traje do sudnjega dana..." Bilo bi zanomljivo da neko od braće muslimana ovo prokomentariše. Jadan ovaj čovek, nek mu je Bog u pomoći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Ja mu ništa ne vjerujem? Notorni lažov? I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Govorili smo o džihadu na puno mjesta i sada bi se samo povaljali. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука