Hoffman Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Ja ne bih citao Kuran i ne bih se previse udubljivao u tu problematiku jer sve gde god ima previse ispitivanja vodi u stranputicu. Nije nase da se mesamo u sve i da hocemo sve da znamo i sve da razumemo jer nas razum nije u konstantnoj blagodati da bismo razumeli pravu sustinu. Zli duhvi vrlo lako ubace ideju sumnje coveku, iako to naizgled deluje kao bezazlena ideja. Posavetuj se sa duhovnikom ili stomatologom, salim se, naravno. Ne zaobici svestenika. Kaludjerovic Sreten, Дијана., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 As far as the East is from the West, I remember your sin no more. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Ok, Hvala vam na savjetima Иван Ивковић, Kaludjerovic Sreten and ST.IVANA је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Никад нисам осетио потребу да читам Куран. Не читам довољно ни Свето Писмо и православне текстове а камоли нешто друго. Ако имаш вишка времена боље га проведи у молитви или неком раду него да читаш муслиманске, будистичке и сл. текстове, мој скромни савет. ИгорМ, Иван Ивковић, Kaludjerovic Sreten and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Hvala na savjetu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Moguće je da vi nešto mrzite, a to vam je dobro. Moguće je da vi nešto volite, a to vam je zlo. Bog zna, a vi ne znate. Kuran 2,116 Ovo mi je omiljena izreka iz Kurana xD Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Prema Pravoslavnom vjerovanju Isus Hrist je Bog i čovjek u isto vrijeme. Prema islamskom vjerovanju Isus je Allahov poslanik. Mi Pravoslavci zovemo Isusa Sinom Božijim. On je Reč Božija koji je rodjen prije svih vjekova. Otac, Sin i Sveti Duh su jedan Bog. Ono što ih povezuje je LJUBAV. Sada ću navesti neke citate iz Biblije koji dokazuju da je Isus Hrist ne samo poslanik već i Bog. Jovan1,1 "U početku beše Reč Božija, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč." Jovan10,30 "Ja i Otac jedno smo." Jovan14,8 "Reče mu Filip: Gospode, pokaži nam Oca i nama je dovoljno. Reče mu Isus, toliko vremena Sam s vama i nisi me upoznao Filipe? Ko je vidio mene, video je i Oca, kako onda govoriš pokaži nam Oca? Zar ne veruješ da sam ja u Ocu i da je Otac u meni." Ovo je Biblijski stav o Isusu. Volio bih da se u raspravu uključi musliman i da iznese svoj stav i dokaze o Isusu. Unaprijed hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Sada ću navesti neke citate iz Biblije koji dokazuju Volio bih da se u raspravu uključi musliman i da iznese svoj stav i dokaze o Isusu. Kakvi dokazi? Sta je sa temama danas? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Mislim da izvedete dokaze iz Biblije i Kurana da Isus nije Bog. Ja sam na osnovu Biblije dokazao da jeste, a sad vi dokažite da nije. Htio sam prijateljski dijalog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Pročitao sam Kuran pre nekoliko godina. Malo je reći da sam se razočarao. Po meni je budizam mnogo iznad Kurana po duhovnosti i celokupnom sistemu. Vo vremja ono sam eksperimentisao sa Kuranom i Biblijom https://www.pouke.org/forum/topic/19276-kuran-i-biblija-tvrde-ogledi-iz-ma%C5%A1tovitosti-i-ve%C5%BEbe/#entry645318 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Salim se, Marko. Simpaticna pitanja i teme danas. A inace sam alergicna na "dokazi", pa bzvz prokomentarisah. Sorry "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Mislim da izvedete dokaze iz Biblije i Kurana da Isus nije Bog. Ja sam na osnovu Biblije dokazao da jeste, a sad vi dokažite da nije. Htio sam prijateljski dijalog A sta ce nam Kuran za to? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Ali šta je sa naučnim čudima Kurana? To me muči Vidis da ta knjiga ne valja kada stvara muku kod coveka, u ovom slucaju tebe ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Dragičević Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 I u Kuranu postoje dokazi da je Isus Bog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 Vidis da ta knjiga ne valja kada stvara muku kod coveka, u ovom slucaju tebe ... Брате, не примај се. Тип је провокатор. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јул 21, 2015 Пријави Подели Написано Јул 21, 2015 I u Kuranu postoje dokazi da je Isus Bog A kalve to veze ima sa dokazivanjem da je Hristos Bog? Moze u Kuranu da pise sta god hoce to nista ne manja na stvari da je Sveta Trojica Bog. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука