Eniz Написано Фебруар 24, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 ZAHVALJUJEM UVAŽENOM MODERATORU! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 Vukmane brate pre nego sto bilo sta nazovemo da je od nepomenika djavola pre toga treba da pogledamo u srce svoje i da se zapitamo da li je ono bas sasvim cisto ! Moj BOG je HRISTOS Koji Je PUT ,ISTINA I ZIVOT ! Brata nama je HRISTOS darovan na tacni ,rodjenjem i samim tim imamo vecu obavezu da se prema svoj braci bratski ophodimo i da se medjusubno razumemo ! Lako je brate moglo da bude da se ti rodis kao Eniz a Eniz kao Vukman pa sta bi onda bilo ! Ako srce svoje otvaras za BOGA onda u njega primas i svu bracu svoju ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 24, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 LJUDSTVO AKO NAM DA DRAGI BOG ŽIVOTA ČUJEMO SE SUTRA. ZAHVALJUJEM KOREKTNIMA , A ONIMA KOJI TO NISU NJIMA SAVJET:NIMALO NE SLUIŽITE NA ČAST VAŠOJ VJERI.ONI KOJI PAMETI IMAJU RAZUMJELI SU OVO .SVAKO DOBRO VAM ŽELIM. SELAM ALEJKUM I POZDRAV. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 Вукмане, бирај речи. Своју веру веруј а туђу поштуј. Не изигравај овде никаквог судију. Питајмо шта нас интересује а оставимо се блаћења и осуђивања. Вера је ствар слободе коју је Бог даровао човеку. Ако је Бог одлучио да човек буде слободан, онда дајте да то једни другима поштујемо. B) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 The Koran tells Muslim men that they can take non-muslim women as "war booty". Jihadist want war because they want sex-slaves here on Earth and in 0409_feel. http://www.usc.edu/dept/MSA... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 JEVREJI KAŽU DA JE HRISTOS DJETE BLUDA , MI MUSLIMANI KAŽEMO DA JE ČASNI POSLANIK A VI KAŽETE DA JE BOG. NA OSNOVU ČEGA JE BOG ZAMOLIO BIH TEBE VUKMANE DA ODGOVORIŠ? Oces da ti kazem, na osnovi dokaza tih i tih. Ne moze to tako. Bog se ne moze dokazati, On se moze samo dozivjeti. Ja ovako gresan sam osjetio Boga u svojoj Crkvi i kroz taj dozivljaj sam saznao da je samo Hrisots Bog. Takodje sam saznao da nigdje drugo nema Boga osim u pravoslavnoj Crkvi i da svi koji nisu clanovi Crkve, nego pripadaju nekim jersima ili laznim vjerovanjima ne poznaju Boga. To znaci da muslimani ne poznaju Boga. I ne samo da ga ne poznaju, nego ga odricu, negiraju njegovo bozanstvo. I sad treba da padnem u sevdah, sto vasa vjera kaze da je Hristos bio dobar covjek a neki trulezni i prelesceni Muhamed da je iznad Hristosa. Hristos je Bog i tacka. A ti dokazuj da nije Bog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 ISLAM KAŽE O MARIJI : TO JE NAJBOLJA ŽENA SVIJETOVA.IZVINI AKO JE I TO OD SOTONE ONDA ŠTA JE ISTINA.ISLAM NA MJESTIMA HVALI KRŠČANE AKO JE TO OD DJAVOLA I+ONDA STE SUPROTNO OD TOGA.MOJ VUKMANE TERŠKE RIJEČI IZLAZE IZ USTA. Bogorodica je sveta zena bez obzira na to sta o njoj muslimani kazu ili ne kazu. Kazu da je i Dalaj Lama baca neke komplimente u vezi Hrista. Dakle, nije to od sotone, to sto gospodin Muhamed i Dalaj Lama kazu, nego je od sotone to sto kazu da Hristos nije Bog. Naprimjer, to sto ne jedete svinjetinu, to nije od satane. Svaka cast na tome, ja se slazem da svinjetina nije zdrava i izbjegavam je. Eto izvinjavam se, nije sve u vasoj vjeri od satane, ali ako cemo posteno, mozda jeste jedno 20%, plus minus 5%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Вукмане, бирај речи. Своју веру веруј а туђу поштуј. Не изигравај овде никаквог судију. Питајмо шта нас интересује а оставимо се блаћења и осуђивања. Вера је ствар слободе коју је Бог даровао човеку. Ако је Бог одлучио да човек буде слободан, онда дајте да то једни другима поштујемо. Nigdje u Svetom Pismu niti u Svetom Predanju ne pise da hriscanin mora da postuje tudju vjeru, nego svuda pise da treba da je prezire. I ne izigravam nikakvog sudiju, nego jednostavno razgovaramo, onako posteno. Ja postujem svoju vjeru a prezirem sve ostale i sto cu kada sam iskren. I nikoga ne blatim, nego svjedocim u ono u sta vjerujem. Ako cete da se lazemo, onda da se lazemo, umijam ja i da lazem ako treba. I nikome ne branim da zivi u lazi i da vjeruje u gluposti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Vukmane brate pre nego sto bilo sta nazovemo da je od nepomenika djavola pre toga treba da pogledamo u Brate, znaci li to da ako sam gresan, da muslimanska vjera nije od lukavoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Rekoh ja vama Vukmane da vi nerazumijete hriščanstvo i da iz vaših usta mržnja izvire.Ja molim Boga da takvima ne da da imaju neku snagu.Takvi samo zlo donose našim napačenim narodima.Savjet: Idite iz početka učite neke stvari iz vaše vjere, jer ste dotične stvari očigledno prespavali.Uvaženi Vukmane, jevreji su najviše zla nanijeli hriščanima, uprkos tome danas hriščane vidiš ne samo da su im oprostili nego su im i dozvolili da skoro pa vladaju njima.(nije zlonamjerno). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Rekoh ja vama Vukmane da vi nerazumijete hriščanstvo i da iz vaših usta mržnja izvire.Ja molim Boga da takvima ne da da imaju neku snagu.Takvi samo zlo donose našim napačenim narodima.Savjet: Idite iz početka učite neke stvari iz vaše vjere, jer ste dotične stvari očigledno prespavali.Uvaženi Vukmane, jevreji su najviše zla nanijeli hriščanima, uprkos tome danas hriščane vidiš ne samo da su im oprostili nego su im i dozvolili da skoro pa vladaju njima.(nije zlonamjerno). Схватам коментар као незлонамјеран,али нама Хришћанима нико не може да влада.Са мном нико не влада до ја сам. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Rekoh ja vama Vukmane da vi nerazumijete hriščanstvo i da iz vaših usta mržnja izvire.Ja molim Boga da takvima ne da da imaju neku snagu.Takvi samo zlo donose našim napačenim narodima.Savjet: Idite iz početka učite neke stvari iz vaše vjere, jer ste dotične stvari očigledno prespavali.Uvaženi Vukmane, jevreji su najviše zla nanijeli hriščanima, uprkos tome danas hriščane vidiš ne samo da su im oprostili nego su im i dozvolili da skoro pa vladaju njima.(nije zlonamjerno). Pravim hriscanima niko ne moze da vlada, ali ovim ekumenistickim mogu da vladaju cifuti i te kako. Svaka cast vama muslimanima za vasu borbu protiv cifuta. Predsjednik Irana moze da sluzi za primjer mnogima, sto se tice te borbe. Kao sto vidis, dragi brate, i ovdje su cifuti, koji su nasi glavni neprijatelji, tabu tema. I ovaj Karadjordje, koji se dici slobodom, obrisa mi neke politicki nekorektne tekstove. Vidis brate da vas muslimane ne mrzim, iako imate laznu vjeru, imate vi ponesto sto covjek treba da cijeni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Vidis brate da vas muslimane ne mrzim, iako imate laznu vjeru, imate vi ponesto sto covjek treba da cijeni.Наравно, нема генерализације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Brate sta su ti Jevreji skrivili i njima je BOG oprostio ! Oce oprosti im neznaju sta rade ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 А ти знаш коме је и шта Бог опростио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука