Ненад Р. Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 Мало ми је хладно у соби.Хвата ме хладноћа и ако та пећ ради пуном паром. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 6, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2017 On 4. 1. 2017. at 19:44, Zero рече Vata me neka blaga tugica sa trunkom "neću bre tako!" Expand Зеро, што је прошло, то више не може га се промени. Главу горе и истерај тугу. АлександраВ, Лидија Миленковић and Zero је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Kolašin, -17 i tango... kakav osjećaj Данче*, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Хвата ме туга, јер би волео нешто да променим на боље, али тешко иде. Zero, Лидија Миленковић, Георгина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 14:05, Ненад Р. рече Хвата ме туга, јер би волео нешто да променим на боље, али тешко иде. Expand Glavu gore buraz Sve je moguće Ne odustaj Psalam 37 p.s. ajd sad ti meni to isto kaži Данче*, Ненад Р., АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 ..једино ме грејана ракија вата, вата па не пушта. АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 12:23, Ayla рече Kolašin, -17 i tango... kakav osjećaj Expand Od kad nijesam bio u Kolašin A Svinjača jel na mjestu? Ayla је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 14:05, Ненад Р. рече Хвата ме туга, јер би волео нешто да променим на боље, али тешко иде. Expand Ako se utešitelji rastuže, onda mi tužni mora da postanemo utešitelji. Ne mogu to da dozvolim Trk na temu "Srpska poezija", il pročitaj direkt od LJ. Ršumovića "Zdravica narodu srpskom" (mene barem raspoložilo) Samo napred, gore glavu i uznosi Bogu slavu Sanja Т., Ненад Р., Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Зеро када се два тужна међусобно теше, онда је најчешће лакше и једном и другом. Зар не? Zero, Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 18:59, Драшко рече Glavu gore buraz Sve je moguće Ne odustaj Psalam 37 p.s. ajd sad ti meni to isto kaži Expand Главу горе Драшко друже, АлександраВ, Sanja Т., Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 19:46, Ненад Р. рече Зеро када се два тужна међусобно теше, онда је најчешће лакше и једном и другом. Зар не? Expand Dobar drug Koji ima dobra druga, ne boji se očajanja podeljena tuga upola je manja; podeljena sreća dva puta je veća. Reče čika Jova Zmaj, i ja se slažem i podržavam Лидија Миленковић, АлександраВ, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Васић Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Мене ваћа` песма Тепај Брус ли, удри брус ли, утепај ги свиии.. https://www.youtube.com/watch?v=TTPbWFImhco RYLAH and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 19:06, Драшко рече Od kad nijesam bio u Kolašin A Svinjača jel na mjestu? Expand Sve je na svom mjestu Драшко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 Šta me vata? Želja za njenim crnim očima i blagim osmijehom... Ljudi moji, to je pravi mali anđelak... Ali ne, moram se manut zaludnog posla. Čeka me Trgovinsko koje traži moju punu pažnju. Život je težak. Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 8, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2017 On 8. 1. 2017. at 22:37, Ћириличар рече Šta me vata? Želja za njenim crnim očima i blagim osmijehom... Ljudi moji, to je pravi mali anđelak... Ali ne, moram se manut zaludnog posla. Čeka me Trgovinsko koje traži moju punu pažnju. Život je težak. Expand Ne bih rekla da ti je tako težak. Lako si izabrao. Tvoja želja, te crne oči, blagi osmijeh koji ima taj mali anđelak, nije zaludnji posao...samo nisi pregaoc. Trifke је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука