Сара Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Врућина, врућина, врућина... И ветар који дува као луд! tuzansmajli8904 Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 27, 2011 Пријави Подели Написано Август 27, 2011 Glad ... vreme je da se ručka girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 Ljuuuuuuuuuubaaaaaaavvvvvvvvvvvv girl_jumping Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 Jooj paaa pundravci,ali oni lepi,slatki,neki leptirići i tako to i tome bliže girl_jumping girl_jumping Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра В. Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 Страх од тога шта ће бити сутра.... ВЕРА НАДА ЉУБАВ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 3, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2011 On 2. 9. 2011. at 22:49, Aleksandrida рече Jooj paaa pundravci,ali oni lepi,slatki,neki leptirići i tako to i tome bliže girl_jumping girl_jumping Шта су, или ко су "pundravci"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 mislim da su neka vrsta pantljičare ili gliste-napadaju dečiji rektalni trakt Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перезвон Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 3. 9. 2011. at 13:44, зеленизуб рече Шта су, или ко су "pundravci"? http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:343540-Bor-Laser-zao-duh-ili-sumska-vila То ти је кад те увати ова вила Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 womens.gif' class='bbc_emoticon' alt='1324_womens' /> Hmmm...opet novi izgled foruma....nemojte ljudi molim vas....jedva nađoh smajlije bangin "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Vata me umor i spavanje1 spavanje2 0227_sleep Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 On 8. 9. 2011. at 7:25, w.a.mozart рече mislim da su neka vrsta pantljičare ili gliste-napadaju dečiji rektalni trakt Мислио сам да је нака метафора, сад видех да је озбиљније нешта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 pospan Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Neko ludilo pričinjavaju mi se stvari :rolleyes: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Вата ме, вата ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Радост,јер сам опет са вама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука