Jump to content

Шта вас вата...

Оцени ову тему

w.a.mozart

Препоручена порука

Врућина, врућина, врућина...

И ветар који дува као луд! tuzansmajli8904

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.5k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Glad ... vreme je da se ručka girl_jumping

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Ljuuuuuuuuuubaaaaaaavvvvvvvvvvvv girl_jumping

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 3. 9. 2011. at 13:44, зеленизуб рече

Шта су, или ко су "pundravci"?

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:343540-Bor-Laser-zao-duh-ili-sumska-vila

То ти је кад те увати ова вила :)

Подели на овим сајтовима

Vata me umor i spavanje1 spavanje2 0227_sleep

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Neko ludilo pričinjavaju mi se stvari :rolleyes:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...