Александрида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 link=topic=1878.msg428148#msg428148 date=1304292454] А ко ће други него Мици...Хвала пуно Моци,проћи ће,јако емотивно доживљавам неке ствари,али ето...проћи ће Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tuga,tuga,tuga... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Шта ви је свима, на данашњи празник тако, ццц Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tuga,tuga,tuga... Алтер его... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Tuga,tuga,tuga... И мене исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 E,baš smo se našle.Šta nam je? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 можда је глупо ал мени је супер 4chsmu1 ишао сам у један манастир светог николе према макдонској граници ево 2 фотке Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 E,baš smo se našle.Šta nam je? 4chsmu1 Шта да ти кажем, наишао нам такав период. Проћи ће. Моцарте, драго ми је због тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Hvala Moci,fotografije su prelepe Moco,Sv.Nikola je moja slava. Će da prođe tuga...ko zna zašto je i naišla 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Јао Моци,благо теби,путујеш и обилазиш дивна места...Сликице су суперишка...Спамујемо ли ми тему 4chsmu1 0110_hahaha Више сам се погубила... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 свима вама 4chsmu1 и ноћ-ноћ - што би рекла Пепа прасе Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 link=topic=1878.msg428189#msg428189 date=1304294360]свима вама 4chsmu1 и ноћ-ноћ - што би рекла Пепа прасе Хвала,такође и теби и Пепи...папа... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Laku noć Moco,lepo spavaj. 0110_hahaha 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Зар је већ прошао распуст? :291291291: Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 Vata me studen. (sledeći put pijem isključivo "iz gajbe" ništa iz friždera) 4chsmu1 Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука