Милан Меденица :) Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 мало животића клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Полет...као лептирићи “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Цитат Полет...као лептирићи Баш је лепо то што те хвата - хоћу и ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 hvata me birokratija... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Цитат link=topic=1878.msg371272#msg371272 date=1298887562] hvata me birokratija... I mene brate liči mi na velikog oktopoda sa dugačkim pipcima.... 319.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 нека лепота greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Opet oni leptirići u glavi greengrin prstgore klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Цитат Opet oni leptirići u glavi klapklap klapklap t4431 Цитат мало животића 0442_feel Дајте мало! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Izvoli klapklap klapklap klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 за расткУ :cheesy: елем, нешто сам тих боље да ме не скапира нико да се тихо радујем иначе ће опет да ми скачу по мозгу клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pospano Medo ko će da ti skače po mozgu? :cheesy: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Цитат Izvoli bendoff :cheesy: 0442_feel Цитат за расткУ :group111: Хвала вам, другари! leteti algabacaju :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 разигниран. Цитат Medo ko će da ti skače po mozgu? јес па да се осете прозванима confused 0110_hahaha dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 :huh: Mene u'vatilo da postavljam muziku pa vas pridavljujem... crvenilo Valjda ce da me prodje... algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 Вата ме радост што почиње викенд Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука