Млађони Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Iurisprudentia se kod nas koristi kao pojam teorije prava ili "pravna znanost" tj. pravna nauka. Iurisprudntia se izučava u okviru discipline teorije države i prava. Koji ti je najbolji teoretičar prava? Ima vise termina koje oznacava iurisprudentia, ali o tome mozemo na pp. U pravu si za to sto kazes. No, ameri kao takvi ne poznaju pojam "teorija prava" vec koriste izricito termin iurisprudentia. Po meni ne postoji najbolji teoretichar prava kao sto ne postoji ni najbolji naucnik, najbolji filozof niti najbolji slikar. Gotivim Bodena, Rusoa, Makijevelija, Hobsa, Lajbica, Vebera, Vitgenstajna, da ne nabrajam sad. Jel smo mi kolege, ti si takodje pravnik? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Kolege smo, i ja sam isto pravnik. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 24, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Ovo je glavna prepreka tomu da mi Sloveni stvorimo nekakve stabilne države: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Ovo je glavna prepreka tomu da mi Sloveni stvorimo nekakve stabilne države: ... Нису ти рекли да снимају? sHa_sarcasticlol ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Октобар 24, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 24, 2011 Nestabilni građani pa nestabilna i država. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука