Avocado Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Nije tuca normalna stvar ali nije normalno ni protest, miran, demokratski nazivati glupim. I zbog cega bi bio glup? Mozda su trebali da na transparente napisu neku matematicku formulu ili zato sto se bune protiv dolaska amerckog ambasadora u skupstinu zemlje koju su bombardovali, koju komadaju a pod njihovim protektoratom se i kasape i prodaju u delovima srbi. E vidis u pravu si, stvarno nemamo svi kokosiju pamet i pamcenje. Ok, hajde da uzmemo da su oni potpuno u pravu... koji je cilj tog protesta? Da nas Ameri još više maltretiraju? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Ok, hajde da uzmemo da su oni potpuno u pravu... koji je cilj tog protesta? Da nas Ameri još više maltretiraju? Pa koji jke cilj bilo kog protesta? Koji je cilj bilo koje borbe za prava, slobodu i slicno? Da bi ti koji se bune bili jos vise maltretirani? Vidis koliko nema smisla to tvoje pitanje. Znaci treba li bi da se predamo i mi i svi koji imajui nekoga "jaceg" da ih kinji.Jel' to ideja? E onda sam ja za radikale i proteste. Pa i za tucu u skupstini. Bolje i to. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Vidis koliko nema smisla to tvoje pitanje. Znaci treba li bi da se predamo i mi i svi koji imajui nekoga "jaceg" da ih kinji.Jel' to ideja? Naravno da nije... samo je ovaj prilično glup... ali čini mi se da su drugi već objasnili zašto... i da nećeš shvatiti... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 27, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2011 Ako ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi? To je to? E vala ja nisam patak daca... A sada laku noc..... Do sutra Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука