Jump to content

Радикали блокирали амбасадорку САД

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

Nije tuca normalna stvar ali nije normalno ni protest, miran, demokratski nazivati glupim. I zbog cega bi bio glup? Mozda su trebali da na transparente napisu neku matematicku formulu ili zato sto se bune protiv dolaska amerckog ambasadora u skupstinu zemlje koju su bombardovali, koju komadaju a pod njihovim protektoratom se i kasape i prodaju u delovima srbi. E vidis u pravu si, stvarno nemamo svi kokosiju pamet i pamcenje.

Ok, hajde da uzmemo da su oni potpuno u pravu... koji je cilj tog protesta? Da nas Ameri još više maltretiraju?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ok, hajde da uzmemo da su oni potpuno u pravu... koji je cilj tog protesta? Da nas Ameri još više maltretiraju?

Pa koji jke cilj bilo kog protesta?

Koji je cilj bilo koje borbe za prava, slobodu i slicno?

Da bi ti koji se bune bili jos vise maltretirani?

Vidis koliko nema smisla to tvoje pitanje. Znaci treba li bi da se predamo i mi i svi koji imajui nekoga "jaceg" da ih kinji.Jel' to ideja?

E onda sam ja za radikale i proteste. Pa i za tucu u skupstini. Bolje i to.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Vidis koliko nema smisla to tvoje pitanje. Znaci treba li bi da se predamo i mi i svi koji imajui nekoga "jaceg" da ih kinji.Jel' to ideja?

Naravno da nije... samo je ovaj prilično glup... ali čini mi se da su drugi već objasnili zašto... i da nećeš shvatiti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...